Zixi at IBC2023

www.amydv.gr

Zixi at IBC2023

September 13, 2023 Broadcast & Playout 0

Η Zixi θα παρουσιάσει στο φετινό συνέδριο ένα ευρύ φάσμα συναρπαστικών νέων αναβαθμίσεων προϊόντων και απαράμιλλες επιδόσεις παράδοσης ζωντανού βίντεο που εκτελούνται μέσω του δικτύου Zixi Enabled Network, του μεγαλύτερου οικοσυστήματος του κλάδου.Η Zixi θα παρουσιάσει χαρακτηριστικά και λειτουργίες που επιτρέπουν στους δημιουργούς και διανομείς περιεχομένου να προσεγγίζουν αβίαστα το παγκόσμιο κοινό αξιοποιώντας το δίκτυο Zixi Enabled Network με πάνω από 1000 εταιρείες μέσων ενημέρωσης και 400 τεχνολογικούς εταίρους σε παγκόσμιο επίπεδο που ανταλλάσσουν ζωντανό βίντεο, δημιουργώντας ισχυρή επιτάχυνση της απόκτησης νέου περιεχομένου, επιχειρηματικά μοντέλα και ευκαιρίες για μείωση του κόστους και δημιουργία εσόδων.

Η Zixi θα παρουσιάσει επίσης τις νέες δυνατότητες του SDVP, συμπεριλαμβανομένων της εξαιρετικά χαμηλής καθυστέρησης με απαράμιλλη απόδοση, των βελτιώσεων υπολογισμού και αποδοτικότητας που επιτρέπουν τη βελτιστοποίηση της ροής εργασιών και τη σημαντική εξοικονόμηση κόστους. Στο πλαίσιο της έκθεσης, η Zixi θα επιδείξει την κλίμακα και την αποδοτικότητα του Zixi Broadcaster v17 με βελτιωμένη ικανότητα επεξεργασίας που απαιτεί 80% λιγότερους υπολογιστές και όλα αυτά με ταυτόχρονη μείωση του κόστους εξόδου έως και 50%, σε σύγκριση με άλλες λύσεις του κλάδου, δίνοντας τη δυνατότητα στους οργανισμούς να μεγιστοποιήσουν τους πόρους τους, να ελαχιστοποιήσουν τα έξοδα και να παραδώσουν αξιόπιστα περιεχόμενο βίντεο υψηλής ποιότητας. Θα παρουσιαστεί επίσης η δυνατότητα εκτέλεσης σε επεξεργαστές ARM, συμπεριλαμβανομένου του AWS Graviton 2/3, οι οποίοι έχουν το 50% του κόστους και της ενεργειακής κατανάλωσης του x86, με τον βαθύ αντίκτυπο στο TCO των υλοποιήσεων video streaming. Η ανώτερη αποδοτικότητα εξαλείφει την ανάγκη για υπερβολικές εικονικές μηχανές, οδηγώντας σε μειωμένες απαιτήσεις υποδομής και σημαντική εξοικονόμηση κόστους.

ZEN Master με TAG Multiviewer
Η Zixi θα παρουσιάσει την πιο πρόσφατη ενσωμάτωσή της με το TAG Multiviewer, όπου οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν ένα ενιαίο επίπεδο ελέγχου ZEN Master για να τροφοδοτούν πηγές στις διατάξεις TAG MV και να στέλνουν αυτά τα μωσαϊκά στους επιθυμητούς στόχους, επιτρέποντας τον ενοποιημένο έλεγχο και την απλοποίηση των λειτουργιών.

Πλατφόρμα ευφυών δεδομένων (IDP) με αυτόματα περιστατικά

Στο πλαίσιο της Πλατφόρμας Ευφυών Δεδομένων (IDP), η Zixi θα επιδείξει πρωτοποριακές εξελίξεις στον τομέα της αυτοματοποίησης εκπομπών που υποστηρίζονται από προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη και ML analytics, επιτρέποντας χαρακτηριστικά όπως τα Auto Incidents που χρησιμοποιούν την ανάλυση πολλαπλών αντικειμένων-συσχέτισης (MOCA), η οποία περνάει μέσα από το θόρυβο και εκτελεί γρήγορα την ανάλυση της αιτίας (RCA) για τη γρήγορη επίλυση προβλημάτων σε λίγα λεπτά αντί για ημέρες ή εβδομάδες.

Zixi και AWS με ZEN Master και 5G

Θα επισημανθεί επίσης η βαθιά συνεργασία της Zixi με την AWS, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης του SDVP στις ζώνες μήκους κύματος της AWS, επιτρέποντας στους πελάτες να αξιοποιήσουν τη δύναμη του 5G και να επιτρέψουν την ευρεία υιοθέτηση της αρχιτεκτονικής 5G MEC με χαμηλή καθυστέρηση. Η ενορχήστρωση και η παρακολούθηση των καναλιών AWS Elemental MediaConnect και MediaLive που χρησιμοποιούν το επίπεδο ελέγχου ZEN Master θα παρουσιαστεί ζωντανά τόσο στο περίπτερο της Zixi όσο και στο περίπτερο της AWS στην έκθεση.

