Η NAGRA λαμβανει αναγνωριση για την Καινοτομια στην Προστασια Περιεχομενου στην IBC 2023

www.amydv.gr

Η NAGRA λαμβανει αναγνωριση για την Καινοτομια στην Προστασια Περιεχομενου στην IBC 2023

September 22, 2023 Broadcast & Playout 0

Το NAGRA Active Streaming Protection CDN Gatekeeper αντιμετωπίζει με μοναδικό τρόπο την αυξανόμενη απειλή της πειρατείας CDN, εξοπλίζοντας τη βιομηχανία με τα εργαλεία που απαιτούνται για την προστασία της δημιουργικότητας και το πολύτιμο περιεχόμενο πέρα από το multi-DRM

Cheseaux-sur-Lausanne, Ελβετία, και Phoenix USA – 20 Σεπτεμβρίου 2023 – Η NAGRA, εταιρεία του ομίλου Kudelski (SIX:KUD.S) και κορυφαίος ανεξάρτητος πάροχος παγκοσμίως λύσεων προστασίας περιεχομένου και μέσων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Active Streaming Production CDN Gatekeeper κέρδισε το βραβείο CSI Award for Best Content Protection στην έκθεση IBC 2023. Το CDN Gatekeeper μαζί με την παρακολούθηση ασφαλείας και την ανάλυση αποτελούν τις τελευταίες επεκτάσεις του πλαισίου NAGRA Active Streaming Protection που αντιμετωπίζουν την αυξανόμενη απειλή της πειρατείας και της απάτης στην άκρη του CDN.

“Αυτή η κατάκτηση του βραβείου CSI είναι μια ακόμη απόδειξη της τεχνογνωσίας της NAGRA στον κλάδο, της δέσμευσης για τη διατήρηση της αξίας του περιεχομένου και της καινοτομίας στην παροχή των καλύτερων λύσεων για την αντιμετώπιση του συνεχώς εξελισσόμενου τοπίου των πειρατικών υπηρεσιών”, δήλωσε η Nancy Goldberg, εκτελεστική αντιπρόεδρος και CMO της NAGRA. “Όχι μόνο συμβάλλουμε στη διασφάλιση των επενδύσεων σε περιεχόμενο, αλλά το έργο μας καταδεικνύει την αξία που μπορεί να προκύψει από μια ολιστική λύση ασφάλειας streaming. Με τα κατάλληλα εργαλεία, οι πελάτες μας μπορούν να μετατρέψουν τις στρατηγικές προστασίας του περιεχομένου τους από κέντρο κόστους σε κέντρο κέρδους”.

Το NAGRA Active Streaming Protection CDN Gatekeeper λειτουργεί παράλληλα με άλλες υπηρεσίες Active Streaming Protection για να επιτρέπει τον γρήγορο εντοπισμό και τη διακοπή της παράνομης κατανάλωσης ροής και της απάτης υπηρεσιών στην άκρη του CDN. Αντί να τερματίσει την τροφοδοσία, η NAGRA καθιστά δυνατή την υποβάθμιση της ποιότητας της υπηρεσίας, επηρεάζοντας σημαντικά την εμπειρία θέασης. Το αποτέλεσμα είναι η αύξηση της μετακίνησης και η ζημία στη φήμη και τη συνεχή βιωσιμότητα της πειρατικής υπηρεσίας.

Αξιοποιώντας υπηρεσίες όπως AWS CloudFront Functions, Akamai EdgeWorkers ή Google Media CDN Service Extensions, η υπηρεσία NAGRA Active Streaming Protection CDN Gatekeeper διαχειρίζεται λίστες περιορισμών και προγραμματίζει στοχευμένες έξυπνες διακοπές στις πειρατικές υπηρεσίες. Ταυτόχρονα, μπορούν να δημιουργηθούν CDN tokens με εκτεταμένους κανόνες που θα επιβληθούν σε επίπεδο CDN, οι οποίοι ευθυγραμμίζονται και συνάδουν με τις συνεδρίες DRM.

Τα βραβεία CSI, τα οποία θεσπίστηκαν το 2003, συγκαταλέγονται μεταξύ των πιο αναγνωρισμένων και ανταγωνιστικών τεχνολογικών βραβείων του κλάδου και έχουν σχεδιαστεί για να αναγνωρίζουν και να επιβραβεύουν την καινοτομία και την αριστεία στους τομείς της καλωδιακής, δορυφορικής, ραδιοτηλεοπτικής, IPTV, τηλεπικοινωνιών, ευρυζωνικού/OTT βίντεο, κινητής τηλεόρασης και συναφών τομέων.

To NAGRA Active Streaming Protection είναι μια ολιστική προσέγγιση που παρέχει προστασία περιεχομένου από άκρη σε άκρη για την αντιμετώπιση των κενών ασφαλείας που συχνά αφήνονται ανοιχτά στους πειρατές. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://dtv.nagra.com/active-streaming-protection.

Translate »