Η Lumens παρουσιάζει την κάμερα αυτόματης παρακολούθησης VC-TR30 AI

www.amydv.gr

Η Lumens παρουσιάζει την κάμερα αυτόματης παρακολούθησης VC-TR30 AI

October 18, 2023 News Product news Production, Post Production 0

Η Lumens® Digital Optics Inc. λανσάρει τη νέα κάμερα αυτόματης παρακολούθησης VC-TR30 AI, μια οικονομικά αποδοτική κάμερα PTZ αυτόματης παρακολούθησης με εξαιρετική έξοδο βίντεο HD. Χαμηλού προφίλ και εύκολη στην εγκατάσταση, το έξυπνο σύστημα ανίχνευσης ανθρώπων της VC-TR30 επιτρέπει στην κάμερα να αναγνωρίζει τα ανθρώπινα πρόσωπα και να παρακολουθεί ένα άτομο καθώς κινείται σε μια σκηνή, ένα στούντιο ή ένα χώρο συσκέψεων. Η κάμερα είναι διαθέσιμη άμεσα στην Ελλάδα από AMY DV και αποστέλλεται με εγγύηση 5 ετών στις περισσότερες περιοχές.

“Έχουμε δει πρωτοφανές ενδιαφέρον για την αυτόματη παρακολούθηση από την εκπαίδευση, τους οίκους λατρείας και την παραγωγή συνεδρίων, καθώς και από τους διαχειριστές στούντιο”. Σχολίασε ο Steven Liang, αντιπρόεδρος ανάπτυξης προϊόντων της Lumens Digital Optics Inc. “Η ανακοίνωση της VC-TR30 προσφέρει αυτόματη παρακολούθηση σε νέα τιμή, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του βίντεο και αναμένουμε ότι θα έχει πολύ καλή υποδοχή”.

Η Lumens κατασκευάζει μια σειρά από κάμερες PTZ με αυτόματη παρακολούθηση HD και 4K. Κάθε μία περιλαμβάνει λειτουργίες παρακολούθησης που επιτρέπουν στο χρήστη να ορίζει ζώνες λήψης και περιοχές αποκλεισμού. Αυτές οι ρυθμίσεις διασφαλίζουν ότι η κάμερα δεν αποσπάται από άτομα που περνούν κοντά από το κάδρο. Μαζί με τον αυτοεκπαιδευόμενο επεξεργαστή AI, δίνουν στην VC-TR30 τη δυνατότητα να αναγνωρίζει, να κλειδώνει και να παρακολουθεί ένα άτομο με εντυπωσιακή ακρίβεια.

Διαθέτοντας αισθητήρα HD τελευταίας γενιάς, η κάμερα αποδίδει πολύ καλά σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Σε συνδυασμό με έναν ευρυγώνιο φακό ζουμ 12x (72,5° οριζόντιο πλαίσιο θέασης), η VC-TR30 μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο ή να αναρτηθεί από την οροφή, δίνοντας στους εγκαταστάτες την ελευθερία να τοποθετήσουν τη μονάδα για να επιτύχουν την απαιτούμενη γωνία λήψης.

Η τροφοδοσία ρεύματος μπορεί να γίνει από τον προσαρμογέα DC ή μέσω δικτύου μέσω ενός διακόπτη PoE. Η κάμερα εξάγει βίντεο μέσω των θυρών HDMI, USB και Ethernet ταυτόχρονα. Συνδεδεμένη σε ένα μεταγωγέα 1G, η VC-TR30 επωφελείται από τη σύνδεση με ένα μόνο καλώδιο, με τον έλεγχο, το βίντεο και την τροφοδοσία να μεταδίδονται όλα μέσω Ethernet. Το βίντεο IP μπορεί να μεταδοθεί απευθείας σε μια πλατφόρμα όπως το YouTube ή το Livestream, να εισαχθεί σε συστήματα παραγωγής λογισμικού, όπως τα vMix, Wirecast και OBS Broadcast, ή να χρησιμοποιηθεί με λογισμικό τηλεδιάσκεψης μέσω της εφαρμογής Lumens Virtual Camera 2.0.

 

Translate »