Video Walls for all needs by AmyDV and Matrox!

www.amydv.gr

Video Walls for all needs by AmyDV and Matrox!

February 21, 2022 Broadcast & Playout News Production, Post Production Project Managment Solutions 0

Στην ΑmyDV σχεδιάζουμε για εσάς δυναμικά, ευέλικτα, Video Wall όλων των μεγεθών και σχημάτων ανάλογα με τις ανάγκες σας. Χτίστε τα video wall σας απλά και γρήγορα, αποθηκεύστε presets των διατάξεων σας και υλοποιήστε τους σχεδιασμούς σας με το πάτημα ενός κουμπιού!

Δώστε ταχύτητα, ευελιξία, προσαρμοστικότητα και πολλαπλές δυνατότητες στις video wall εφαρμογές σας!

Η Matrox διαθέτει μια γκάμα εξαιρετικών καρτών με ποικίλες μορφές εισόδων/εξόδων καλύπτοντας όλες τις ανάγκες επαγγελματικών εφαρμογών. Έχοντας εφόδιο την οικογένεια των Mura IPX capture, encode/decode καρτών, τα συστήματα της Matrox μπορούν να εισάγουν HDMI, DisplayPort, SDI καθώς και την αποκωδικοποίηση και προβολή IP πηγών.

Τη λύση ενός ευέλικτου premium λογισμικού έρχεται να δώσει το MuraControl, το οποίο παρέχει έναν εύκολο και καινοτόμο τρόπο διαχείρισης του video-wall σας, παρέχοντας απεικόνιση μιας ή πολλαπλών πηγών και την αποθήκευση των διατάξεων αυτών σε μνήμη για εύκολη ανάκτηση τους, κυριολεκτικά με το πάτημα ενός κουμπιού!  

Την έξοδο των απαιτητικών αυτών αναλύσεων, αναλαμβάνει η οικογένεια των D-Series καρτών γραφικών με δυνατότητα αποστολής έως και 4 συγχρονισμένων 4Kp60 σημάτων, από 1 κάρτα.

Την ήδη ευρεία γκάμα δυνατοτήτων έρχεται να εμπλουτίσει η σειρά των  QuadHead2Go, εξελιγμένων χειριστών πολλαπλών οθονών, που προσδίδει δυνατότητες φόρτωσης video wall οποιασδήποτε διάταξης και ανάλυσης στις οθόνες σας. Scalable Flexible & Easy-to-Deploy

Οι έμπειροι τεχνικοί της AmyDV είναι στη διάθεση σας για να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τις λύσεις video wall controllers της Matrox. Επικοινωνήστε μαζί μας στο  [email protected]  ή τηλεφωνικά στο 2106133000 εσ.5!

Για να ενημερωθείτε περισσότερο για τις λύσεις και τα προιόντα της Matrox επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο +30 210 6133000, στο email [email protected] σημειώνοντας “Ενημέρωση για Matrox” ή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

     

    Translate »