Συστημα οπτικης καταγραφης κνησης με 10 καμερες στο Πανεπιστημιο Αιγαιου απο την AmyDV.

www.amydv.gr

Συστημα οπτικης καταγραφης κνησης με 10 καμερες στο Πανεπιστημιο Αιγαιου απο την AmyDV.

November 16, 2018 Case Studies Design Installation News Press Releases Project Managment Solutions Εργα AmyDV. 0

Το τμήμα AmyDV εγκατέστησε σύστημα οπτικής καταγραφής κίνησης με 10 κάμερες και κεντρικό σύστημα ικανό να καταγράφει και να μεταφέρει σε πραγματικό χρόνο την κίνηση σε λογισμικό που τοποθετήθηκε σε κεντρικό εξυπηρετητή για την ΄καταγραφή ή και την μεταφορά του σε εικονικό περιβάλλον, πάντα σε πραγματικό χρόνο.

«Τα συστήματα οπτικής καταγραφής κίνησης είναι μονόδρομος για όποιον θέλει να δημιουργήσει σχετικό εργαστήριο καθώς απαλλάσσεται από τα προβλήματα που παρουσιάζουν οι παλαιότερες γενιές που λειτουργούσαν με σινιόρες» είπε ο Δαυίδ Χαλκίδης από την AmyDV, “επιπλέον η εμπειρία μας επιτρέπει να ολοκληρώνουμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα την εγκατάσταση και ακόμα να φτιάχνουν με και φορητά εργαστήρια. Ηταν χαρά μας να συνεργαστούμε με μια ομάδα ειδικών, εδώ στο εργαστήριο επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, που βρίσκεται διεθνώς στην κορυφή των εξελίξεων του χώρου».

Η εγκατάσταση στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου ήταν η Τρίτη εγκατάσταση συστήματος οπτικής καταγραφής πραγματικού χρόνου για την AmyDV. Και συνεχίζουμε!

Translate »