Dejero EnGo: ο μονος κινητος πομπος βιντεο που πιστοποιειται με FirstNet®

www.amydv.gr

Dejero EnGo: ο μονος κινητος πομπος βιντεο που πιστοποιειται με FirstNet®

November 1, 2023 Medical, Forensic and Research 0

Η Dejero, καινοτόμος εταιρεία σε λύσεις συνδεσιμότητας κρίσιμης σημασίας που αποδεδειγμένα παρέχουν υψηλής ποιότητας ζωντανό βίντεο και δεδομένα σε πραγματικό χρόνο μέσω IP, ανακοίνωσε ότι τα EnGo 3 και 3s της έχουν εκπληρώσει τα πρότυπα για την υποστήριξη των κρίσιμων λειτουργικών αναγκών των οργανισμών δημόσιας ασφάλειας και είναι πλέον οι μόνοι πομποί κινητού βίντεο με υποστήριξη 5G στην αγορά που έχουν πιστοποιηθεί για χρήση στο FirstNet.

Η πιστοποίηση FirstNet περιλαμβάνει απαιτήσεις ασφαλείας τόσο για το υλικό όσο και για το λογισμικό και επαλήθευση από εγκατάσταση δοκιμών τρίτου μέρους για χρήση στη δημόσια ασφάλεια.

Οι κινητοί πομποί βίντεο EnGo 3 και 3s 5G λειτουργούν απρόσκοπτα με συστήματα μη επανδρωμένων αεροσκαφών (UAS) και άλλες πηγές βίντεο για να παρέχουν ασφαλές βίντεο υψηλής ευκρίνειας σε πραγματικό χρόνο σε διοικητές και τακτικές ομάδες μέσω δικτύων FirstNet και 5G. Τα EnGo 3 και 3s παρέχουν στους διοικητές μεγαλύτερη επίγνωση της κατάστασης ώστε να λαμβάνουν ταχύτερες, εξυπνότερες και ασφαλέστερες αποφάσεις για το προσωπικό τους στο πεδίο. είτε για επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης, είτε για την παρατήρηση της κίνησης του πλήθους και της ασφάλειας σε εκδηλώσεις, είτε για την καθοδήγηση των πόρων πυρόσβεσης.

Η πιστοποίηση FirstNet περιλαμβάνει απαιτήσεις ασφαλείας τόσο για το υλικό όσο και για το λογισμικό και επαλήθευση από εγκατάσταση δοκιμών τρίτου μέρους. Ειδικότερα, οι απαιτήσεις του FirstNet περιλαμβάνουν επαληθευμένα και ελεγμένα κριτήρια στους τομείς των ελέγχων πρόσβασης, της ασφάλειας επικοινωνιών, της ασφάλειας διαμόρφωσης, των συνδεδεμένων υπηρεσιών, της ασφάλειας διαπιστευτηρίων, του απορρήτου των δεδομένων, της ασφάλειας δεδομένων, της ασφάλειας υλικολογισμικού, της ασφάλειας υλικού, των πολιτικών ασφάλειας λογισμικού, των πρακτικών επικαιροποίησης ασφάλειας, της αξιόπιστης πληροφορικής και των πολιτικών συνεχούς ελέγχου ευπάθειας.

“Η ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας για τους πελάτες μας στον τομέα της δημόσιας ασφάλειας”, δήλωσε ο Cameron Smith, Chief Technology Officer της Dejero. “Η ομάδα μας Ε&Α έχει εργαστεί αδιάκοπα στην υποδομή ασφαλείας μας για να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες πρώτης ανταπόκρισης, οι οποίες βασίζονται στις λύσεις συνδεσιμότητας που προσφέρουμε, έχουν την πιο αξιόπιστη και ασφαλή σύνδεση ώστε να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα”.

Οι συσκευές συνάθροισης δικτύου Dejero, GateWay 211 και GateWay M6E6, είναι FirstNet Trusted™ και παρέχουν αξιόπιστη ασύρματη συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο στις ομάδες δημόσιας ασφάλειας από τον Φεβρουάριο του 2021. Χρησιμοποιείται για εφαρμογές όπως η επικοινωνία φωνής, βίντεο και δεδομένων, το GateWay παρέχει κρίσιμη συνδεσιμότητα ενώ βρίσκεται σε νομαδικό ή κινητό περιβάλλον και προσθέτει ασύρματη συνδεσιμότητα σε σταθερές τοποθεσίες.

“Όταν οι οργανισμοί δημόσιας ασφάλειας και οι υπηρεσίες πρώτης ανταπόκρισης βλέπουν το σήμα FirstNet Trusted, μπορούν να είναι σίγουροι ότι οι λύσεις μας πληρούν τις αυστηρές απαιτήσεις της FirstNet για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και τη συνδεσιμότητα δικτύου”, δήλωσε ο Smith.

Η τεχνολογία Dejero Smart Blending Technology™ τροφοδοτεί τον κινητό πομπό βίντεο EnGo και τη λύση συνάθροισης GateWay συνδυάζοντας ταυτόχρονα πολλαπλές ενσύρματες (ευρυζωνικές / οπτικές ίνες) και ασύρματες (3G/4G/5G, Wi-Fi, δορυφορική) συνδεσιμότητες από πολλούς παρόχους. Αυτή η τεχνολογία παρέχει βελτιωμένη αξιοπιστία, διευρυμένη κάλυψη και μεγαλύτερο εύρος ζώνης ακόμη και από τα πιο δύσκολα και απομακρυσμένα περιβάλλοντα.

Οι συσκευές FirstNet Trusted υποβάλλονται σε δοκιμές συνδεσιμότητας δικτύου για να διασφαλιστεί ότι θα λειτουργούν στο δίκτυο FirstNet- πρέπει να υποστηρίζουν πρόσβαση στον FirstNet Evolved Packet Core χρησιμοποιώντας μια FirstNet SIM, να παρέχουν αυτόματα υπηρεσίες IMS μετά την εγκατάσταση της SIM, να διατηρούν προτεραιότητα πάντα σε όλη τη ζώνη 14 και σε όλες τις εμπορικές ζώνες LTE της AT&T και να πληρούν τις τεχνικές απαιτήσεις επιλογής προτεραιότητας ζώνης.

Translate »