H AmyDV και η RTSoftware δημιουργησαν με την καθοδηγηση απο την ΕΡΤ Α.Ε. το ERTNews L-banner.

www.amydv.gr

H AmyDV και η RTSoftware δημιουργησαν με την καθοδηγηση απο την ΕΡΤ Α.Ε. το ERTNews L-banner.

March 28, 2023 Broadcast & Playout Case Studies Design Installation News Press Releases Project Managment Solutions Εργα AmyDV. 0

Το σύστημα εκμεταλλεύεται την πολύ ευέλικτη μηχανή κίνησης γραφικών σε πραγματικό χρόνο της RTSoftware για να εμφανίζει πληροφορίες ειδήσεων εικόνων, καιρού και video με μέγιστη τηλεοπτική ποιότητα σε πραγματικό χρόνο.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΡΤ «Το ΕΡΤNEWS θα προσφέρει αδιάλειπτη ενημέρωση όλο το 24ωρο, επτά μέρες την εβδομάδα, ενώ στις καινοτομίες που εισάγει είναι το λεγόμενο L Banner. Οι ειδήσεις εμφανίζονται και γραπτώς (στο κάτω και στο δεξί μέρος της οθόνης), προκειμένου να έχουν συνεχή ενημέρωση και οι τηλεθεατές με προβλήματα ακοής. Συγκεκριμένα, στο δεξί μέρος της οθόνης θα μπορούν οι τηλεθεατές να βλέπουν ανά πάσα στιγμή τις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και κάθε νέα εξέλιξη, ενώ στο κάτω μέρος θα έχουν τη δυνατότητα να τις διαβάζουν και αναλυτικότερα, χωρισμένες σε πέντε κατηγορίες (Ελλάδα, Οικονομία, Κόσμος, Πολιτισμός και Αθλητικά).»

Η εγκατάσταση διαθέτει χειριστήριο ελέγχου στην ροή και στην αίθουσα σύνταξης και μπορεί να επεκταθεί απεριόριστα ώστα να προφέρει ποικιλία μορφών στο μέλλον ανάλογα με τις απαιτήσεις.

Η μηχανή των συστηματων RTSoftware ενσωματώνει τεχνολογίες απο το τμήμα έρευνας και εξέλιξης του BBC και χρησιμοποιείται σήμερα σε όλο τον κόσμο για παραγωγή γραφικών για εκλογές, ειδήσεις, αθλητικά αλλα και σε συνδυασμό με την Unreal Engine για εικόνικά στουντιο.

Η AmyDV ανέλαβε την διαχείριση του έργου το οποίο εκτελεσε με βάση το πιστοποιημενο σύστημα Masterplan το οποίο διασφαλίζει την διαδικασία εφαρμογής ενός έργου απο ομάδες ανθρώπων απο την αρχή μέχρι το τέλος.

 

Translate »