Ζωντανη καλυψη συνεδριου με πανω απο 80 χωρες με το Quicklink ST55 .

www.amydv.gr

Ζωντανη καλυψη συνεδριου με πανω απο 80 χωρες με το Quicklink ST55 .

February 23, 2024 Broadcast & Playout News Product news Production, Post Production 0

Το MTA International, ένα μη κερδοσκοπικό δίκτυο δορυφορικής τηλεόρασης που εκπέμπει παγκοσμίως, επέλεξε το Quicklink Studio (ST55) προκειμένου να ενσωματώσει περισσότερες από 100 κοινότητες από 80 χώρες ως προς τη ζωντανή κάλυψη του Jalsa Salana UK 2023.

Το Jalsa Salana UK, το ετήσιο συνέδριο της Μουσουλμανικής Κοινότητας Ahmadiyya, αποτελεί ετήσια εκδήλωση που διεξάγεται στο Hampshire του Ηνωμένου Βασιλείου, της οποίας την αποκλειστική ζωντανή κάλυψη πραγματοποιεί το MTA International για όλα τα MTA Κανάλια και τις διαδικτυακές πλατφόρμες. Με την παρουσία περισσότερων από 35.000 δια ζώσης συμμετεχόντων το Jalsa Salana UK παρακολουθείται από εκατομμύρια ανθρώπους μέσω των καναλιών του MTA International, με την πρόθεση να συνδέσει όλες τις κοινότητες Ahmadiyya σε όλο τον κόσμο.

Το MTA International χρειαζόταν μία λύση για την εισαγωγή έως και 100 απομακρυσμένων επισκεπτών με υψηλή ποιότητα, μικρή καθυστέρηση και με διαφορετικές επιλογές ροής εργασίας και διαχείρισης εξ αποστάσεως. Έχοντας χρησιμοποιήσει το Skype TX για την κάλυψη του Jalsa Salana UK 2022, το MTA προέβλεψε πολλές προκλήσεις λόγω του τεράστιου αριθμού των συνδέσεων και απαιτούσε μία λύση που θα μπορούσε να επιστρέψει 1 feed προγράμματος και στις 100 τοποθεσίες ώστε να τους κρατήσει αφοσιωμένους, ενώ είχε την επιλογή να προωθήσει όλες οι τοποθεσίες στο ζωντανό πρόγραμμα, όταν αυτό απαιτείται. Με την εμπειρία της ενσωμάτωσης πολλών τοποθεσιών το 2022, μία ακόμη βασική απαίτηση ήταν η δυνατότητα των χειριστών να διαχειρίζονται εξ αποστάσεως τις τοποθεσίες και να παρέχουν talkback απευθείας από το control room.

Η χρήση του Quicklink Studio (ST55) επέτρεψε στo MTA International να εισάγει περισσότερες από 100 κοινότητες από όλο τον κόσμο στις παραγωγές για το Jalsa Jalana UK, με υψηλή ποιότητα και με το υψηλότερο επίπεδο διαχείρισης εξ αποστάσεως αξιοποιώντας το Quicklink Manager. Με τις αξιοσημείωτες επιλογές προσβασιμότητας που είναι διαθέσιμες στο Quicklink Studio, οι παραγωγοί του MTA International μπορούσαν εύκολα να διανέμουν προσκλήσεις στις κοινότητες μέσω SMS, WhatsApp, email, ή δημιουργώντας έναν απλό URL Link και να τους παρέχουν εύκολη σύνδεση μέσω ενός προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο (web browser) σε οποιαδήποτε συσκευή, δίχως να απαιτούνται εφαρμογές, ή εγκαταστάσεις λογισμικού.

Δείτε εδώ το πλήρες case study σχετικά με τη χρήση που έγινε από το MTA International, συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών διαγραμμάτων της ροής εργασίας.

 

Translate »