5 ροές εργασίας mocap σε πραγματικό χρόνο με Unreal, Blender, Maya και Reallusion.

www.amydv.gr

5 ροές εργασίας mocap σε πραγματικό χρόνο με Unreal, Blender, Maya και Reallusion.

October 25, 2022 News Production, Post Production 0
 
Θέλετε υπερδυνάμεις, χωρίς παράπλευρες απώλειες; Τότε μην παρακολουθείτε μόνο τους χαρακτήρες σας να κινούνται – ζωντανέψτε τους απευθείας στη σκηνή σας. Δείτε αυτές τις ροές εργασίας με προσθήκες Rokoko για Unreal, Blender, Maya, Unity και iClone. Οι χαρακτήρες σας θα πάρουν πραγματικά ζωή.  

Απλοποιήστε τη ροή εργασίας, εξοικονομήστε χρόνο, δοκιμάστε ιδέες επί τόπου

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο το mocap σε πραγματικό χρόνο επηρεάζει την παραγωγή.👇 

Μπορείτε να δείτε πώς φαίνονται οι κινήσεις στους δικούς σας χαρακτήρες σε πραγματικό χρόνο, χωρίς καθυστέρηση. Οι κινήσεις που εκτελείτε καταγράφονται και εφαρμόζονται ως καθαρά κινούμενα σχέδια ή 3D. Η διαδικασία από την ιδέα στο τελικό προϊόν είναι άμεση. Μπορείτε απλώς να βάλετε σε λειτουργία τον εξοπλισμό σας για mocap όταν χτυπήσει η σπίθα οποιασδήποτε ιδέας.  Δεν υπάρχει πια χρόνος αναμονής πριν από την παραγωγή ενός animation.

Ρίξτε μια ματιά στις 5 ροές εργασιών παρακάτω .

1. Εξαιρετική απόδοση: ζωντανή ροή με τους Unreal & Metahuman 🔥 
Σε αυτό το βίντεο , ο Matt Workman θα σας διδάξει τα πάντα σχετικά με τη λήψη πλήρους απόδοσης σε πραγματικό χρόνο με το Unreal και το Metahuman.  

2. Η πιο εύκολη ροή εργασίας: mocap σε πραγματικό χρόνο με το Blender 🚲
Προσβάσιμο, απλό και τέλειο για indie έργα. Μάθετε πόσο εύκολο είναι να κάνετε mocap σε πραγματικό χρόνο στο Blender με αυτό το βίντεο. 

3. Μια σταθερή επιλογή για όλους τους χρήστες Maya: εκμάθηση ζωντανής προσθήκης 👌
Εάν εργάζεστε με Maya, αυτό είναι το βίντεο για εσάς . Η ζωντανή ροή του mocap σας θα είναι ομαλή και απλή και ολόκληρη η σειρά κινούμενων εικόνων θα είναι πολύ πιο εύκολη από ό,τι νομίζατε.

4. Ιδανικό για προγραμματιστές παιχνιδιών και VTubing: ζωντανό mocap με Unity 👾 
Η ροή εργασίας ζωντανής ροής στο Unity είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στην ανάπτυξη παιχνιδιών ή για το Vtubers. Σε αυτό το βίντεο, θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε Unity για mocap σε πραγματικό χρόνο. Θα λάβετε επίσης μερικές συμβουλές και κόλπα για το πώς να το χρησιμοποιήσετε με το OBS για το Twitch ή το YouTube ζωντανά.

5. Εργασία με το Reallusion; Καταλάβαμε τι ακριβώς χρειάζεσαι. Ζωντανή ροή με το iClone 8👇
 
Σε αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο , ο Creative Director Sam Lazarus, ο καλλιτέχνης και σκηνοθέτης της CG Martin Klekner και ο Kai DeNeve (Academic Sales Director στο Reallusion) βουτάνε βαθιά στο iClone 8 και στο mocap.

Translate »