Το ΝΕΟ CRE8 της Quicklink στην IBC2023 – Stand #7.B50

www.amydv.gr

Το ΝΕΟ CRE8 της Quicklink στην IBC2023 – Stand #7.B50

September 6, 2023 Broadcast & Playout News Product news Production, Post Production 0

Στην Έκθεση IBC 2023, η Quicklink θα παρουσιάσει την καινοτόμο, νέα, με δυνατότητες Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) λύση της Cre8, δηλαδή την Πλατφόρμα Παραγωγής Video επόμενης γενιάς που είναι έτοιμη για 8K (8K-ready), η οποία διατίθεται ως broadcast επιπέδου υλισμικό (hardware), λογισμικό ή εικονικά στο υπολογιστικό νέφος (cloud). Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα παραγωγής στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να ελέγχετε από οποιαδήποτε τοποθεσία σε όλον τον κόσμο. Το Quicklink Cre8 αποτελεί μία εύχρηστη, όλα-σε-μία, ολοκληρωμένη λύση, η οποία προσφέρει UHD/HD SDI εξόδους καθώς και IP ή SRT εξόδους για streaming απευθείας στο διαδίκτυο.

Το Quicklink Cre8 STS410 προσφέρει 16 διαθέσιμες προγραμματιζόμενες 12G-SDI video εισόδους/εξόδους, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε μία εκπληκτική παραγωγή με πολλές κάμερες. Δρομολογήστε εύκολα και διακριτά πηγές ήχου ώστε να δημιουργήσετε πολλά mix-minus, με πλήρη έλεγχο για balance και delay του ήχου, ενσωματώνοντας ένα πανίσχυρο audio bus. Ο ενσωματωμένος επαγγελματικός πολυκαναλικός μίκτης του ήχου υποστηρίζει έως και 8 κανάλια ήχου. Διαμορφώστε και διαχειριστείτε τις στάθμες του ήχου κάθε μεμονωμένης πηγής, μιξάρετε εξόδους και program. Συνδέστε ταυτοχρόνως ρομποτικές Pan-Tilt-Zoom (PTZ) κάμερες μέσω IP, με ενσωματωμένα χειριστήρια (controls) και προεπιλεγμένες ρυθμίσεις (presets). Επίσης, διατίθεται υποστήριξη για Livewire+ και Dante™.

Cre8 User Interface

Ενσωματώστε εύκολα κατά την υψηλότερη δυνατή ποιότητα τους απομακρυσμένους προσκεκλημένους, ενσωματώνοντας απρόσκοπτα τους καλούντες με Quicklink Studio (ST55). Προβείτε σε pre-screen, έλεγχο και διαχείριση των απομακρυσμένων προσκεκλημένων αξιοποιώντας το Quicklink Manager, την πιο ισχυρή παγκοσμίως πλατφόρμα διαχείρισης συνεισφορών εξ αποστάσεως στον κόσμο. Επιπλέον, εισάγετε εγγενώς τους απομακρυσμένους προσκεκλημένους χρησιμοποιώντας σχεδόν οποιαδήποτε λύση video conferencing, συμπεριλαμβανομένων των Microsoft Teams, Zoom, WhatsApp, Skype, FaceTime, Google Meet και άλλων.


Βασιζόμενη στο Cloud, η λύση Controller της Quicklink σας επιτρέπει να ελέγχετε εξ αποστάσεως τις παραγωγές σας με το Cre8 από οποιαδήποτε τοποθεσία σε όλον τον κόσμο. Το Quicklink Bridge σας επιτρέπει να ελέγχετε εξ αποστάσεως όλες τις πτυχές της παραγωγής σας από οπουδήποτε στον κόσμο, δίχως καμία περίπλοκη διαμόρφωση δικτύου (network configuration), προσφέροντας ένα απαράμιλλο επίπεδο ευελιξίας στις απομακρυσμένες παραγωγές σας.



Διατίθεται σε τρεις ευέλικτες επιλογές που ταιριάζουν στις ανάγκες της παραγωγής σας, Cre8 Software, Cre8 Cloud & Cre8 STS410. Τα Quicklink Cre8 Software και Cre8 Cloud παρέχουν πρόσβαση οπουδήποτε παρέχοντας πανίσχυρη παραγωγή Video στα χέρια σας. Δημιουργήστε, κάντε edit και προσαρμόστε τις εξατομικευμένες scenes σας για να δημιουργήσετε άψογες παραγωγές broadcast ποιότητας. Το Cre8 διαθέτει πλούσια ενοποίηση με πλατφόρμες γραφικών άλλων κατασκευαστών που βασίζονται σε Cloud, όπως Singular.live και Flowics, προσδίδοντάς σας τη δυνατότητα να προσθέσετε εξατομικευμένα, έξυπνα, ζωντανά γραφικά στα scenes σας για να αναβαθμίσετε το επίπεδο επαγγελματισμού και αφοσίωσης της παραγωγής σας. Με το Cre8 μπορείτε να καταγράψετε και να αξιοποιήσετε απεριόριστο αριθμό πηγών, συμπεριλαμβανομένων καμερών, μικροφώνων, video, NDI πηγών και απομακρυσμένων προσκεκλημένων.

Η καινοτόμος νέα τεχνολογία NVIDIA Maxine με Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), η οποία εμπεριέχεται στο Quicklink Cre8, καθιστά απλή την εφαρμογή φίλτρων που ενισχύονται από την Τεχνητή Νοημοσύνη για τη βελτίωση της ποιότητας της παραγωγής Video, με λειτουργίες όπως Auto Framing, Video Noise Removal, Noise & Echo Cancellation και Eye Contact Simulation. Το Cre8 ενσωματώνει τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης και Μηχανικής Μάθησης (Machine Learning) προκειμένου να μεγιστοποιήσει την παραγωγικότητα και την ποιότητα των παραγωγών σας, προσφέροντας παράλληλα τον πλήρη έλεγχο.

“Το Quicklink Cre8 προσφέρει τώρα την πιο προηγμένη πλατφόρμα παραγωγής Video που υπάρχει στον πλανήτη μας. Είναι μία ουσιαστική λύση για το συνδυασμό όλων των εργαλείων που απαιτούνται ως προς τη δημιουργία μίας πραγματικά επαγγελματικής παραγωγής, η οποία διατίθεται ως επαγγελματικό hardware, λογισμικό ή στο cloud ώστε να ταιριάζει απόλυτα στις απαιτήσεις της παραγωγής σας,” δήλωσε ο Richard Rees, CEO της Quicklink.


Η Quicklink θα γιορτάσει τα 20 χρόνια δραστηριοποίησης της στην αγορά και θα παρουσιάσει το Cre8 με την τεχνολογία NVIDIA Maxine στο Εκθεσιακό Κέντρο RAI του Άμστερνταμ της Ολλανδίας, από 15 έως 18 Σεπτεμβρίου 2023. Ανακαλύψτε τις λύσεις Quicklink Cre8 καθώς και άλλες βραβευμένες λύσεις της Quicklink στο Περίπτερο 7.B50.

STS410 Quicklink

Προγραμματίστε εδώ ένα ραντεβού για να συναντηθείτε με την Ομάδα της Quicklink στην IBC.

Quicklink STS410

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ομάδα της AmyDV (Επίσημος Διανομέας Ελλάδος των Προϊόντων της Quicklink), στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] προκειμένου να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε καλύτερα τον χρόνο και την επίσκεψή σας!

 

Translate »