Ετοιμαστειτε για τη FOM24: Οι Πρωτες Πληροφοριες απο την AmyDV!

www.amydv.gr

Ετοιμαστειτε για τη FOM24: Οι Πρωτες Πληροφοριες απο την AmyDV!

May 10, 2024 Broadcast & Playout Events Medical, Forensic and Research News Press Releases Production, Post Production Project Managment Services 0

Η FOM24 (The Future of Media), η εκδήλωση/έκθεση που έχει εξελιχθεί σε θεσμό και καλύπτει αρκετές σημαντικές πτυχές διαφόρων Κλάδων (AV, Τηλεοπτική & Video Παραγωγή, Εξωτερικές Μεταδόσεις, Web Radio (οπτικοποιημένο), Γραφικά, Master Control, Multi-viewers, Infrastructure, Playout, Αποθήκευση, Αρχειοθέτηση, Post Production, Headend, Συστήματα Προβολών και Monitoring), επιστρέφει στα Βριλήσσια την Τρίτη 18 Ιουνίου. Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στους χώρους εκδηλώσεων της AmyDV, στο virtual production studio και στον αίθριο χώρο. Στην εκδήλωση θα διατεθούν 10 περίπτερα, όπου παγκοσμίου φήμης κατασκευαστές εξοπλισμού θα παρουσιάσουν τις πιο πρόσφατες καινοτομίες και λύσεις στον κλάδο. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι είναι προσκεκλημένοι να παρευρεθούν, καθώς δεν πρέπει με τίποτα να χάσουν αυτή την ευκαιρία.

Συγκρατήστε στη Μνήμη σας Ημερομηνία και Τόπο Διεξαγωγής της FOM24:

Ημερομηνία: Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Τόπος Διεξαγωγής : Τροίας 58, 15235 Βριλήσσια

Τι είναι η FOM24;

Η ‘The Future of Media’ αποτελεί μία εκδήλωση-πραγματική γιορτή για τις Νέες Τεχνολογίες και τους Ανθρώπους της. Στα Σεμινάρια και τις Παρουσιάσεις-Επιδείξεις σύντομης χρονικής διάρκειας που θα λάβουν χώρα στα πλαίσια της FOM24 οι προσκεκλημένοι θα λάβουν έγκυρη ενημέρωση αναφορικά στις αναδυόμενες τεχνολογίες, τις τεχνολογικές εξελίξεις, αλλά και για τις δοκιμασμένες τεχνολογικές λύσεις καθώς και τις διεθνείς πρακτικές.

Στην FOM24 θα αναλυθούν σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους Επαγγελματίες της Βιομηχανίας και θα αναδειχθούν οι ενδεδειγμένες λύσεις για την αποτελεσματική αντιμετώπιση τους.

Στους επαγγελματίες-προσκεκλημένους που θα συμμετέχουν σε αυτήν την Εκδήλωση θα δοθεί η δυνατότητα να δοκιμάσουν σε πλήρη λειτουργία εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής, ο οποίος θα βρίσκεται εγκατεστημένος στους χώρους της εκδήλωσης. Παράλληλα, θα μπορούν να αδράξουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά, να υποβάλλουν ερωτήσεις και να λύσουν απορίες τους, αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις με έμπειρους ανθρώπους-στελέχη κορυφαίων παγκοσμίως κατασκευαστών της Broadcast, Media και AV Βιομηχανίας.

Στη FOM24 θα συμμετέχουν με τους σημαντικούς ανθρώπους και τον σπουδαίο εξοπλισμό τους, αποτελώντας Χρυσούς Χορηγούς της (GOLD SPONSORS), οι ακόλουθες Εταιρείες:

• AmyDV

• Imagine Communications,

• Hi-human Interface (Broadcast Solutions)

• LaON, (Broadcast Solutions)

• Lumens (myLumens)

• Matrox (AV & Broadcast solutions),

• Magewell

• Quicklink

• RT Software

• Teradek

• Zero Density

Η Εστίαση

Η FOM24 εστιάζει και αυτήν τη χρονιά σε σημαντικούς-αναπτυσσόμενους Κλάδους της Βιομηχανίας των Μέσων και της Ψυχαγωγίας, όπως Broadcast, New Media, TV & Video Production, Post Production, AV Εγκαταστάσεων (Μουσείων, Θεάτρων, Σταδίων, Ναυτιλιακών και άλλων Επιχειρήσεων, Αιθουσών Ελέγχου, Αθλητικών Σωματείων, Αιθουσών Εκδηλώσεων και Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων), Live Events και Συναυλιών, Developers κ.α.

Νέες σημαντικές ανακοινώσεις θα υπάρξουν σύντομα, με τις οποίες θα μπορείτε να ενημερωθείτε για αρκετές δυνατές εκπλήξεις που επιφυλάσσει η AmyDV και οι πολύτιμοι συνεργάτες της, αλλά και συν-διοργανωτές της Εκδήλωσης ‘The Future of Media’.

Δεσμεύστε την Ημερομηνία 18 Ιουνίου 2024 στο Ημερολόγιό σας και Εκδηλώστε το Ενδιαφέρον σας για την Προεγγραφή σας στη FOM24, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] και στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης https://futureevents.gr/fom/

FOM24, η Μοναδική Εκδήλωση Γνώσης για το Μέλλον και τους αυριανούς Ηγήτορες της Βιομηχανίας μας!

Πληροφορίες: https://futureevents.gr/fom/

Translate »