Demo Days – TV Broadcasting σε 3 βηματα

www.amydv.gr

Demo Days – TV Broadcasting σε 3 βηματα

April 18, 2022 Broadcast & Playout Current Events Events News Production, Post Production Training 0

Είτε διαχειρίζεστε ένα μικρό τηλεοπτικό κανάλι είτε ένα μεγάλο δημοσιογραφικό οργανισμό χρειάζεστε μία αξιόπιστη και στρωτή διαδικασία μετάδοσης βασισμένη στα τελευταία τεχνολογικά δεδομένα.  Η X-Pert Multimedia Solutions και η AmyDV σας παρουσιάζουν μια προσέγγιση σε τρία βήματα και μια λίστα καινοτόμων προϊόντων που θα σας καλύψουν απόλυτα ότι κι αν θέλετε να μεταδώσετε.

Το διαδικτυακό αυτό σεμινάριο αποτελεί εκδήλωση διάρκειας μίας ώρας, η οποία επικεντρώνεται στα τρία στάδια της διαδικασίας. Από την μετάδοση (Playout, Graphics, και Ingest) στην βελτίωση της διαδικασίας (Playout Control, Content Replicator, Compact MAM, και Quality Check), ως και την ασφάλεια (Backup Supervisor και X-Pert IP Switch). Ιδιαίτερη παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί αναφορικά στα πλεονεκτήματα των προϊόντων αυτών καθώς και της χρήσης του SRT.

Οι συμμετέχοντες θα επωφεληθούν από ειδικές προσφορές.

  • Έκπτωση 50% σε αναβαθμίσεις απο Playbox
  • Έκπτωση 5% σε όλους όσους εγγράφονται και παρακολουθούν το διαδικτυακό σεμινάριο
  • Κάθε πελάτης που έχει ενεργή σύμβαση άδειας χρήσης ή που ανανεώνει τη σύμβαση συντήρησης λογισμικού που έχει λήξει για ένα από τα ακόλουθα προϊόντα:
    • X-Pert Advanced Playout, 
    • X-Pert Advanced Playout & Graphics Bundle or 
    • X-Pert Advanced Channel-in-a-Box

*Οι πελάτες θα έχουν άδειες για τα προϊόντα μπόνους μόνο για την περίοδο που είναι ενεργή η τρέχουσα μόνιμη συμφωνία συντήρησης λογισμικού X-Pert Advanced Playout, X-Pert Advanced Playout & Graphics Bundle ή X-Pert Advanced Channel-in-a-Box.

Κάντε εγγραφή εδώ σημειώνοντας αν θέλετε να παρακολουθήσετε στις 10 Μαϊου την εκδήλωση ή αν προτιμάτε να κλείσετε ραντεβού κατ’ ιδίαν μέσω διαδικτύου με τους ειδικούς της X-Pert TV και της AmyDV.

Error: Contact form not found.

 

Translate »