Συνεργάτες στο χωριό συνεργατών της Zixi
Οι συνεργάτες του οικοσυστήματος Zixi Enabled Network που θα παρουσιάσουν τις ολοκληρωμένες προσφορές τους στο Partner Village θα περιλαμβάνουν:

Red5 Pro (Red5 Pro), θα επιδείξει πώς οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν το WebRTC και την πλατφόρμα ροής σε πραγματικό χρόνο για την παροχή περιεχομένου σε εκατομμύρια χρήστες σε χιλιοστά του δευτερολέπτου, αξιοποιώντας την εμβέλεια του παγκόσμιου δικτύου Zixi Enabled Network μαζί με την υποστήριξη των Videon Labs και Osprey Video.

Η Videon Labs (Videon Labs) θα εκθέσει τη νέα εγγενή ενσωμάτωση Zixi του LiveEdge®, ένα οικοσύστημα βασισμένο σε δοχεία που επαναχρησιμοποιεί την ακίνητη περιουσία κωδικοποιητή και επιτρέπει στους CTO και τις ομάδες ζωντανών μεταδόσεων να βελτιστοποιήσουν τις ροές εργασίας πρώτου μιλίου, συγχρονίζοντας βίντεο, γραφικά και τροφοδοσίες δεδομένων μέσω του cloud – προσφέροντας καθυστέρηση κάτω του δευτερολέπτου και οικονομική αποδοτικότητα με την υποστήριξη ZEN Master για ενοποιημένη ενορχήστρωση, διαχείριση και έλεγχο.

Η Streann (Streann Media) θα εκθέσει την πλατφόρμα OTT με δυνατότητα Zixi, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους παρόχους περιεχομένου με καινοτόμα εργαλεία διανομής δημιουργίας, δέσμευσης και νομισματοποίησης για την απόλυτη εμπειρία του τελικού χρήστη.

Το Singular.Live (Singular.Live) είναι μια ανατρεπτική πλατφόρμα ζωντανών γραφικών νέας γενιάς με πρωτοποριακή, προσβάσιμη αρχιτεκτονική βασισμένη στο διαδίκτυο. Οι ευφυείς επικαλύψεις της προσφέρουν μια βιώσιμη εναλλακτική λύση με χαρακτηριστικά που εκσυγχρονίζουν τις παραγωγές παράλληλα με την εξατομίκευση και τη διαδραστικότητα για να ενθουσιάσουν και να δεσμεύσουν το κοινό. Η Singular ενδυναμώνει μια καλύτερη εμπειρία για τους δημιουργούς περιεχομένου, τους θεατές και τον πλανήτη. Η Zixi και η Singular συνεργάζονται για να ενεργοποιήσουν και να βελτιστοποιήσουν την ενσωμάτωση των ζωντανών γραφικών που παράγονται από την πλατφόρμα γραφικών επόμενης γενιάς της Singular με τη ζωντανή μετακωδικοποίηση της Zixi.

Ελάτε μαζί μας σε μία από τις εκδηλώσεις ομιλίας μας κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
Σύνοδος κορυφής στελεχών της Devoncroft
Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου στις 12:00μμ
Θέατρο Tuschinski
Η Zixi θα ξεκινήσει την IBC 2023 ως χορηγός τίτλου της διακεκριμένης Συνόδου Κορυφής της Devoncroft, με τον SVP John Wastcoat και τον CEO Gordon Brooks να μιλούν στην εκδήλωση που συγκεντρώνει παγκόσμιους ηγέτες του κλάδου για να συζητήσουν τις επιχειρήσεις των μέσων ενημέρωσης στο Θέατρο Tuschinski, στο Άμστερνταμ. Για περισσότερες λεπτομέρειες και για να εγγραφείτε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Amsterdam Devoncroft Summit 2023

Πάνελ: Βέλτιστες πρακτικές στην παράδοση IP και το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO) στις ροές εργασίας παράδοσης ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών


Θέατρο IBC Showcase
Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου από τις 10:30 π.μ. έως τις 11:15 π.μ.
Ο διευθύνων σύμβουλος Gordon Brooks θα συντονίσει ένα πάνελ που θα περιλαμβάνει τον Dave Travis, Group Director of Content, Broadcast & Platforms της Sky και τον Ralf Jacob, EVP Global Broadcast Engineering, TelevisaUnivision στο διάσημο IBC Showcase Theatre την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου από τις 10:30 π.μ. έως τις 11:15 π.μ. για να συζητήσουν τις βέλτιστες πρακτικές στην παράδοση IP και το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO) στις ροές εργασίας παράδοσης ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών.

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό εγγραφής Zixi IBC5604 στο https://show.ibc.org/registration για δωρεάν πρόσβαση στην εκπομπή.

 

Translate »