NAB2024-Η TERADEK ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ 5G ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗ NAB.

www.amydv.gr

NAB2024-Η TERADEK ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ 5G ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗ NAB.

April 12, 2024 Broadcast & Playout News Product news Production, Post Production 0

Περίπτερο C5916 – Εκεί που ζωντανεύουν οι Broadcasting Λύσεις για εσάς.

Stream εν κινήσει μέσω 5G Δικτύων

Ο απόλυτος κωδικοποιητής για συνεισφορά (contribution) video μόλις μετέβη στο 5G. Τώρα, με τα ενσωματωμένα  5G modems, η λύση Prism Mobile 5G προσφέρει εξαιρετική διεθνή συνδεσιμότητα και υποστήριξη για τα ιδιωτικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, προσφέροντας στους broadcasters μία ισχυρή, βελτιωμένη εμπειρία για video backhaul.

Επισκεφτείτε το Περίπτερο της Teradek για να δείτε τα νεότερα μοντέλα Prism, συμπεριλαμβανομένων των Prism Mobile 5G και Prism Flex Mk II (LTE).

Γνωρίστε περισσότερα. https://teradek.com/pages/prism-mobile

Βιώστε το Πλεονέκτημα της Μηδενικής Καθυστέρησης

Το Ranger είναι ένα επαναστατικό ασύρματο video σύστημα μηδενικής καθυστέρησης, το οποίο λειτουργεί σε αδειοδοτημένες και μη αδειοδοτημένες ζώνες συχνοτήτων καθώς και στις νέες ζώνες U-NII 5 (6GHz), προσφέροντας 12 νέα κανάλια με ελάχιστες παρεμβολές. Η λύση Ranger έχει ενισχύσει τους broadcasters σε όλο τον κόσμο ώστε να επιτυγχάνουν ακόμη και τους πιο δύσκολους στόχους ως προς το ασύρματο video. Και με την προσιτή τιμή του, το Ranger αποτελεί μία έξυπνη λύση για την ανάπτυξη πολλών συστημάτων.

Βιώστε το Πλεονέκτημα της Μηδενικής Καθυστέρησης στο Περίπτερο C5916.

Γνωρίστε περισσότερα. https://teradek.com/pages/ranger

Δείτε το νέο πρωτόκολλο Streaming με την εξαιρετικά Μικρή Καθυστέρηση: TRT.

Το Teradek Reliable Transport (TRT) φέρνει την επανάσταση στη διανομή video σχεδόν σε πραγματικό χρόνο μέσω LAN, WAN και bonded δικτύων. Με καθυστέρηση έως και 4 καρέ, το TRT ενισχύει τους broadcasters, τις κυβερνητικές υπηρεσίες και τις επιχειρήσεις ως προς την άμεση παρακολούθηση και την παραγωγή video περιεχομένου, αλλά και για την αλληλεπίδραση με αυτό.

Διαπιστώστε τη διαφορά με το TRT στο Περίπτερο C5916.

Γνωρίστε περισσότερα. https://teradek.com/pages/trt

Υπάρχουν αρκετές δημιουργικές λύσεις που αποτελούνται από προϊόντα των κατασκευαστών Teradek, Wooden Camera και SmallHD. Για να γνωρίσετε όλες τις τηλεοπτικές λύσεις τους και για να σας προτείνουμε εκείνες που ανταποκρίνονται καλύτερα στις απαιτήσεις καθώς και τον προϋπολογισμό σας, Επικοινωνήστε με την AmyDV στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] και στο τηλέφωνο 210-6133000.

 

Translate »