Harris Infocaster™. Profitable Digital Signage solutions

www.amydv.gr

Harris Infocaster™. Profitable Digital Signage solutions

February 29, 2012 Design Digital Projections, Signage, DOOH, POS News Press Releases 0

[:el]

Στην Έκθεση ISE 2012, η Harris επιδείκνυε τις τελευταίες εκδόσεις του πανίσχυρου Digital Signage προϊόντος Infocaster™ καθώς και του εργαλείου Punctuate™.

Δώστε το Στίγμα σας!

Το Punctuate™ είναι μία νέα λύση λογισμικού που διαχειρίζεται τον προγραμματισμό (scheduling) και την τοποθέτηση του διαφημιστικού και του προωθητικού περιεχομένου των δικτύων digital signage.

Η προηγμένη τεχνολογικώς εφαρμογή λογισμικού φέρει δύο σημαντικές λειτουργίες: αυτοματοποιημένη τοποθέτηση περιεχομένου και ακριβέστατο business management. Η έξυπνη, αυτοματοποιημένη τοποθέτηση περιεχομένου μπορεί να μαγνητίσει το ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένου κοινού. Τούτο είναι εφικτό με τον κατάλληλο προγραμματισμό προβολής περιεχομένου σε οθόνες που μπορούν να στοχεύουν κατάλληλα τους καταναλωτές. Το Punctuate παρέχει ακριβές business management με εργαλεία ελέγχου κατάστασης, τιμολόγησης, με προκαθορισμένες από τον χρήστη κάρτες για αυτοματοποιημένη προσθήκη τιμών, με εργαλεία διαχείρισης καμπανιών, έγκρισης περιεχομένου, αλλά και cross-network media αγορών για διαφημιστικές καμπάνιες σε εθνικό επίπεδο.

Εν αντιθέσει με άλλες business management λύσεις που τρέχουν συνεχώς μία λούπα σε ένα δίκτυο, το Punctuate μπορεί να ταυτοποιήσει σήματα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, αλλά και να κατευθύνει ένα μήνυμα απευθείας σε μία ομάδα οθονών που έχουν κοινά χαρακτηριστικά.

Δημιουργήστε, δηλαδή, δίκτυα μέσα στα ήδη υπάρχοντα δίκτυα και τοποθετήστε περιεχόμενο με video και δεδομένα με βάση την τοποθεσία της σηματοδοσίας, τις business υπηρεσίες που προσφέρονται, τον κατάλληλο χρόνο εντός της ημέρας, τα δημογραφικά στοιχεία του κοινού, ή με οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό που θα καθορίσει ο χρήστης.

Το λογισμικό είναι διαθέσιμο μαζί με ποικιλία hosting επιλογών. Ενσωματώνεται απρόσκοπτα με τα συστήματα playout InfoCaster™ της Harris για τη δημιουργία μίας ολοκληρωμένης λύσης digital signage.

Διαχειριστείτε την επιχείρηση digital signage
• Στοχεύστε πελάτες με οποιοδήποτε συνδυασμό players σε έναν αριθμό δικτύων
• Διαχειριστείτε την επιχείρηση του δικού σας δικτύου digital signage με βελτιωμένα ως προς τα media εργαλεία για πωλήσεις, έσοδα και τιμολόγηση
• Ενσωματώστε απρόσκοπτα το Punctuate στο σύστημα σας Infocaster για να απολαύσετε μία ολοκληρωμένη λύση
• Έξυπνα και αυτοματοποιημένα τοποθετήστε προωθητικό περιεχόμενο
• Εκμεταλλευτείτε τις προκαθορισμένες από τον χρήστη rate κάρτες για αυτοματοποιημένη προσθήκη τιμών
• Αυτοματοποιημένη δρομολόγηση προτάσεων πωλήσεων προς έγκριση

Infocaster™
Πιστεύουμε ότι είναι καλό να σας παρέχουμε μία ανακεφαλαίωση αναφορικά με το που οι Digital Out-Of-Home λύσεις της Harris μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην επιχείρηση σας. Για να είστε πραγματικά αποτελεσματικοί, η digital signage λύση πρέπει να ταιριάζει με το αντικείμενο της επιχείρησης σας. Θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας παραδείγματα πελατών μας που έχουν την πολύτιμη εμπειρία χρήσης αυτών των τεχνολογιών σε πραγματικές εφαρμογές:

Λιανεμπόριο

Διαφήμιση
Ξενοδοχεία
Αθλητικά Κέντρα
Εταιρικό Περιβάλλον
Εκπαίδευση
Ψυχαγωγία
Εστιατόρια
Δείτε όλες μαζί τις εφαρμογές
Είναι ήδη τοποθετημένο. Είναι δυναμικό. Και σημειώνει σημαντική αύξηση.
Η AmyDV, επίσημος αντιπρόσωπος της Harris για την Ελλάδα διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον σχεδιασμό και την υλοποίηση δικτύων Digital Signage συμπεριλαμβάνοντας όλα τα στάδια, καθώς και τον απαιτούμενο δικτυακό και προβολικό εξοπλισμό.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ή στο 210 6133000 για να προγραμματίσουμε μία αναλυτική παρουσίαση, ώστε να γνωρίσετε πώς μπορείτε άμεσα να επωφεληθείτε από αυτό το πανίσχυρο εργαλείο.[:en]This post only in Greek[:]

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »