EventPage: Imagine Communications Innovation Workshop Athens May 17th

www.amydv.gr

EventPage: Imagine Communications Innovation Workshop Athens May 17th

April 15, 2016 Uncategorized 2

[:el]IC_invitation
Η AmyDV και η Imagine Communications διοργανώνουν στην Ελλάδα ένα εργαστήρι καινοτομίας στους τομείς του Broadcast, του Playout και του OTT/OVP.
Η Imagine Communications είναι αφιερωμένη στη μελέτη, ανάπτυξη και εμπορία λύσεων στην Οπτικοακουστική αγορά και ειδικά στην τηλεόραση, με καινοτόμες λύσεις σε διάφορες περιοχές εφαρμογής, με προϊόντα και λύσεις όπως το Versio, το Nexio, το Zenium, ή το Epic.
Το “Innovation Workshop – Αθήνα 17 Μαΐου” θα εμβαθύνει σε θέματα και τεχνολογίες γύρω από το 4K, το IP, το Virtualization και το Playout.
!! Η εκδήλωση της 17 Μαιου μεταφέρθηκε σε νέο χώρο διεξαγωγής λόγω συμμετοχών και συμπληρώθηκε επιπλέον ημερομηνία διεξαγωγής για τις 18 Μαιου 2016 με εξειδικευμένο θέμα για την αγορά των νέων μέσων και του OTT. Μάθετε περισσότερα στο [email protected].

Από αυτή την σημαντική εκδήλωση μπορείτε να αναμένετε:

 • Να ενημερωθείτε για προϊόντα και εξελίξεις στις  τεχνολογίες από την Imagine Communications
 • Συζητήσεις Deep Dive με μηχανικούς της Imagine Communications επί των παραπάνω θεμάτων
 • Να γνωρίσετε τον τρόπο που μπορείτε και εσείς να εκμεταλλευτείτε λύσεις και ροές εργασιών που ταιριάζουν στην επιχείρησή σας
 • …  να αναμείξετε τις δικές σας ιδέες με αυτές άλλων συναδέλφων σας!

Δικτυωθείτε: Συναντηθείτε με νέους ανθρώπους κατά τα διαλλείματα, συζητήστε με γνωστά σας πρόσωπα και βρεθείτε πρόσωπο-με-πρόσωπο με ειδικούς σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας μας.
Προωθείστε ελεύθερα το μήνυμα αυτό σε όποιον πιστεύετε ότι θα ωφεληθεί από την συμμετοχή του σε αυτή την εκδήλωση.Agenda_20160517

Η κεντρική εκδήλωση θα γίνει την Τρίτη 17 Μαΐου

Στην ενημερωτική εκδήλωση θα διασαφηνιστούν θέματα του χώρου των εγκαταστάσεων επιχειρήσεων media και ειδικότερα του τομέα των υποδομών, του IP και της υβριδικής λειτουργίας καθώς και του Playout.

Συμπληρωματική εκδήλωση Τετάρτη 18 ΜαϊουAgenda_20160518

Την Τετάρτη 18 Μαϊου προστέθηκε μια συμπληρωματική εκδήλωση με θέματα καθαρά των νέων μέσων και συγκεκριμένα τεχνολογιών και λύσεων για υπηρεσίες OTT. Ομιλητής αυτής της εκδήλωσης είναι ο Κος Ricki Cordeiro, Telco Key Account Manager της Imagine Communications με μεγάλη εμπειρία από τον χώρο. Για την συμμετοχή στο συμπληρωματικό event πρεπει να επικοινωνήσετε άμεσα στο [email protected] καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ή στο τηλέφωνο με το τμήμα Digital Video +30 210 6133000 για να σας κρατήσουμε ενήμερους για το πρόγραμμα τους ομιλητές και την Agenda της εκδήλωσης καθώς και να συμπεριλάβουμε το αντικείμενο που τυχόν σας απασχολεί περισσότερο.

