ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: ZERO DENSITY & AMYDV

www.amydv.gr

ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: ZERO DENSITY & AMYDV

January 16, 2024 News Product news Production, Post Production 0

H AmyDV, πρωτοπόρος πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων παραγωγής για την Τηλεόραση, το Video, τον Κινηματογράφο και τα Νέα Μέσα, διαπιστώνοντας τη σημαντική αύξηση των αναγκών των Broadcasters, των Εταιρειών Παραγωγής και των Νέων Μέσων στην Ελλάδα και αναγνωρίζοντας το ποιοτικό αποτέλεσμα, τη σημαντική μείωση του κόστους σε συνδυασμό με την άψογη λειτουργικότητα που επιτυγχάνεται από την αξιοποίηση των Τεχνολογιών Εικονικής Πραγματικότητας (VR) και Επαυξημένης Πραγματικότητας (AR), συνεργάζεται τώρα με τον καινοτόμο – γνωστό παγκοσμίως κατασκευαστή Zero Density για τη διάθεση και υποστήριξη στην Ελληνική αγορά των κορυφαίων-δοκιμασμέων προϊόντων και υπηρεσιών του.

Η Zero Density αποτελεί ηγέτης παγκοσμίως στις λύσεις παραγωγής εικονικού στούντιο (Virtual Studio), οι οποίες είναι τώρα διαθέσιμες στην Ελλάδα από την AmyDV.

Η Zero Density προσφέρει μία ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για τη δημιουργία εικονικών στούντιο ανώτερου επιπέδου, συμπεριλαμβανομένων του Reality Engine, ενός συστήματος παραγωγής εικονικής πραγματικότητας (VR) και επαυξημένης πραγματικότητας (AR), του Reality Keyer, ενός προηγμένου συστήματος keying για λειτουργία σε πραγματικό χρόνο καθώς και άλλων αποτελεσματικών λύσεων.

Τα προϊόντα αναφοράς της Zero Density έχουν αξιοποιηθεί σε πλήθος δημοφιλών εκπομπών, shows και εκδηλώσεων, όπως: Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision (Eurovision Song Contest), The Voice και The Late Late Show με τον James Corden.

Εξατομικευμένες Λύσεις Παραγωγής Εικονικού Στούντιο

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Zero Density καλύπτουν όλο το φάσμα της παραγωγής εικονικού στούντιο, από τη σχεδίαση και τη δημιουργία γραφικών έως την υλοποίηση και τη λειτουργία ενός πλήρους συστήματος.

Προϊόντα Λογισμικού

Reality Engine

Το Reality Engine αποτελεί Broadcast Compositing σύστημα λειτουργίας σε πραγματικό χρόνο για παραγωγή εικονικής πραγματικότητας (VR) και επαυξημένης πραγματικότητας (AR), παρέχοντας στους δημιουργούς τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ρεαλιστικές και συναρπαστικές εμπειρίες για τον θεατή.

Το Reality Engine υποστηρίζει ποικιλία 3D μοντέλων και σχημάτων καθώς και μία σειρά από εφφέ και δυνατότητες επεξεργασίας.

Μπορείτε να δημιουργείτε, να ελέγχετε και να παράγετε εργαζόμενοι με ένα σύστημα.

Είναι κατάλληλο για  Native 4K/UHD/SDI παραγωγή σε πραγματικό χρόνο.

Reality Keyer

Το Reality Keyer είναι ένα προηγμένο σύστημα keying για εύκολη-απλή λειτουργία σε πραγματικό χρόνο, το οποίο επιτρέπει στους δημιουργούς να συνδυάσουν ρεαλιστικά γραφικά με ζωντανή δράση.

Το Reality Keyer προσφέρει πληθώρα δυνατοτήτων που καθιστούν εύκολη και γρήγορη τη δημιουργία ομαλών και φυσικών keying εφφέ.

Διακρίνεται λόγω και της αξιοποίησης 3D Masks για “force-fill” και “spill bypass” σε στούντιο υβριδικής λειτουργίας, αλλά και για την υψηλή απόδοσή του στις HDR παραγωγές.

Reality Hub

Πρόκειται για μία λύση-Hub που προσφέρει αποτελεσματικό έλεγχο όλων.

Με αυτήν τη λύση μπορείτε να ελέγξετε, να προσαρμόσετε-εξατομικεύσετε και να αυτοματοποιήσετε τα broadcast γραφικά από ένα hub.

Επίσης, μπορείτε να προβείτε στην ενσωμάτωση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο από τις εξωτερικές πηγές.

Με αυτήν τη λύση προσφέρεται λειτουργία με Unreal Engine σε broadcast ροές εργασίας.

Reality Editor

Και αυτό το προϊόν της Zero Density θα απελευθερώσει τη δημιουργικότητά σας.

Παρέχει τη δυνατότητα λειτουργίας με Unreal Engine 4, ZD Edition.

Υποστηρίζει ροές εργασίας PBR Υλικού με εργαλεία Substance και Quixel.

Επίσης, παρέχει ροή εργασίας  ταχύτερης σχεδίασης με ZD components.

Προϊόντα Υλισμικού (Hardware)

RealityEngine AMPERE

Η Zero Density διαθέτει τη hardware λύση RealityEngine AMPERE, το απόλυτο σύστημα γραφικών με ανώτερες δυνατότητες rendering, compositing και I/O.

Πρόκειται για τον ιδανικό Σταθμό Εργασίας (Workstation), ο οποίος προορίζεται για τη δημιουργία εικονικών σκηνικών (virtual sets) και broadcast γραφικών.

Με αυτήν τη λύση της Zero Density μπορείτε να αξιοποιήσετε multi camera rendering και compositing από μία μόνον engine.

Traxis Talent Tracking

H Zero Density διαθέτει και το Στερεοσκοπικό (Stereoscopic) Σύστημα Traxis Talent Tracking, το οποίο λειτουργεί δίχως Marker (Markerless), πλήρως υποστηριζόμενο από την τεχνητή νοημοσύνη (AI-Powered).

Το Traxis Talent Tracking ανεβάζει σε ανώτερο επίπεδο την πιστότητα της εικόνας των παραγωγών εικονικού στούντιο. Είναι σημαντικό το γεγονός  ότι δεν απαιτούνται Wearables και Markers.

Αξιοποιείται πλήρως η τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης (AI) και της μηχανικής μά (Machine Learning). Επίσης, παρέχεται εύκολο setup και calibration.

Translate »