AmyDV

Amy Digital Video

ΜΗΝ χρησιμοποιείτε την φόρμα αυτή - Do NOT Use this form! it will be treated as SPAM - Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο 'Contact us' στο κάτω μέρος της οθόνης

H Imagine Communications εξοπλίζει το πρώτο αυτού-του-είδους Όχημα Παραγωγής για την tpc.

Facebooktwitterlinkedinmail

Το όχημα κινητής παραγωγής είναι το πρώτο που θα υποστηρίξει δυνατότητες ασυμπίεστης IP UHD παραγωγής με τη χρήση του προτύπου SMPTE 2110.

Η Imagine Communications ήρθε σε συμφωνία με τον Ελβετικό πάροχο broadcast υπηρεσιών tpc, με το κέντρο Τεχνολογίας και Παραγωγής της Ελβετίας, για την παροχή τεχνολογίας ως προς βασική διανομή, επεξεργασία και multiviewer σχετικά με το επόμενης γενιάς όχημα κινητής παραγωγής, το οποίο αναμένεται να είναι το πρώτο στη βιομηχανία που θα παρέχει υποστήριξη ασυμπίεστων HD και UHD σημάτων με βάση το IP και το πρότυπο SMPTE ST 2110 για τη μεταφορά video και ήχου μέσω δικτύων IP.

Το νέο όχημα θα παρέχει στην tpc, κορυφαία παραγωγό μεγάλων διεθνών εκδηλώσεων για την Ελβετική και τη παγκόσμια αγορά, μία βασιζόμενη σε πρότυπα κινητή μονάδα παραγωγής, ικανή για ταυτόχρονη υποστήριξη HD και UHD απαιτήσεων παραγωγής με την υψηλότερη ποιότητα video και την αδιάλειπτη εξέλιξη ώστε να διατηρήσει την κορυφαία τεχνολογική κατάσταση της την επόμενη δεκαετία, ή περισσότερο. Το φορτηγό σχεδιάζεται και κατασκευάζεται από την SonoVTS, κορυφαία εταιρεία εγκατάστασης συστημάτων της Ευρώπης με έδρα τη Γερμανία.

“Διαπιστώνοντας την ταχύτητα εξελισσόμενη φύση του τοπίου της παραγωγής video και την ανάγκη κατασκευής ενός οχήματος με ικανότητα να ανταποκρίνεται στις σημερινές, αλλά και στις αυριανές απαιτήσεις με προσιτό κόστος και υψηλής ποιότητας παραγωγή, αξιοποιήσαμε μία μακρά περίοδο επιλογής ώστε να βρούμε τη λύση που θα απέφερε δυνατότητες επόμενης γενιάς σήμερα και αδιάλειπτη προσαρμογή στις νέες δυνατότητες, όπως HDR, που θα απαιτούνται στο μέλλον,” είπε ο Andreas Lattmann, Διευθύνων Σύμβουλος της tpc. “Η δέσμευση των tpc και Imagine Communications στο πρότυπο SMPTE 2110 μας επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτές τις υψηλές προσδοκίες και να υλοποιήσουμε μία λύση που θα βρίσκεται στην αιχμή της κινητής παραγωγής τα προσεχή χρόνια.”

Στην καρδιά της εγκατάστασης βρίσκεται μία πρωτοποριακή τεχνολογία από την Imagine Communications, η οποία θα είναι η πρώτη που θα υποστηρίξει την επεξεργασία ασυμπίεστων UHD σημάτων μέσω IP με πλήρη συμμόρφωση στο πρότυπο SMPTE ST 2110, το συναινετικό πρότυπο της βιομηχανίας για τη μετάδοση video, ήχου και μεταδεδομένων μέσω δικτύων IP. Το SMPTE 2110, που βρίσκεται υπό ολοκλήρωση, αποτελεί τον τρέχον προορισμό του οδικού χάρτη των προτύπων IP όπως προσυπέγραψε η Συμμαχία Περί των Λύσεων IP για τα Μέσα (Alliance for IP Media SolutionsAIMS). Το σύνολο της λύσης σχεδιάστηκε για την υποστήριξη ποικιλίας SDI και IP εισόδων, καθώς και HD & UHD formats, επιτρέποντας στην tpc την επεξεργασία ασυμπίεστων υψηλής ποιότητας σημάτων video ώστε να ανταποκρίνεται σε όλες τις προτιμήσεις του πελάτη δίχως να αξιοποιεί σχήμα mezzanine συμπίεσης, ή μη προτυποποιημένο, ιδιόκτητο-αποκλειστικό υλισμικού (hardware).

Επίσης, το νέο όχημα της tpc θα στηρίζεται σημαντικά σε επόμενης γενιάς τεχνολογία monitoring και ελέγχου από την Imagine Communications. Το υψηλής κλιμάκωσης και έτοιμο για UHD σύστημα multiviewer EPICMV βοηθά την tpc να παρακολουθεί αποτελεσματικά τα σήματα σε ένα μεγάλο αριθμό αποκλειστικών οθονών, με εισόδους και monitor εξόδους και όλα αυτά μόνον μέσω IP.

“Η Imagine Communications απολαμβάνει ένα μεγάλο και επιτυχημένο ιστορικό ικανοποίησης τεχνολογικών απαιτήσεων της tpc και είναι υπερήφανη που διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο στην πλούσια ιστορία της εταιρείας ως προς το να προσδίδει στην Ελβετική και τη διεθνή αγορά κάποιο από το πιο ανταγωνιστικό περιεχόμενο που υπάρχει στον κόσμο,” ανέφερε ο Brick Eksten, Επικεφαλής Προϊόντος της Imagine Communications. “Είμαστε ιδιαιτέρως ενθουσιασμένοι για την παροχή καινοτομίας που βρίσκεται πίσω από αυτό το πρωτοποριακό επίτευγμα και για την ανταπόκριση στην πρόκληση της tpc ως προς τη δημιουργία μία κινητής εγκατάστασης παραγωγής που θα έχει σχέση με το σήμερα, αλλά και μετά από μία δεκαετία στο μέλλον, αποδίδοντας την ευκινησία και την ευελιξία που απαιτείται για να αντέξει στον φρενήρη ρυθμό της τεχνολογικής προόδου.”

Similar Posts: