Η Quicklink γιορτάζει 20 Χρόνια Ενίσχυσης της Βιομηχανίας Broadcast, Παραγωγής και Μέσων.

www.amydv.gr

Η Quicklink γιορτάζει 20 Χρόνια Ενίσχυσης της Βιομηχανίας Broadcast, Παραγωγής και Μέσων.

May 29, 2023 Broadcast & Playout News Production, Post Production Uncategorized 0

Τον Μάιο του 2023 η Quicklink γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας της στην αγορά. Σε αυτό το χρονικό διάστημα η Quicklink έγινε ο ηγέτης της Βιομηχανίας ως προς την παροχή επαγγελματικών, κορυφαίων λύσεων υλισμικού (hardware), λογισμικού και υπολογιστικού νέφους (cloud) απομακρυσμένης παραγωγής (REMI) με περισσότερους από 800 σημαντικούς πελάτες παγκοσμίως.

Αρχικά, η Quicklink ιδρύθηκε με την ιδέα της δημιουργίας ενός κωδικοποιητή για το BBC και το ABC News, για την κάλυψη του πολέμου στο Ιράκ, που παρείχε την πρώτη μετάδοση πεδίου στον κόσμο. Ο συγκεκριμένος κωδικοποιητής κατασκευάστηκε στον πρώτο χώρο εργασίας της Quicklink, ένα σπιτάκι κήπου, το οποίο εύστοχα ονομάστηκε από το BBC ως “The Green Room”. Η Quicklink ήταν η πρώτη εταιρεία που πρωτοστάτησε στην ιδέα του λογισμικού μετάδοσης σε προσωπικό υπολογιστή και το λογισμικό Quicklink Laptop Newsgathering (LNG) ήταν εντελώς επαναστατικό στην εποχή του. Σύντομα ακολούθησε το πρώτο εμπορικό λογισμικό macOS και Windows για τη μετάδοση ζωντανού video και ήχου σε πραγματικό χρόνο από μία απομακρυσμένη τοποθεσία.

Τα τελευταία 20 χρόνια η Quicklink συνέχισε να αναπτύσσεται και να καινοτομεί και έχει λάβει ικανό αριθμό σημαντικών βραβείων, όπως το Βραβείο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Βασίλισσας (Queen’s Award for Enterprise in Innovation), το Βραβείο Emmy®Τεχνολογίας και Μηχανικής και άλλα εξαιρετικά βραβεία της Βιομηχανίας. Η Quicklink έχει τώρα την έδρα της στο Swansea του Ηνωμένου Βασιλείου και επεκτάθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2021, με το άνοιγμα του Αμερικανικού Γραφείου της με έδρα το Hackensack του New Jersey.

“Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που η Quicklink έφτασε σε αυτό το σημαντικό ορόσημο των 20 ετών στην αγορά. Από την εκκίνηση με την ιδέα δημιουργίας ενός κωδικοποιητή για την κάλυψη του πολέμου στο Ιράκ γίναμε κορυφαίος παγκοσμίως πάροχος λύσεων απομακρυσμένης παραγωγής και είμαστε πολύ υπερήφανοι για όσα κατάφερε η Quicklink στην 20χρονη ύπαρξή της,” δήλωσε ο Richard Rees. CEO της Quicklink.

Από την ίδρυσή της, το 2003, η Quicklink έχει παράσχει λύσεις στα κορυφαία brands του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των BBC, ABC, Aljazeera, CNN, Bloomberg, COMCAST, CBS, France Télévisions, Red Bull Media House και άλλων.

Ο Richard προσθέτει, “ Tεράστιος παράγοντας για το ότι φτάσαμε σε αυτά της ιδιαίτερα γενέθλια αποτελεί η δέσμευσή μας στη δημιουργία εξαιρετικών σχέσεων και στη συνεργασία τόσο με τους πελάτες, όσο και με τους συνεργάτες”.

Η Quicklink θα επισημάνει τα γενέθλια 20 χρόνων της και θα συνεχίσει να γιορτάζει το ορόσημο των 20 χρόνων λειτουργίας της σε πολλές εκδηλώσεις της Βιομηχανίας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, όπως η Έκθεση IBC στο Άμστερνταμ (15-18 Σεπτεμβρίου), το NAB Show στη Νέα Υόρκη (25-26 Οκτωβρίου) και η SATIS Expo στο Παρίσι (15-16 Νοεμβρίου).

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις βραβευμένες λύσεις απομακρυσμένης παραγωγής (REMI) της Quicklink μπορείτε να επικοινωνείται με τους έμπειρους μηχανικούς μας στο 2106133000 εσ. ή στο [email protected] .

 

Translate »