ΚΑΙ Η TERADEK ΣΤΗ FOM23 ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

www.amydv.gr

ΚΑΙ Η TERADEK ΣΤΗ FOM23 ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

June 16, 2023 Broadcast & Playout Events News Press Releases Product news Production, Post Production 0

Η Teradek θα παρουσιάσει πολλές νέες τεχνολογίες και προϊόντα για broadcast, ζωντανή παραγωγή και ISR στη Εκδήλωση FOM23 https://amydv.gr/fom/, την 27η Ιουνίου 2023:

  • Νέες ασύρματες broadcast λύσεις που χρησιμοποιούν 6GHz και αδειοδοτημένες bands
  • Κωδικοποιητές πεδίου με σύνδεση σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας για συνεισφορά (contributionvideo
  • Πακέτα δεδομένων κινητής τηλεφωνίας με modems της Teradek που διαθέτουν 5G και CBRS δυνατότητες.

Ranger Mk II και Micro

Το Ranger, η ασύρματη λύση video μηδενικής καθυστέρησης της Teradek για ζωντανή παραγωγή και broadcast, λαμβάνει σημαντική αναβάθμιση με την εισαγωγή 12 νέων 6 GHz (U-NII 5) καναλιών και 2 προσφάτως σχεδιασμένων μορφών που ταιριάζουν σε κάμερες οποιουδήποτε μεγέθους. Η υποστήριξη U-NII 5 επιτρέπει στις εταιρείες παραγωγής και τους broadcasters να λειτουργούν στο ασύρματο φάσμα που πρακτικά δεν χρησιμοποιείται από τα περισσότερα άλλα ηλεκτρονικά προϊόντα, παρέχοντας λειτουργία δίχως παρεμβολές, σχεδόν οπουδήποτε. Οι αναβαθμισμένες ασύρματες μονάδες ανεβάζουν σε ανώτερο επίπεδο την ήδη εντυπωσιακή υποστήριξη συχνοτήτων του Ranger στις αδειοδοτημένες και μη-αδειοτημένες bands, από τα 4,9 GHz έως τα 6,425 GHz.

Prism Mobile

Το Prism Mobile, το οποίο παρουσιάστηκε νωρίτερα φέτος, είναι ο μικρότερος (σε μέγεθος, βάρος και κατανάλωση ενέργειας) στο είδος του, κωδικοποιητής πεδίου με δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, με διπλά εσωτερικά modems κινητής τηλεφωνίας και υποστήριξη για 4K HDR video. Το Prism Mobile συνεργάζεται με οποιαδήποτε επαγγελματική κάμερα για γρήγορη, on-the-go συνεισφορά video. Το Prism Mobile μαζί με την υπόλοιπη σειρά Prism διαθέτει τη δυνατότητα πέντε εγγενών (native) camera-to-cloud integrations (Frame.io, Sony C3 Portal, Sony Ci, PIX και Core), επιτρέποντας γρήγορα και ασφαλή uploads αρχείων από οποιαδήποτε τοποθεσία, κάτι πραγματικά ιδανικό για το γρήγορο editing διαφημίσεων και τη δημιουργία media clips για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Teradek Data & Modems Κινητής Τηλεφωνίας

Το Data αποτελεί τη νέα υπηρεσία plan δεδομένων κινητής τηλεφωνίας της Teradek για broadcasters και δημιουργούς περιεχομένου. Στα πλεονεκτήματά του η απουσία περιορισμών, η μη ύπαρξη ορίων ως προς τα δεδομένα, αλλά και η πλήρη συμβατότητα με τους παρόχους σε όλον τον κόσμο. Επίσης, η Υπηρεσία Data παρέχει κορυφαία υποστήριξη για premium προτεραιότητα ως προς το εύρος ζώνης στη Βόρεια Αμερική.

 

Translate »