AmyDV

Amy Digital Video

ΜΗΝ χρησιμοποιείτε την φόρμα αυτή - Do NOT Use this form! it will be treated as SPAM - Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο 'Contact us' στο κάτω μέρος της οθόνης

Imagine Communications @IBC2018 – Booth#Amtrium, 4.A01

Facebooktwitterlinkedinmail

Η Imagine Communications θα παρουσιάσει Στρατηγικές Μετασχηματισμού των Επιχειρήσεων στην IBC 2018

Η Imagine Communications καλεί τους συμμετέχοντες στην IBC 2018 (14-18 Σεπτεμβρίου 2018, Άμστερνταμ) να επισκεφθούν το Περίπτερο της στο Amtrium, #4.A01. Ειδικοί της βιομηχανίας θα βρίσκονται εκεί για να παρουσιάσουν πρακτικές στρατηγικές καινοτομίας και μετάβασης που επιτρέπουν στις εταιρείες των Μέσων να προσαρμόσουν τον δρόμο και τον ρυθμό της μετάβασής τους στις αρχιτεκτονικές και τα επιχειρηματικά μοντέλα νέας γενιάς.

Οι μηχανικοί της Imagine θα μοιραστούν γνώση σχετικά με τα βασικά ζητήματα της βιομηχανίας, από τον τρόπο με τον οποίο το SMPTE ST 2110 λειτουργεί στον πραγματικό κόσμο και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να εξαχθεί αξία από το υπόλοιπο διαφημιστικό απόθεμα, έως το πότε έχει νόημα να γίνουν εικονικές οι λειτουργίες playout, ή η μετάβαση της δημιουργίας και διανομής του περιεχομένου σε ένα δημόσιο υπολογιστικό νέφος (public cloud).
“Ο τελικός στόχος του πλήρως IP περιβάλλοντος έχει πλέον συμφωνηθεί από το σύνολο του βιομηχανίας, αλλά το ταξίδι θα είναι μοναδικό για κάθε πελάτη,” δήλωσε ο Tom Cotney, CEO της Imagine. “Ο χρόνος και η διαθεσιμότητα κεφαλαίου θα διαφέρουν για κάθε πελάτη. Και υπάρχουν διάφορες σχολές σκέψης για το πότε να αγοράσετε ως προς την καμπύλη ωριμότητας της νέας τεχνολογίας. Στόχος μας είναι να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας ανεξάρτητα από το πώς συγκλίνουν οι μεταβλητές γι ‘αυτούς και να τους βοηθήσουμε να επιτύχουν τους στόχους τους.”

Στην IBC 2018, η Imagine Communications θα παρουσιάσει πρακτικές καινοτομίες και στρατηγικές για τη σταδιακή διαχειριζόμενη μετάβαση σε αρχιτεκτονικές και επιχειρηματικά μοντέλα επόμενης γενιάς, με τρεις κύριους πυλώνες λύσεων:

Ad Tech (Τεχνολογία Διαφήμισης)

xG Scorecard™

Οι επισκέπτες του Περιπτέρου της Imagine μπορούν να εξερευνήσουν το μοναδικό portfolio της ολοκληρωμένης διαχείρισης αποθεμάτων και της βελτιστοποίησης τους, των αναλύσεων δεδομένων και των στοχευόμενων λύσεων διανομής που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τις εταιρείες των Μέσων να αυξήσουν τα έσοδα τους και να μειώσουν το κόστος τους μέσω της λειτουργίας πολυκαναλικά, σε πολλές πλατφόρμες και σε πολλές αγορές.
Στα highlights περιλαμβάνονται το παγκόσμιο ντεμπούτο του xG Scorecard™, μίας ισχυρής λύσης επιχειρησιακής πληροφόρησης που παρέχει άμεσα τις απαραίτητες πληροφορίες, σε πραγματικό χρόνο, αλλά και την ακριβή γνώση του τρόπου με τον οποίο οι διαφημίσεις οδηγούν τις πωλήσεις για τους διαφημιζόμενους. Το πρώτο στο είδος του εργαλείο αναφοράς συνδυάζει δεδομένα από τα παραδοσιακά συστήματα πωλήσεων και traffic, λειτουργικές βάσεις δεδομένων, αξιολογήσεις, clickstream, ακόμη και τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης σε μία ενιαία προβολή που μπορεί να προσαρμοστεί έτσι ώστε να καλύψει τις ανάγκες συγκεκριμένων χρηστών. Συγκεντρώνοντας δεδομένα που είναι συνήθως αποθηκευμένα, η λύση xG Scorecard απλοποιεί τη διαδικασία ανίχνευσης των τάσεων και του εντοπισμού συσχετισμών που είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη μίας επιχείρησης Μέσων.

Live

Selenio™ Network Processor

Η Imagine θα παρουσιάσει τις τελευταίες καινοτομίες της για τη ζωντανή παραγωγή, συμπεριλαμβανομένων των πρώτων στη βιομηχανία υψηλής απόδοσης συνδέσεων δικτύου 100GbE, έναν διαισθητικό πίνακα ελέγχου των ζωντανών αθλητικών που προσφέρει βελτιωμένο χειρισμό ως προς τη διακοπή του αυτοματισμού, αλλά και την ικανή επεξεργασία κατά το SMPTE ST 2110 για HD, UHD και IP.
Στα highlights περιλαμβάνονται μία επίδειξη του βραβευμένου δικτυακού επεξεργαστή Selenio™ και του πολυλειτουργικού, όσο και έτοιμου για UHD χρήση multiviewer EPIC™ MV της Imagine, που συνεργάζονται για την αποτελεσματική παρακολούθηση των σημάτων πολλαπλών dedicated screens, με εισόδους και monitor εξόδους πλήρως σε IP. Για την αντιμετώπιση της πρόκλησης του τεράστιου εύρους ζώνης που σχετίζεται με την παρακολούθηση μη συμπιεσμένων σημάτων UHD, το SNP δημιουργεί ένα “proxy” σήμα από κάθε σήμα UHD που αγγίζει και τις δύο κατευθύνσεις. Το EPIC MV χρησιμοποιεί αυτά τα proxy σήματα, τα οποία διαθέτουν πληρότητα χρωμάτων, έχουν πλήρη ρυθμό καρέ (full-frame-rate) και τυπική ανάλυση HD, αντί για την αρχική UHD, με αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση του συνολικού κόστους του συστήματος.

Playout Versio

Οι επισκέπτες της Imagine μπορούν να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία με την αποδεδειγμένη, επόμενης γενιάς, καινοτόμο λύση ως προς το playout, δηλαδή με την πλατφόρμα Versio™, το πρώτο εντός του υπολογιστικού νέφους (cloud) οικοσύστημα playout που βασίζεται στις microservices, αλλά και με το Versio™
IOX, τη μοναδική υψηλής διαθεσιμότητας parity stack, πολλών petabyte λύσης αποθήκευσης που είναι σχεδιασμένη από μηδενική βάση για τις απαιτήσεις αξιοπιστίας και απόδοσης του κλάδου broadcast, αλλά και το Nexio +™ AMP®, τον κορυφαίας πυκνότητας media server της βιομηχανίας με δυνατότητα υβριδικών SDI/IP και H.265.
Ακόμη, η Imagine θα επιδείξει διάφορα σενάρια μετάβασης, όπως για τη μεταφορά από τις παραδοσιακές στις επόμενης γενιάς λειτουργίες του playout, με ρυθμό που λειτουργεί καλύτερα για κάθε ξεχωριστό πελάτη. Για παράδειγμα, οι εταιρείες των Μέσων που χρησιμοποιούν τις ευρέως εφαρμοσμένες λύσεις αυτοματοποίησης ADC™ και D-Series™ της Imagine μπορούν να συνεχίσουν να αξιοποιούν την πλατφόρμα της επιλογής τους, προσθέτοντας τις νέες λειτουργίες και δυνατότητες που προσφέρει η μηχανή playout Versio. Καθώς οι πελάτες επιδιώκουν μεγαλύτερη ευελιξία ως προς την ανάπτυξη των πλατφορμών, μετακινούνται σε βασικές υποδομές που βρίσκουν εύκολα στα ράφια της αγοράς (standard commercial off-the-shelf – COTS), ή μελετούν τις λειτουργίες που βασίζονται σε κέντρα δεδομένων, ή εκείνες τις λειτουργίες που είναι έτοιμες για το υπολογιστικό νέφος (cloud-ready)^ την Imagine να προσφέρει πολλούς τρόπους μεταφοράς για την απρόσκοπτη μετάβαση των πελατών με ADC, D-Series και Nexio+ στην πλατφόρμα Versio.

Επισκεφθείτε την Imagine Communications στην έκθεση IBC 2018 στο Amtrium, Περίπτερο 4.A01.