Αυτοματοποιημενες ροες εργασιας, quality control και archiving: η EditShare στην IBC 2022

www.amydv.gr

Αυτοματοποιημενες ροες εργασιας, quality control και archiving: η EditShare στην IBC 2022

September 7, 2022 Broadcast & Playout News 0

Στο περίπτερο 7.A35 η γνωστή εταιρεία θα δείχνει στην πράξη πως να επιτύχετε ποιότητα και αποτελεσματικότητα και εξ αποστάσεως και στο cloud. Κεντρικό ρόλο οι αποθηκευτικές της λύσεις και τα FLOW workflow εργαλεία για να συγχρονίσετε projects across από διαφορετικά NLE , όπως Media Composer, Adobe® Premiere® Pro και DaVinci Resolve. Η τελευταία έκδοση επιτρέπει πολύπλοκα project να μεταφέρονται όπου τα χρειάζεστε με άνεση.

Η τελευταία έκδοση του EditShare FLEX θα είναι διαθέσιμη στην έκθεση. “The post industry is changing, in part reflecting the changes enforced by the pandemic, and in part because creative talent is looking to shift the work/life balance,” σχολιάζει ο Said Bacho, Chief Revenue Officer στην EditShare. “What we now present is an eco-system where editors and other post artists can choose their preferred tools, and work where they like, when they like, without it in any way compromising their creativity or limiting the quality, even as we move to 4k and higher resolutions, and to HDR.”

Για πρώτη φορά στην έκθεση θα μπορείτε να δείτε και το EditShare’s EFS Multi-Site το οποίο επιτρέπει να συγχρονίζετε υλικά μεταξύ EFS clusters σε διαφορετικές τοποθεσίες. Το FLEX Cloud Sync επεκτείνει αυτή τη λειτουργικότητα και σε cloud storage. Για ειδήσεις ή αθλητικές μεταδόσεις όπου η ταχύτητα είναι σημαντική, το FLOW υποστηρίζει direct ingest NDI υλικών.

“Η IBC ήταν πάντα πολύ σημαντική για την EditShare, μια πραγματική ευκαιρία να ανταλλάξουμε ιδέες με τους χρήστες μας και συνεργάτες από όλο τον κόσμο ” προσθέτει ο Bacho. Δείτε λοιπόν την EditShare στο 7.A35 ή επικοινωνήστε μαζί μας να σας κλείσουμε ραντεβού.

Translate »