LUMENS VC-TR40-ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟΥ “BEST OF SHOW” ΣΤΗΝ IBC2022.

www.amydv.gr

LUMENS VC-TR40-ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟΥ “BEST OF SHOW” ΣΤΗΝ IBC2022.

October 30, 2022 Broadcast & Playout News Press Releases Production, Post Production 0

Το περιοδικό TVTech ανακοίνωσε ότι η νέα PTZ Κάμερα αυτόματου-tracking (αυτόματης ακολουθίας) Lumens VC-TR40 κέρδισε το βραβείο Best of Show κατά τη φετινή Έκθεση IBC. Η διάκριση επιβεβαιώνει πως με την VC-TR40 η λειτουργία auto-tracking είναι έτοιμη να γίνει mainstream επιλογή.

Η VC-TR40 είναι μία νέα κάμερα αυτόματης ακολουθίας που χρησιμοποιεί τεχνολογία αυτοεκμάθησης για εξαιρετικά αποτελέσματα. Ο επεξεργαστής της Lumens που βασίζεται στην Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) έχει εκπαιδευτεί ως προς την ανάλυση περισσοτέρων από ενός εκατομμυρίου εικόνων προσώπων και σωμάτων προκειμένου να αναγνωρίζει την εικόνα των ανθρώπων, τον τρόπο που κινούνται και τι χαρακτηρίζει τη διαφορά μεταξύ των ατόμων.

“Με περισσότερες από 1.000 Εταιρείες – Εκθέτες, η Κριτική Επιτροπή επέλεξε μόλις 31 νικητήρια προϊόντα. Από αυτά μόνον ένα ήταν Κάμερα,” σχολίασε ο Joris Nevens, Γενικός Διευθυντής της Lumens Digital Optics Europe. “Αυτό αποτελεί απόδειξη της αλλαγής πλεύσης της αγοράς, την οποία αντιπροσωπεύει η αυτόματη ακολουθία αυτής της κάμερας.”

Οι Studio Παραγωγοί και οι Διευθυντές Συνεδρίων όλο και περισσότερο απαιτούν την αξιόπιστη λειτουργία auto-tracking από τις PTZ Κάμερες. Ωστόσο, έως σήμερα, η τεχνολογία ήταν είτε απαγορευτικά ακριβή, είτε πολύπλοκη ως προς τη διαμόρφωση ή αναξιόπιστη στις λήψεις σε πραγματικές συνθήκες λειτουργίας.

Ο Steven Liang, Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης Προϊόντων της Lumens, σχολίασε: “Η Lumens δημιούργησε τα ισχυρά θεμέλια ως κορυφαίος κατασκευαστής, παρέχοντας κάμερες broadcast ποιότητας, αλλά και την καλύτερη τεχνική υποστήριξη και εγγύηση. Φέτος παρατηρήθηκε αύξηση του ενδιαφέροντος για τις auto-tracking κάμερες σε όλους τους Κλάδους της Βιομηχανίας. Οι κάμερες αυτόματης ακολουθίας της Lumens αποδίδουν εξαιρετικό αποτέλεσμα δίχως την ανάγκη λογισμικού ελέγχου που βασίζεται σε server ή tracking dongles που απαιτούνταν με τη χρήση καμερών παλαιότερης γενιάς.”

Το σχετικά χαμηλό κόστος της VC-TR40, η απόδοση εξαιρετικής HD εικόνας και η αξιοπιστία της λειτουργίας tracking που προσφέρει συνεπάγονται ότι αυτή είναι η κάμερα που καθιστά τη δυνατότητα auto-tracking βασικό στοιχείο της Βιομηχανίας. Η ικανότητά της να αυτοματοποιεί τις λειτουργίες της κάμερας αναμένεται να οδηγήσει στον σημαντικό εξορθολογισμό της Παραγωγής Video, του Διαδικτυακού Streaming και της Λήψης-Καταγραφής Διαλέξεων.

 

Translate »