ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

www.amydv.gr

Οι άνθρωποι

Μια ομάδα αφοσιωμένων επαγγελματιών, με αρκετά χρόνια τεχνογνωσίας ο καθένας και με πάθος για το ειδικό αντικείμενο. Η παροχή σύγχρονων τεχνολογιών υποστήριξης και συνεχούς μετεκπαίδευσης σε κορυφαίους κατασκευαστές ανά τον κόσμο μαζί με την αφοσίωση και τις γνώσεις μας, σας εγγυώνται το καλύτερο δυνατό επίπεδο υποστήριξης. Το εύρος των γνώσεων μας, σε θέματα υπολογιστών και εικόνας, είναι μοναδικό όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας. Δίνεται έτσι η δυνατότητα στις εταιρείες παραγωγής να επενδύουν το ανθρώπινο δυναμικό τους στη δημιουργική διαδικασία της παραγωγής. Μέσα από ένα διεθνές κύκλωμα πληροφόρησης και με επισκέψεις σε διεθνείς εκθέσεις και σεμινάρια, παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις στον χώρο. Μπορούμε έτσι, ανά πάσα, στιγμή να σας προτείνουμε την πλέον σύγχρονη και παραγωγική λύση.

Το Όραμα

  • Η συνεχής εξειδίκευση και απόκτηση τεχνογνωσίας μέσω μακρόχρονων και σταθερών συνεργασιών με τις πιο εξελιγμένες εταιρείες του χώρου των Μεσων.
  • Η διάθεση στην ελληνική αγορά επιλεγμένων πρωτοποριακών προϊόντων και ολοκληρωμένων λύσεων που βελτιστοποιούν τις παρεχόμενες υπηρεσίες.
  • Η ικανοποίηση των τελικών χρηστών /καταναλωτών.

Η μητρική εταιρία

Το τμήμα AmyDV, ανήκει στον όμιλο τμηματων της ΑΜΥ ΑΕΒΕ. H ΑΜΥ είναι μία από τις πρώτες εταιρείες Πληροφορικής στην Ελλάδα. Ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1981 με στόχο την διάθεση προϊόντων υψηλής τεχνολογίας. Από τα πρώτα χρόνια η εταιρεία επικεντρώθηκε στα περιφερειακά των Η/Υ όπως μέσα αποθήκευσης, εκτυπωτές, Οθόνες κλπ. Κατόπιν προστέθηκαν τα Πολυμέσα (Λύσεις Μοντάζ για Οικιακούς Χρήστες, Ταμπλέτες Γραφικών/ Οθόνες Αφής/ Ηχεία / Κάρτες ήχου / Κάρτες Γραφικών).

Το 1994 δημιουργήθηκε ένα ξεχωριστό τμήμα το Digital Video που διαθέτει στην Ελλάδα επαγγελματικά προϊόντα (H/W & S/W) αλλά και ολοκληρωμένες εξειδικευμένες λύσεις για επαγγελματίες καλύπτοντας τομείς όπως Μοντάζ, Animation, DVD Authoring, Character Generation, Webcasting καθώς και προϊόντα Broadcast.

Ο τομέας των Tηλεπικοινωνιών ήταν η επόμενη σημαντική κίνηση της εταιρείας στον οποίο δραστηριοποιείται εδώ και 5 χρόνια διαθέτοντας τερματικές διατάξεις για την βέλτιστη αξιοποίηση του ISDN και ADSL μέσα από ηλεκτρονικούς υπολογιστές τόσο ενσύρματους όσο και ασύρματους.

Tον Οκτώβριο του 2005 δημιουργήθηκε ένα νέο ξεχωριστό τμήμα το ProgramA το οποίο είναι μια νέα ιδέα για τα ελληνικά δεδομένα και ασχολείται με τη διάθεση και διανομή λογισμικού με κάθε διαθέσιμο τρόπο, προσφέροντας πρωτοποριακές υπηρεσίες online αλλά και offline είτε άμεσα είτε μέσω του δικτύου συνεργατών του.

Η ΑΜΥ δημιουργεί στρατηγικής σημασίας συνεργασίες με εταιρείες που βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας και διαφοροποιείται προσφέροντας πρωτοποριακά διαχρονικά προϊόντα και λύσεις στον χώρο των Μεσων και της Ψυχαγωγίας.

Η πληροφόρηση γίνεται σε διεθνές επίπεδο με την παρουσία στελεχών της σε διεθνείς εκθέσεις, σεμινάρια, συνέδρια και εκπαιδεύσεις ώστε να παρακολουθούνται από κοντά οι εξελίξεις στον χώρο.

Amy Digital Video: www.amydv.gr, Amy Distribution, www.amy.gr

Για την ΑmyDV

Χαλκίδης Δαυιδ

[email protected]

Translate »