Prism Mobile Backpack – το μαγικο σακιδιο επικοινωνιας!

www.amydv.gr

Prism Mobile Backpack – το μαγικο σακιδιο επικοινωνιας!

August 24, 2023 Broadcast & Playout 0

Επεκτείνει το Prism Mobile για ροή από 2 έως 6x Node Modems ταυτόχρονα
Διατίθεται με 4x Node 5G modems, 2x Node 5G modems ή 2x Node LTE modems

Prism Mobile Backpack, το απαραίτητο αξεσουάρ για την επέκταση της επικοινωνίας σας με έως και 4 επιπλέον μόντεμ 5G. Σε συνδυασμό με την ενσωματωμένη συνδεσιμότητα κινητής τηλεφωνίας του Prism Mobile, το σακίδιο πλάτης παρέχει έως και 6 ταυτόχρονες συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας για εξαιρετικά ισχυρή ροή από οποιαδήποτε τοποθεσία.

Δυνατότητα CBRS
Το Prism Mobile υποστηρίζει το νέο Node II CBRS, επιτρέποντας στον κωδικοποιητή σας να συνδεθεί σε ιδιωτικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας υψηλής ταχύτητας για την απρόσκοπτη μετάδοση βίντεο HD και 4K HDR backhaul.

Εσωτερικά μόντεμ κόμβων
Το Node II είναι το προσαρμοσμένο μόντεμ της Teradek για υψηλές αποδόσεις 4G/LTE που παρέχει την κρίσιμη συνδεσιμότητα που απαιτείται για επαγγελματική ροή εν κινήσει.

Εξωτερικά μόντεμ κόμβων
Όταν απαιτείται πρόσθετη κάλυψη σε πιο δύσκολα περιβάλλοντα, το Prism Mobile μπορεί να προσθέσει ένα εξωτερικό μόντεμ Node II.

Διαμόρφωση από το τηλέφωνό σας
Με την εφαρμογή Prism για iOS και Android, μπορείτε να
να διαχειρίζεστε τις συσκευές Prism απευθείας από το τηλέφωνό σας
ή το tablet σας. Ανοίξτε την εφαρμογή για να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του κωδικοποιητή, να παρακολουθείτε και να διαχειρίζεστε την τροφοδοσία σας και να εξετάζετε τα στατιστικά στοιχεία ροής σε πραγματικό χρόνο. Έλλειψη σύνδεσης στο διαδίκτυο; Η εφαρμογή Prism σας επιτρέπει να να μοιραστείτε το εύρος ζώνης 5G ή LTE του τηλεφώνου σας με τη συσκευή Prism.

Τι περιέχει το κουτί;
1x Prism Mobile Gold Mount
1x Σακιδιο πλάτης με καλωδίωση
2x NodeII
6x Μακριά κεραία SMA πολλαπλών ζωνών
4x Κοντή κεραία πολλαπλών ζωνών SMA
1x Τροφοδοτικό PTAP 3.0A

 

Translate »