RT Software στην IBC2023

www.amydv.gr

RT Software στην IBC2023

September 11, 2023 Broadcast & Playout News 0

🕸️ Ροές εργασίας γραφικών που βασίζονται στο internet.

Είναι μια νέα εποχή, όλα αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν στο διαδίκτυο και στο σύννεφο, και επηρεάζουν μαζικά τα γραφικά. Για πρώτη φορά στο περίπτερό μας στην IBC θα δείτε μια ολοκληρωμένη ροή εργασίας γραφικών βασισμένη στο διαδίκτυο. Περιλαμβάνει επεξεργαστές βασισμένους στο διαδίκτυο, εντολή και έλεγχο των γραφικών, συμπεριλαμβανομένου του NRCS, διανομή/διαχείριση έργων και περιουσιακών στοιχείων, καθώς και διαχείριση χρηστών, διαχείριση και ροή δεδομένων. Θα δείτε ότι έχουμε καλύψει και το Cloud, με το μισό περίπτερο να τρέχει σε AWS, το άλλο μισό ως περίληψη πολλών από τα έργα του πραγματικού κόσμου στα οποία εμπλεκόμαστε.

🎥 Τηλεσυσκευή, αλλά όχι όπως την ξέρουμε.

Tactic’s με AI για Next Gen ανάλυση.

Όταν βάλαμε την Τεχνητή Νοημοσύνη στην Tactic, δεν είχαμε ιδέα για τον αντίκτυπο που θα είχε.

Παρέχει καλύτερα επεξηγηματικά γραφικά σε αστραπιαίους χρόνους διεκπεραίωσης. Αρκετά γρήγορα για επαναλήψεις, αρκετά γρήγορα για ημίχρονο. Το Tactic αποδίδει σε μεγάλο βαθμό και ντροπιάζει άλλα, πιο ακριβά προϊόντα. Εάν ασχολείστε με την παραγωγή οποιουδήποτε αθλήματος, τότε ένα demo του Tactic είναι ένα απολύως απαραίτητο για την IBC 2023. Μην χρονοτριβείτε – κλείστε το δικό σας σήμερα.

Ακολουθήστε τον εύκολο δρόμο προς τα εικονικά στούντιο και την επαυξημένη πραγματικότητα με βάση το Unreal.

Η Unreal δημιουργεί σίγουρα τα πιο όμορφα γραφικά και ο οδικός χάρτης της για τη μετάδοση με το Project Avalanche είναι γεμάτος υποσχέσεις. Αλλά δεν είναι ακόμα αρκετά μακριά, και η RT Software ολοκληρώνει το ταξίδι σας με ευκολία. Έχουμε ενσωματώσει την Unreal Engine παράλληλα με τη δική μας, φυσικά. Αυτό δίνει το πλεονέκτημα του εύκολου ελέγχου μέσω διαδικτύου με τη χρήση του Swift Live και του νέου μας διαδικτυακού Swift Edit, παρέχοντας μια εμπειρία δημιουργίας με την οποία οι σχεδιαστές Unreal θα νιώσουν αμέσως οικεία. Από την άποψη της κάμερας, η Canon CR-N 500 που χρησιμοποιούμε για τις ζωντανές μας επιδείξεις καταργεί την ανάγκη για εξωτερικές λύσεις παρακολούθησης της κάμερας.

☁️ Συννεφιές…

Στο περίπτερό μας θα έχουμε τα διαδικτυακά μας προϊόντα που λειτουργούν σε AWS. Επιπλέον, αν το σύννεφο είναι στο λεξιλόγιό σας, δείτε μας σε δράση στα περίπτερα των συνεργατών μας:

Grass Valley. Τα αποδεδειγμένα προηγμένα γραφικά μας στο AMPP, όλα τρέχουν στο AWS
Matrox. Τα γραφικά Swift ως υπηρεσία στο πλαίσιο Origin.
AWS. Θα παρουσιάσει επίσης το demo Matrox Origin στο περίπτερό της.
Pebble. Πλούσια, ολοκληρωμένα γραφικά για το branding του καναλιού OEM.

Στην IBC θα έχουμε 75 τετραγωνικά μέτρα γραφικών εκπομπής. Eλάτε να συζητήσουμε για τα έργα και τις απαιτήσεις σας στα γραφικά, είτε για μια ανεπίσημη συζήτηση στο σαλόνι μας είτε για να κάνετε κράτηση σε έναν από τους χώρους επίδειξης.

 

Translate »