Νέος χώρος διεξαγωγής της εκδήλωσης broadcast ‘Innovation Workshop’ στις 17 Μαϊου

Η εκδήλωση της 17 Μαϊου μεταφέρθηκε σε νέο χώρο πολύ κοντά στα γραφεία της AmyDV, ενώ προστέθηκε και νέα εκδήλωση με θέματα αμιγώς Νέων Μέσων και OTT ή OVP για τις 18 Μαϊου το πρωί (μάθετε περισσότερα).
Η Αίθουσα Νίκος Εγγονόπουλος που μας διατέθηκε από τον πολύ δραστήριο δήμο Βριλησσίων είναι ένας καταπληκτικός χώρος πνιγμένος στο πράσινο στο κέντρο του πάρκου ΤΥΠΕΤ στα Βριλήσσια, ή ‘Πάρκο Μίκης Θεοδωράκης” όπως είναι η σωστή ονομασία του.
Θα είναι ένα πραγματικό διάλλειμα από την καθημερινότητα και συνδυαζόμενο με την εμπειρία και τις συζητήσεις θα φύγουμε όλοι ανανεωμένοι.
 

Πληροφοριακό υλικό που μπορείτε να κατεβάσετε και να παρακολουθήσετε πριν από την εκδήλωση

Μπορείτε να προμηθετείτε περισσότερο πληροφοριακό υλικό πριν την εκδήλωση στην σελίδα της imagine και συγκεκριμένα White Papers or Videos.

radiotvlink-speakers

RADIOTVLINK ‘Innovation workshop’ speakers


focus_forward_download

Download the fresh Focus Forward report

[:en]IC_invitation
AmyDV is please to invite you to participate in the Imagine Communications Innovation Workshop Athens May17th sessions. Our focus will be on hybrid broadcast infrastructure, Playout, Automation and (in private meetings mostly) OTT .
Here is what you can expect:

 • Hear product updates and learn what’s new from Imagine Communications
 • Deep Dive sessions with Imagine Communications Solutions Engineers
 • Learn how Imagine Communications solutions fit into your workflow
 • And much more!

We will be providing a half-day session on Tuesday, May 17th 2016. Agenda_20160517
Network: Meet new people during our networking breaks, visit with familiar faces and get face-time with featured product gurus. Please feel free to forward this invitation onto the members of your team that would benefit from attending this complementary event.
Attending the Innovation Workshop is entirely free!!
Contact us at [email protected] or by phone to Digital Video department +30 210 6133000 so that we can keep you posted on the program and speakers for the event as well as to save you a place.

Stop Press!Agenda_20160518

An additional event is added for the Wednesday the 18th of May. This event will cover OTT but from a different angle as Imagine Communications has a full breadth of solutions which is offers to companies wishing to develop their own OTT platforms instead of using it as a service. The program of the event can be found here. If interested you must contact us on [email protected] immediately to book your seat as it will be to a small audience.

NEW Venue for the broadcast ‘Innovation workshop’, May 17th

The venue for the May 17th ‘Innovation Workshop” organized by AmyDV and Imagine Communications has changed to a new location very close to the main office building of AmyDV in Vrilissia, while an extra venue has been added for the 18th of May, dedicated to next generation delivery platforms and OTT (learn more).
The venue is positioned in the middle of a park drowned in trees ‘Mikis Thodorakis Park” in a quiet corner of our city.
It will be a refreshing break from our busy schedules to get there and partake in the very interesting subjects which will be presented.
 
 
 
 
 
 

Selective peripheral information regarding this mini-seminar can be found below.

You can fin d a lot of information about the technologies and the solutions to be presented at the Imagine Communications web site www.imaginecommunications.com where you can find White Papers or Videos.
Imagine-videos
Here are also some selected links;

AmyDV-the-standards-approach-to-IP-transition

WEBINAR. The standard for IP


focus_forward_download

Download the Focus Forward report


 [:]

2 Responses

 1. david says:

  Παρακολουθείτε την σελίδα αυτή ή στείλτε μας μήνυμα σε email, facebook, linkedin η Twitter για να ενημερωθείτε πρώτοι για το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

 2. david says:

  Το περιεχόμενο των παρουσιάσεων θα διανεμηθεί στους παρευρισκόμενους πριν από το Σαββατοκύριακο, για να μπορέσουν να θυμηθούν και να μεταφέρουν στους συναδέλφους τους, όσα μάθαμε από τους ομιλητές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »