ISE 2024. Πληροφοριες για την εκθεση. Infopoint

www.amydv.gr

#ISE20Years of Innovation

Για 20 χρόνια, η ISE βρίσκεται στο επίκεντρο της τεχνολογικής ανάπτυξης και καινοτομίας στη βιομηχανία ενοποίησης συστημάτων AV. Φέτος, με περισσότερους από 1.000 εκθέτες σε επτά Τεχνολογικές Ζώνες στο μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο από ποτέ άλλοτε καθώς και με το πιο εκτεταμένο πρόγραμμα συνεδρίων μέχρι σήμερα, είναι βέβαιο ότι θα βρείτε κάτι που θα έχετε ανάγκη.

Η AmyDV δραστηριοποιείται με λύσεις και έργα στην Ελλάδα, στον χώρο των Videowall, AV Controllers, Converters, Large venue projectors, Thematic solutions, Touch Screen, Industrial Automation και πάρα πολλά άλλα. Ρωτήστε μας για την βελτιστοποίηση και του δικού σας έργου.

Για να διασφαλιστείτε ακόμη περισσότερο, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας υποδείξουμε πως θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε καλύτερα τον χρόνο και την επίσκεψη σας. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην ακόλουθη φόρμα για να σας στείλουμε τον κωδικό για δωρεάν εισιτήριο στην έκθεση.


  Περίπτερα συνεργατών μας που αξίζει να επισκεφτείτε:

  COMPANYBOOTH
  Matrox (AV over IP και Videowall controller)5D500
  Lumens (PTZ cameras etc)5Β500
  Teradek (Wireless AV  and mobile Transmission)4K860
  Zerodensity (Virtual studio and AR/ VR Solutions)4E500
  Brompton (Award winning LEDwall controllers for Studios)3A750
  Blackmagic Design4K700
  Hi (AV and Broadcast and audio distribution and control Interfaces-Control systems)5L170
  LaON (high-end wireless communication for on-air and communications)5J840
  MultiCAM Systems ( innovative EASY-TO-USE live video production solutions.)5E600
  Magewell Electronics ( video I/O and IP workflow solutions)5E710
  Navori Labs (Digital Signage & DooH).6H460
  4thewall (PRO AV & Control Software solutions.)5E700
  Elo (Multi-Technology, interactive solutions)3S220

  Ακολουθούν οι πιο πρόσφατες ειδήσεις απο τους συνεργάτες μας για την ISE2024.
  (oι ειδήσεις ανανεώνονται καθημερινά)

  Ώρες Λειτουργίας
  Τρίτη 30 Ιανουαρίου
  Τετάρτη 31 Ιανουαρίου
  Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου
  10:00 – 18:00
  Παασκευή 2 Φεβρουαρίου
  10:00 – 16:00
  Τοποθεσία
  Fira Barcelona
  Gran Via Venue
  Av. Joan Carles I, 64
  08908, L’Hospitalet de Llobregat
  Barcelona
  Spain

  Η έκθεση Integrated Systems Europe (ISE) είναι η μεγαλύτερη έκθεση οπτικοακουστικών και ενοποίησης συστημάτων στον κόσμο. Διεξάγεται κάθε χρόνο και προσελκύει πάνω από 50.000 επισκέπτες από περισσότερες από 170 χώρες.

  Η έκθεση καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από επαγγελματικά γραφεία και θέατρα έως εκπαίδευση, λιανική, ξενοδοχεία, εστιατόρια, μουσεία και γήπεδα. Οι επισκέπτες μπορούν να δουν τις τελευταίες καινοτομίες και τεχνολογίες, να μάθουν για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις της βιομηχανίας και να δικτυωθούν με άλλους επαγγελματίες της βιομηχανίας.

  Μερικά από τα ενδιαφέροντα της έκθεσης ISE περιλαμβάνουν:

  • Νέες καινοτομίες και τεχνολογίες: Η ISE είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείτε τις τελευταίες καινοτομίες και τεχνολογίες οπτικοακουστικών και ενοποίησης συστημάτων. Οι επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά νέα προϊόντα και λύσεις, να μάθουν για τις δυνατότητές τους και να συζητήσουν με τους προμηθευτές.
  • Εκπαίδευση και επαγγελματική ανάπτυξη: Η ISE προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκπαίδευσης και επαγγελματικής ανάπτυξης. Οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν συνέδρια, ομιλίες και εργαστήρια για να μάθουν για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις της βιομηχανίας, να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να δικτυωθούν με άλλους επαγγελματίες.
  • Δίκτυωση με άλλους επαγγελματίες: Η ISE είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να δικτυωθείτε με άλλους επαγγελματίες της βιομηχανίας. Οι επισκέπτες μπορούν να συναντήσουν νέους ανθρώπους, να δημιουργήσουν συνεργασίες και να μάθουν για τις τελευταίες εξελίξεις της βιομηχανίας.

  Η φετινή έκθεση ISE θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου 2024 στο Fira Barcelona Gran Vía στη Βαρκελώνη. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο της έκθεσης: https://www.iseurope.org/

  Εδώ είναι μερικά παραδείγματα των καινοτομιών και τεχνολογιών που θα δείτε στην έκθεση ISE φέτος:

  • Τεχνολογίες αιχμής, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, η μηχανική μάθηση και το διαδίκτυο των πραγμάτων, θα εφαρμοστούν σε μια ποικιλία οπτικοακουστικών εφαρμογών. Για παράδειγμα, η τεχνητή νοημοσύνη θα χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση της ποιότητας του ήχου και της εικόνας, η μηχανική μάθηση θα χρησιμοποιηθεί για την εξατομίκευση των οπτικοακουστικών εμπειριών και το διαδίκτυο των πραγμάτων θα χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία πιο συνδεδεμένων και έξυπνων οπτικοακουστικών συστημάτων.
  • Νέες μορφές περιεχομένου, όπως η εικονική πραγματικότητα (VR) και η επαυξημένη πραγματικότητα (AR), θα αποτελέσουν σημαντικό μέρος της έκθεσης ISE. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν πώς αυτές οι τεχνολογίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παροχή νέων και συναρπαστικών οπτικοακουστικών εμπειριών.
  • Πολλοί προμηθευτές της AMY DV θα αποτελέσουν επίσης σημαντικό μέρος της έκθεσης ISE. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή ενημερωθείτε εδώ με τις ειδήσεις τους.

  Η έκθεση ISE είναι απαραίτητη εκδήλωση για όλους τους επαγγελματίες της βιομηχανίας οπτικοακουστικών και ενοποίησης συστημάτων και ο καλύτερος τρόπος για να δείτε τις τελευταίες καινοτομίες και τεχνολογίες, να μάθετε για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις της βιομηχανίας και να δικτυωθείτε με άλλους επαγγελματίες.

  Translate »