Matrox KMLync

www.amydv.gr

Matrox KMLync

October 24, 2023 Broadcast & Playout News Production, Post Production 0

Έλεγχος πολλαπλών συστημάτων από έναν χώρο εργασίας με ένα σετ πληκτρολογίου και ποντικιού.

Οι χειριστές των χώρων ελέγχου πρέπει να παρακολουθούν πληροφορίες που προέρχονται από πολλά διαφορετικά συστήματα, το καθένα με το δικό του ειδικό σετ πληκτρολογίου και ποντικιού. Ένας πιο απρόσκοπτος έλεγχος πολλαπλών συστημάτων είναι ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση του χρόνου απόκρισης του χειριστή και της εργονομίας του χώρου εργασίας. Με το Matrox KMLync, οι χειριστές μπορούν να εργάζονται σε ένα μεγαλύτερο χώρο εργασίας πολλαπλών οθονών, ελέγχοντας έως και τέσσερα ξεχωριστά συστήματα χρησιμοποιώντας ένα μόνο ζεύγος πληκτρολογίου και ποντικιού για εναλλαγή μεταξύ των συστημάτων με τη χρήση τεχνολογίας απρόσκοπτου ποντικιού ή κουμπιών στη συσκευή. Επιπλέον, το KMLync δεν απαιτεί καμία εγκατάσταση λογισμικού στο σύστημα υποδοχής, ώστε οι διαχειριστές IT να απολαμβάνουν τα οφέλη της γρήγορης εγκατάστασης και της συντήρησης χωρίς προβλήματα. Το Matrox KMLync είναι συμβατό με την TAA.

Βασικά χαρακτηριστικά και οφέλη

  • Απρόσκοπτη εναλλαγή ποντικιού

Ελέγξτε έως και τέσσερις πηγές με ένα πληκτρολόγιο και ένα ποντίκι.

Καταργήστε όλα τα πληκτρολόγια και το ποντίκι εκτός από ένα για να δημιουργήσετε έναν πιο εργονομικό σταθμό εργασίας.

Αλλάξτε άμεσα μεταξύ των συστημάτων χρησιμοποιώντας κουμπιά στη συσκευή, συντομεύσεις πληκτρολογίου ή απρόσκοπτο ποντίκι.

  • Ενισχυμένος απομακρυσμένος χώρος εργασίας

Εργαστείτε σε έναν μεγαλύτερο χώρο εργασίας πολλαπλών οθονών όταν συνδυάζεται με το Extio 3 IP KVM.

Συνδέστε πολλαπλούς δέκτες Extio 3 και ελέγξτε τους με ένα πληκτρολόγιο και ένα ποντίκι.

  • Γρήγορη εγκατάσταση και συντήρηση χωρίς προβλήματα

Συνδέστε το KMLync και αρχίστε να το χρησιμοποιείτε μέσα σε λίγα λεπτά.

Δεν απαιτείται πρόσθετη εγκατάσταση λογισμικού.

Γραφείο χωρίς ακαταστασία. Αποτελεσματική παρακολούθηση

Ελέγξτε πολλαπλά συστήματα υπολογιστών και μεταβείτε απρόσκοπτα μεταξύ τεσσάρων πηγών με ένα μόνο πληκτρολόγιο και ποντίκι στο γραφείο του χειριστή.

Απελευθερώστε πολύτιμο χώρο εργασίας και βελτιώστε την εργονομία του σταθμού εργασίας.

Συνδέστε τις συσκευές KVM. Βελτιώστε τον απομακρυσμένο χώρο εργασίας σας.

Συνδέστε πολλαπλούς δέκτες Matrox Extio 3 για να δημιουργήσετε έναν μεγαλύτερο χώρο εργασίας χειριστή πολλαπλών οθονών, με έως και τέσσερις οθόνες 4K ή έως και 16 οθόνες FHD, το KMLync σας επιτρέπει να ελέγχετε όλες τις συσκευές δέκτη Extio 3 με ένα σετ πληκτρολογίου και ποντικιού, να παρακολουθείτε ελεύθερα πολλαπλά συστήματα πηγών σε λειτουργία πλήρους οθόνης ή πολλαπλών προβολών και να έχετε πρόσβαση και να συνδέεστε σε εκατοντάδες πηγές μέσω IP.

Παρακολουθήστε έως και οκτώ συστήματα πηγής από έναν χώρο εργασίας με τη λειτουργία Aggregator.
Βελτιστοποιήστε τις ροές εργασίας, επιτρέποντας στους χειριστές της αίθουσας ελέγχου να βλέπουν και να ελέγχουν ταυτόχρονα πολλούς υπολογιστές από έναν απομακρυσμένο χώρο εργασίας με ένα σετ πληκτρολογίου και ποντικιού.

Οπτικοποίηση και έλεγχος πολλαπλών πηγών ταυτόχρονα με την πολλαπλή προβολή

Προβάλετε εύκολα έως και τέσσερις ξεχωριστές πηγές σε μία οθόνη 4K στην προβολή Tile View ή αντιστοιχίστε κάθε σύστημα σε μία οθόνη, για έναν ακόμη πιο αποτελεσματικό τρόπο ελέγχου πολλαπλών συστημάτων από έναν μόνο απομακρυσμένο χώρο εργασίας.

Ελέγξτε απομακρυσμένα και τοπικά συστήματα από έναν χώρο εργασίας
Για πιο περίπλοκες ροές εργασίας που απαιτούν πολλαπλές οθόνες 4K, οι χειριστές μπορούν να εργάζονται σε έως και τέσσερις οθόνες 4K ταυτόχρονα.

 

Translate »