Imagine Communications στην IBC2023-Stand #2.A15

www.amydv.gr

Imagine Communications στην IBC2023-Stand #2.A15

August 30, 2023 Broadcast & Playout News 0

Στην IBC2023, κάθε επισκέπτης στο περίπτερο της Imagine θα βρει μια λύση που ανταποκρίνεται στις μοναδικές απαιτήσεις του – ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται στην καμπύλη υιοθέτησης της τεχνολογίας.

Ψάχνετε να παραδώσετε και να αξιοποιήσετε κανάλια παντού – γραμμικά, CTV, FAST..; Ενισχύετε τις παραγωγές σας με JPEG XS, HDR, ST 2110..; Θέλετε να κάνετε μια πρακτική μετακίνηση προς το IP ή το cloud που εξισορροπεί τις δυνατότητες και το κόστος; Βρίσκεστε στο σωστό μέρος – Περίπτερο 2.A15.

ΝΕΟ! Aviator Orchestrator™
Ενιαία διαχείριση για ροές εργασίας πολλαπλών τοποθεσιών On-premise & Cloud

Διαχειριστείτε ό,τι βρίσκεται στο έδαφος και στο cloud μέσω μιας κοινής πλατφόρμας ανάπτυξης. Μία τοποθεσία, πολλές τοποθεσίες – στο cloud, on prem ή υβριδικά. Κανάλια παντού.

Επεξεργαστής δικτύου Selenio™.

Έχετε πρόβλημα με καποιο σήμα; Ρίξτε του ένα SNP. Η αναγνωρισμένη από τη βιομηχανία πλατφόρμα παρέχει μια πλήρως εξοπλισμένη εργαλειοθήκη UHD/HDR – τώρα προσθέτοντας μεταφορά UHD/HDR με JPEG XS για συνεισφορά επόμενης γενιάς σε όλη τη χώρα ή στο cloud!

Σύστημα ελέγχου Magellan
Γρήγορη, ευέλικτη, αξιόπιστη λύση για τις σύγχρονες εγκαταστάσεις. Ξεκινήστε τον τεχνολογικό σας μετασχηματισμό από SDI σε IP – καλύπτοντας κάθε επενδυτική, λειτουργική και ροή εργασιών πρόκληση στην πορεία.

Imagine Aviator
Αξιοποιήστε το πλήρες δυναμικό του cloud. Ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις του κοινού για εξελιγμένα κανάλια και περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σε κάθε οθόνη.

SureFire
Broadcast-Quality Διακομιστής διαφημίσεων βίντεο. Ελέγξτε την τοποθέτηση των διαφημίσεων άμεσης πώλησης με μια κορυφαία λύση λήψης διαφημιστικών αποφάσεων για Connected TV (CTV).

GamePlan
Επίτευξη σημαντικών πρόσθετων διαφημιστικών εσόδων από τη γραμμική τηλεόραση

Η βραβευμένη, βασισμένη στο cloud μηχανή δυναμικής τοποθέτησης διαφημίσεων και βελτιστοποίησης της απόδοσης σας επιτρέπει να αυξήσετε τα έσοδα από γραμμικές διαφημίσεις από την αποτελεσματικότερη χρήση του αποθέματος.

Στην IBC, η τεχνολογία επόμενης γενιάς της Imagine Communications θα οδηγήσει τις ροές εργασίας πολλαπλών προμηθευτών με τον τρόπο που τις χρησιμοποιείτε στον πραγματικό κόσμο. Ακολουθούν μερικοί από τους συνεργάτες μας ενδεικτικά.

Περισσότερα για την συμμετοχή της Imagine Communications στην IBC 2023 στον παρακάτω σύνδεσμο:
Imagine Communications at IBC2023

Translate »