Η Lumens ανακοινώνει Εγγραφέα 2 Καναλιών & Επεξεργαστή Streaming Μέσων με υποστήριξη NDI|HX.

www.amydv.gr

Η Lumens ανακοινώνει Εγγραφέα 2 Καναλιών & Επεξεργαστή Streaming Μέσων με υποστήριξη NDI|HX.

December 5, 2022 Broadcast & Playout News Production, Post Production 0

Η Lumens® Digital Optics Inc., παρουσίασε τον Επεξεργαστή Μέσων LC100N, ο οποίος διαθέτει υποστήριξη πρωτοκόλλου NDI®|HX. Η λύση LC100N αποτελεί όλα-σε-μία συσκευή εγγραφής και streaming, σχεδιασμένη για χρήση στην εκπαίδευση, σε ναούς, σε συσκέψεις και σε εκδηλώσεις. Επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν, να μιξάρουν και να μεταδίδουν ζωντανά (live stream) 2 κανάλια HD Video για έξοδο απευθείας στην οθόνη μέσω συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου ή μέσω δημοφιλών streaming πλατφορμών.

Ο Steven Liang, Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης Προϊόντων της Lumens, σχολίασε: “Πρόκειται για έναν πανίσχυρο επεξεργαστή μέσων, με ένα εύρος εισόδων που λίγα AV και broadcast προϊόντα μπορούν να συγκριθούν μαζί του. Η μονάδα μπορεί να συνδεθεί σε HDMI, SDI, RTSP, NDI®|HX, USB και XLR πηγές, γεγονός που προσφέρει απίστευτη ευελιξία στους χρήστες.”

Συμβατός με δημοφιλή συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (content management systems), συμπεριλαμβανομένων των Panopto, Kaltura και Opencast, ο επεξεργαστής μέσων Lumens LC100N μπορεί να ενσωματωθεί σε μία λύση μέσων για όλη την επιχείρηση. Η υποστήριξή του για NDI®|HX συνεπάγεται ότι η συσκευή μπορεί να εγκατασταθεί σε υπάρχοντα IP δίκτυα καθώς και να μοιράζεται πόρους και video μέσω LAN. Επίσης, ο έλεγχος και η διαχείριση του συστήματος μπορεί να γίνεται μέσω του ίδιου Ethernet δικτύου. Ο LC100N είναι συμβατός με το λογισμικό Lumens Deployment Tool, γεγονός που επιτρέπει τον κεντρικό έλεγχο, την επίβλεψη και τη διαχείριση πολλών μονάδων LC100N που βρίσκονται στο δίκτυο. Οι διαχειριστές μπορούν να παρακολουθούν εξ αποστάσεως την κατάσταση της συσκευής και να αυτοματοποιούν τα χρονοδιαγράμματα της παραγωγής, εξοικονομώντας χρόνο και μειώνοντας το κόστος.

Στη διάθεση των χρηστών βρίσκονται πολλές επιλογές τοπικού ελέγχου: το ενσωματωμένο GUI Director μετατρέπει τη συσκευή σε live production switcher, απλώς με τη σύνδεση μίας οθόνης, ποντικού και πληκτρολογίου. Ακόμη, ο LC100N υποστηρίζει τον γρήγορο έλεγχο με την αξιοποίηση των πλήκτρων στην πρόσοψή του και του Remote Control Panel LC-RC01 της Lumens.

Οι εγγραφές μπορούν να αποθηκευτούν εσωτερικά, σε έναν εσωτερικό σκληρό δίσκο 2TB, για ασφαλή τοπική αποθήκευση, με υποστήριξη για αυτόματη μεταφορά δεδομένων σε USB μονάδες, σε NAS και FTP servers.

Θυμίζουμε ότι το NDI® αποτελεί trademark του Vizrt Group.

 

Translate »