Στην FOM23 η Broadcast Solutions με ‘LaON Technologies’ και ‘hi Human Interface’

www.amydv.gr

Στην FOM23 η Broadcast Solutions με ‘LaON Technologies’ και ‘hi Human Interface’

June 6, 2023 Broadcast & Playout Events News Press Releases Product news Production, Post Production 0

Στην ημερίδα Future of Media 2023 (FOM23) θα συμμετέχει και η Broadcast solutions με εκπροσώπους και εξοπλισμό απο δύο πολύ ενδιαφέρουσες εταιρίες του χώρου των ζωντανών παραγωγών και εγκαταστάσεων, την LaON technologies και την hi-Human Interface.

LaON, the INTERCOMmunication-maker

H LaON Technologies θα επιδείξει το νέο προηγμένο σύστημα ασύρματου Intercom που συνδυάζει πατενταρισμένες τεχνολογίες για άμεση εύρεση των συστημάτων κατα την ενεργοποίηση σε κάθε νέα εγκατάσταση καθώς και πλήθος άλλα χαρακτηριστικά που κάνουν τα συστήματά της ιδανικά για ζωντανά, στούντιο, events, θέατρα αλλα και μεγάλα έργα.

“GENIE, LaON’s new generation system, is the industry’s first converged digital intercom system turning the traditional concept of the intercom system into a whole new creative solution.”

hi – human interface, an intuitive and easy-to-use control layer for media infrastructures.

Η hi θα παραστεί με ειδικό και με εγκατάσταση για να εξηγήσει πως μπορείτε να εκμεταλευτείτε το περιβάλλον του για την ομαλότερη συναρμογή συστημάτων πολλαπλών κατασκευαστών σε ένα ομογενοποιημένο περιβάλλον. Επίσης το ‘hi’ προσφέρει πλήρη ενσωματωση DANTE πρωτοκόλου και απο πολλούς θεωρείται κορυφαία πρόταση για την διάρθρωση και εκμετάλλευση DANTE δικτύων προσφέροντας ταυτόχρονα το πιο προηγμένο ευέλικτο και απλά εκμεταλλεύσιμο στήσιμο για έξυπνες συσκευές όπως φαίνεται και στην συνεργασία με την Imagine Communications και το Magellan Touch.

“Hi is a broadcast control system focusing on ease of operation, speed and responsiveness to make configuration and operation of broadcast and media installations easy and intuitive.”

 

Translate »