AmyDV

Amy Digital Video

ΜΗΝ χρησιμοποιείτε την φόρμα αυτή - Do NOT Use this form! it will be treated as SPAM - Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο 'Contact us' στο κάτω μέρος της οθόνης

ATEM mini: Ζωντανό, προσιτό πολυκάμερο με προηγμένα επαγγελματικά χαρακτηριστικά

Το νέο ATEM Mini κάνει εύκολη την επαγγελματική πολυκάμερη παραγωγή για live streaming στο YouTube ή καινοτόμες επαγγελματικές παρουσιάσεις μέσω Skype. Απλά συνδέετε το ATEM Mini και μπορείτε να κάνετε μεταβάσεις μεταξύ τεσσάρων υψηλής ποιότητας βίντεο πηγών. Μπορείτε ακόμα και να συνδέσετε υπολογιστή για να ενσωματώσετε παρουσιάσεις PowerPoint ή κονσόλα παιχνιδιών.  Το ενσωματωμένο DVE επιτρέπει συναρπαστικά εφέ picture in picture  τα οποία είναι ιδανικά για ζωντανό σχολιασμό!   Και βέβαια με μπόλικα ειδικά εφέ.  Για να κάνει live stream, το ATEM Mini έχει έξοδο \USB που λειτουργεί σαν a webcam και έτσι μπορείτε να συνδεθείτε με οποιοδήποτε video software.  Υπάρχει και HDMI video out για προβολικά συστήματα.  Οι είσοδοι για μικρόφωνο επιτρέπου σύνδεση υψηλής ποιότητας desktop ή lapel μικρόφωνα για συνεντεύξεις και παρουσιάσεις.  Και το ATEM Mini έχει μυστικά χαρακτηριστικά broadcast ενσωματωμένα για επαγγελματικές δουλειές!

Μπορείτε να προμηθευτείτε το ATEM mini σε προνομιακά πακέτα σύνθεσης και τιμής άμεσα και απλά με ένα τηλέφωνο ή email στην AmyDV. Τηλέφωνο 210 6133000 και email [email protected]

Πιο γρήγορες βίντεο παραγωγές αλλά και με Live Streaming

YouTube

Ο πιο γρήγορος τρόπος να γίνει ένα πρόγραμμα είναι ζωντανά.  Με το ATEM mini θα το πετύχετε ιδανικά αυτό με πρόσθετο πλεονέκτημα την ταυτόχρονη ζωντανή μετάδοση σε όλο τον κόσμο μέσω YouTube. Με μέχρι 4 HDMI inputs μπορείτε να έχετε πολλαπλές γωνίες για τις κάμερες, γενικά πλάνα ή κοντινά ανάλογα με την παρουσίαση ή να συνδυάσετε με PowerPoint, έτοιμα βίντεο, παρουσιάσεις ιστοσελίδων ή gaming.  Όλα γίνονται ζωντανά και έτσι μπορείτε να μεταδίδετε σε YouTube, Facebook, TwitchTV ή όπου άλλου θέλετε.

Αυτόνομο επαγγελματικό switcher

Το ATEM Mini έχει ένα συμπαγές control panel με όλες τις συνδέσεις video, audio και control στο πίσω πάνελ.  Από την μπροστινή όψη έχετε εύκολη πρόσβαση για επιλογή πηγών, ρυθμίσεις ήχου καθώς και μεταβάσεις ή εφέ.  Στο οπίσθιο πάνελ έχετε τις εισόδους HDMI για κάμερες ή υπολογιστές καθώς και πρόσθετες εισόδους για ήχο.  Μπορεί ακόμα και το άτομο που παρουσιάζει να το χειρίζεται ταυτόχρονα.

Broadcast Quality Switcher

Easy to Use

Play
Replay

Εύκολο στη χρήση και την εκμάθηση!

Το ATEM Mini είναι πανεύκολο.  Απλά πατάς το νούμερο της πηγής βίντεο που θέλεις.  Από το 1 ως το 4.  Μπορείτε να επιλέξετε και εφέ μετάβασης.  Έχει και still store για τίτλους, γραφικά ή ότι άλλο χρειαστείτε.

Ζωντανές συνεντεύξεις

Το ATEM Mini είναι ιδανικό για συνεντεύξεις αφού μπορείτε να συνδέσετε πολλαπλές κάμερες για διαφορετικά πλάνα όσων συμμετέχουν.  Είναι δε τόσο μικρό και βολικό ώστε να μπορείτε να το πάρετε σε κάθε χώρο.

Επαγγελματικές παρουσιάσεις μέσω Skype

Το Skype “βλέπει” το ATEM Mini ως webcam.  Οπότε έχετε όλη την επαγελματική δύναμή του διαθέσιμη!

Παιδεία και εκπαιδεύσεις

Το ATEM Mini είναι ιδανικό για εκπαιδευτικά βίντεο!  Στήνεται γρήγορα και εύκολα οπουδήποτε και μπορείτε είτε να μεταδώσετε ή να μαγνητοσκοπήσετε την εκπαίδευση. .

Μέχρι 4 ανεξάρτητες κάμερες ή πηγές

Με HDMI μπορείτε ακόμα και με φτηνές ερασιτεχνικές κάμερες να έχετε εικόνα πολύ καλύτερη από webcam.  Έχουν καλύτερη ανάλυση, καλύτερα χρώματα και χειρίζονται πολύ καλύτερα τους χαμηλούς φωτισμούς που βρίσκουμε συχνά σε εσωτερικά πλάνα.  Ακόμα και αν είναι από διαφορετικά βίντεο στάνταρ ή φορμά οι πηγές το ATEM Mini θα τα ταιριάξει.  Ιδανικό όταν δεν ξέρετε τι ακριβώς θα βρείτε εκεί που θα πάτε για την μετάδοση.  Multiple Cameras

Outputs to HDMI
Video Effects
Uploads

Αναβαθμίστε τον ήχο!

Είναι εξαιρετικά σημαντικός αλλά συχνά με άλλες διαρρυθμίσεις ο ήχος μένει πίσω και προδίδει την παραγωγή.  Με δυο ανεξάρτητες εισόδους 3.5mm stereo μπορείτε να συνδέσετε επαγγελματικά μικρόφωνα ή και προσιτές “ψείρες” για συνεντεύξεις με καθαρό ήχο.   Μπορείτε ακόμα και να συνδέσετε οτιδήποτε για μουσική/ Το ATEM Mini έχει ένα πλήρες Fairlight audio mixer και όλες οι πηγές είναι διαθέσιμες ξεχωριστά .

Microphones

Ενσωματωμένα επαγγελματικά χαρακτηριστικά!

Το ATEM Mini είναι μεν εύκολο στη χρήση με απλό μπροστινό πάνελ αλλά κρύβει broadcast κόλπα.  Πλήρες ATEM Advanced Chroma Key, Fairlight audio μείκτη, πλήρες DVE, still store για γραφικά και πολλά ακόμα! Απλά τρέξτε το δωρεάν λογισμικό ATEM Software Control σε Mac ή Windows και με τη σύνδεση USB έχετε πρόσβαση στα πάντα.  Με λίγο πειραματισμό δεν θα πιστεύετε ότι το τελικό αποτέλεσμα βγήκε από το μικρούλι!

Convert HDMI Inputs