Lumens στην IBC 2023

www.amydv.gr

Lumens στην IBC 2023

September 16, 2023 Installation Production, Post Production 0

Οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς, τα στούντιο και οι παραγωγοί βίντεο χρειάζονται νέους και αποτελεσματικούς τρόπους εργασίας για να παράγουν ποιοτικότερο περιεχόμενο με χαμηλότερο κόστος. Η Lumens έχει τη λύση!

Το CamConnect Pro συγχρονίζει τις κάμερες PTZ της Lumens με έως και 16 συστοιχίες μικροφώνων από κατασκευαστές όπως η Sennheiser, η Shure και η Yamaha.

Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια λύση που είναι ιδανική για στούντιο βίντεο, ραδιοφωνικά στούντιο, εκπαίδευση και συνεδριακές σουίτες.

Χαμηλού κόστους και πλήρως αυτοματοποιημένη, πρόκειται για τεχνολογία επόμενης γενιάς που αποστέλλεται τώρα.

Η νέα υπερ-ευρυγώνια κάμερα αυτόματης παρακολούθησης VC-TR60 4K AI της Lumens διαθέτει έναν εξαιρετικό αισθητήρα υψηλής ευαισθησίας UltraHD. Ο φακός παρέχει μέγιστη οριζόντια γωνία θέασης 81°, καθιστώντας την κατάλληλη για χρήση σε μικρά στούντιο, αθλητικά σε εσωτερικούς χώρους, vlogging και παραγωγή εκδηλώσεων.

Η σειρά κωδικοποιητών και αποκωδικοποιητών Lumens OIP-N λανσάρεται με απίστευτα ευρεία υποστήριξη φορμά βίντεο μέσω IP σε ένα μόνο κουτί, συμπεριλαμβανομένων των RTSP, RTMP, SRT, NDI|HX3 και HX2.

Για πολλούς, είναι το ζευγάρι κωδικοποιητή/ αποκωδικοποιητή “όλα σε ένα” που θα καλύψει όλες τις ανάγκες μετατροπής σε IP. Το OIP-N λειτουργεί με πολύ χαμηλή καθυστέρηση, καθιστώντας το κατάλληλο για απαιτητικά περιβάλλοντα ζωντανής παραγωγής.

Το VS-KB21N είναι ο πρώτος μας ελεγκτής κάμερας με ενσωματωμένη οθόνη προεπισκόπησης κάμερας. Η μονάδα υποστηρίζει το πρωτόκολλο VISCA της Sony, το VISCA over IP και το NDI®|HX, καθιστώντας εύκολη την ανακάλυψη, τη σύνδεση και τον έλεγχο των καμερών PTZ.

Ο ΝΕΟΣ LC300 της Lumens είναι ένας επεξεργαστής πολυμέσων NDI πλήρους εύρους ζώνης 4 καναλιών. Διαχειρίζεται μεταγωγές, μίξεις, εγγραφές και ροές, χρησιμοποιώντας ένα απλό περιβάλλον εργασίας. Ιδανικός για χρήση σε εκδηλώσεις, εταιρικές παραγωγές, εκπαίδευση και κατάρτιση.

 

Translate »