Η ΚΑΜΕΡΑ VC-R30 Full HD IP PTZ ΤΗΣ LUMENS ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ZOOM ROOMS.

www.amydv.gr

Η ΚΑΜΕΡΑ VC-R30 Full HD IP PTZ ΤΗΣ LUMENS ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ZOOM ROOMS.

December 14, 2022 Broadcast & Playout Business & Strategy News Product news Production, Post Production 0

Η Lumens® Digital Optics Inc., ανακοίνωσε ότι η κάμερα VC-R30 HD IP PTZ έχει πιστοποιηθεί από την Zoom Video Communications, Inc. ως κάμερα αίθουσας συνεδριάσεων για Zoom Rooms. Αυτό δίνει στους χρήστες του Zoom Rooms μια κάμερα υψηλής ποιότητας με ζουμ 12x που προσφέρει εξαιρετικό βίντεο για υβριδικές συναντήσεις.

«Με την πιστοποίηση Zoom Rooms, οι χρήστες της κάμερας Lumens VC-R30 HD IP PTZ μπορούν να αισθάνονται σίγουροι ότι αυτό το υλικό πληροί το πρότυπο επικοινωνίας υψηλής ποιότητας του Zoom για μια κάμερα USB», δήλωσε ο Eric Yu, Επικεφαλής Συνεργασιών Hardware στο Zoom.

Η Lumens VC-R30 είναι μια HD IP PTZ νέας γενιάς με ευρύ (72,5°) οριζόντιο οπτικό πεδίο και ομαλή κίνηση ροής, κλίσης και ζουμ. Η VC-R30 έχει σχεδιαστεί για μεσαίου μεγέθους αίθουσες συνεδριάσεων και συσκέψεων. Η κάμερα μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο ή να αναστραφεί από την οροφή, ενώ η τροφοδοσία παρέχεται από είσοδο DC ή μέσω Ethernet.

Η VC-R30 περιέχει εξόδους βίντεο HDMI, SDI, IP και USB. Είναι έτοιμη να χωρέσει σε παραδοσιακές ροές εργασίας βίντεο, δίκτυα ροής που βασίζονται σε IP και συστήματα ενοποιημένης επικοινωνίας και συνεργασίας (UCC) για διαδραστικές επικοινωνίες βίντεο. Με την αύξηση της δημοτικότητας των υβριδικών συναντήσεων και των απομακρυσμένων συνεδρίων, η VC-R30 υποστηρίζει ταυτόχρονη έξοδο μέσω όλων των εξόδων, για σύνδεση με τοπικές οθόνες και απομακρυσμένους επισκέπτες ταυτόχρονα.

«Η VC-R30 κυκλοφόρησε αυτό το καλοκαίρι και έλαβε μια συντριπτικά θετική ανταπόκριση. Κέρδισε το βραβείο Best of Show στο InfoComm 2022 στο Λας Βέγκας και η πιστοποίηση Zoom θα δώσει πλέον στους χρήστες την αυτοπεποίθηση να χρησιμοποιούν αυτήν τη βραβευμένη κάμερα στην καρδιά της AV υποδομής τους». Σχολίασε ο Steven Liang, Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης Προϊόντων της Lumens Digital Optics Inc.

Η VC-R30 μαζί με την κάμερα βιντεοδιάσκεψης Lumens VC-B11U 4K USB και την κάμερα VC-B30U HD USB PTZ είναι μοντέλα με πιστοποίηση Zoom. Ως ηγέτης στην αγορά των επαγγελματικών AV, η Lumens προσπαθεί να καινοτομεί με υψηλής ποιότητας, πρακτική και αξιόπιστη τεχνολογία που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει συνεργατικούς χώρους εργασίας.

 

Translate »