AmyDV

Amy Digital Video

ΜΗΝ χρησιμοποιείτε την φόρμα αυτή - Do NOT Use this form! it will be treated as SPAM - Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο 'Contact us' στο κάτω μέρος της οθόνης

H Imagine Communications ανοίγει την Τεχνολογική της Πλατφόρμα Microservices στη Βιομηχανία των Μέσων και της Ψυχαγωγίας.

Facebooktwitterlinkedinmail

Η εταιρεία προμηθεύει τον πηγαίο κώδικα library Zenium microservices στη κοινότητα των πελατών, των συνεργατών και των developers.

Η Imagine Communications, εταιρεία που ενδυναμώνει τη Βιομηχανία των Μέσων και της Ψυχαγωγίας μέσω της μετασχηματιστικής καινοτομίας, εισάγει το πρόγραμμα Open Zenium. Μέσω του Open Zenium η Imagine Communications επεκτείνει τη γραμμή συνεργασίας, διαφάνειας και καινοτομίας, μοιράζοντας τον πηγαίο κώδικα library Zenium ™ microservices, την καθαρή τεχνολογία microservices της εταιρείας για τη δημιουργία πιο έξυπνων και αποτελεσματικότερων μέσων στην κοινότητα πελατών και συνεργατών της. Το Open Zenium παρέχει στις εταιρείες Μέσων τη δυνατότητα να προσαρμόζουν, να τροποποιούν, να σχεδιάζουν και να αναπτύσσουν ροές εργασίας και υπηρεσίες επόμενης γενιάς με απαράμιλλη αποδοτικότητα, κλιμάκωση και απόδοση, καθώς και με πρόσβαση σε μία ζωντανή κοινότητα λογισμικού, υποστηριζόμενη από ομάδες προγραμματιστών, αρχιτεκτόνων και μηχανικών DevOps. Κύριος στόχος του προγράμματος είναι να παράσχει τις γνώσεις, τα εργαλεία και την τεχνολογία που θα ενισχύσουν τις επιχειρήσεις με την απαιτούμενη ευελιξία, την αποδοτικότητα και την κλιμάκωση ώστε να ανταποκριθούν στις ιδιαίτερες και εξελισσόμενες ανάγκες των καταναλωτών, με ταχεία ανταπόκριση στις μεταβαλλόμενες δυναμικές της αγοράς.

Η πρωτοβουλία Open Zenium αποτελεί ορόσημο στον Κλάδο των Μέσων και της Ψυχαγωγίας. Για πρώτη φορά, ένας σημαντικός προμηθευτής τεχνολογίας όχι μόνον παρέχει στην κοινότητα πελατών και συνεργατών της πρόσβαση στην πνευματική ιδιοκτησία που στηρίζει τις καινοτόμες και πρωτοπόρες στην αγορά λύσεις της, αλλά δημιουργεί και μία κοινότητα που βασίζεται στη διαφάνεια, την καινοτομία και την επιτυχία. Η Imagine παρέχει πρόσβαση στα σχέδια και στις βέλτιστες πρακτικές που έχει αναπτύξει με την πάροδο των ετών, καθώς και στην τεχνολογία που κυριαρχεί στις κορυφαίες λύσεις της στον Κλάδο, συμπεριλαμβανομένων των πλατφορμών Versio ™, Selenio ™ One και EPIC ™ MV. Η pure play πλατφόρμα microservices Zenium παρέχει στις εταιρείες Μέσων ένα ευκίνητο και ευέλικτο τεχνολογικό θεμέλιο που προσφέρει απαράμιλλη πρόσβαση στην τρέχουσα και τη μελλοντική τεχνολογία, καθώς και την κορυφαία στην αγορά απόδοση και κλιμάκωση.

“Με τη διάθεση του πηγαίου κώδικα Zenium στην κοινότητα των συνεργατών και των πελατών της και με την παροχή πρόσβασης στη γνώση που έχουμε αναπτύξει με αυτήν, η Imagine Communications κάνει ένα ακόμη τολμηρό βήμα προς τα εμπρός για τη Βιομηχανία, θέτοντας τον πήχη της διαφάνειας, της πρόσβασης και της κοινής επιτυχίας,” δήλωσε ο Charlie Vogt, Διευθύνων Σύμβουλος της Imagine Communications. “Στέλνουμε το ισχυρό μήνυμα ότι είμαστε έτοιμοι να διερευνήσουμε μία πιο στρατηγική και συνεργατική σχέση με τους πελάτες και είμαστε πρόθυμοι να υποστηρίξουμε τη δέσμευσή μας εκθέτοντας την πιο αξιόλογη πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας σε ένα περιβάλλον που είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να ωθήσει όλα τα μέρη προς την αμοιβαία επιτυχία σε μία αγορά που κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστική.”

Ο Vogt πρόσθεσε: “Ενώ άλλες εταιρείες τεχνολογίας έκαναν προσφάτως το άλμα στις microservices, η Imagine Communications εδώ και πολλά χρόνια οικοδομεί λύσεις που βασίζονται στις microservices και τώρα προβαίνει στο επόμενο βήμα της, δηλαδή στη διαμοίραση των δομικών στοιχείων της πρωτοποριακής μας καινοτομίας με την κοινότητα των πελατών και συνεργατών μας.”

Ως πρώτος και ηχηρός ηγήτορας στη μετάβαση του broadband στο ΙΡ, η Imagine Communications βρίσκεται στη μοναδική θέση να επιταχύνει τον μετασχηματισμό της Βιομηχανίας Μέσων παρέχοντας στην κοινότητα των πελατών και συνεργατών της πρόσβαση σε αυτήν την πρωτοποριακή τεχνολογία. Η πρωτοβουλία Open Zenium έχει σχεδιαστεί για να θέσει τη μεγαλύτερη broadcast κοινότητα στην ίδια τροχιά καινοτομίας με την Imagine, βοηθώντας τις εταιρείες Μέσων όλων των μεγεθών να απελευθερώσουν πλήρως τη δημιουργικότητά τους και τις δυνατότητες δημιουργίας εσόδων, εξαλείφοντας τους τεχνολογικούς περιορισμούς.

Το άνοιγμα του Zenium αποσκοπεί στην παροχή πρόσβασης σε ένα επίπεδο διαφάνειας, καινοτομίας και διαχείρισης του κινδύνου που προηγουμένως δεν είχε γίνει γνωστός στον Κλάδο των Μέσων και της Ψυχαγωγίας. Το Open Zenium έχει σχεδιαστεί για να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες Μέσων αλληλεπιδρούν με τους τεχνολογικούς συνεργάτες τους και για να εμπλουτίσουν τις λειτουργίες τους με την καινοτομία.

“Αυτή είναι μία συνεργασία σε κλίμακα που δεν έχει δει ποτέ ο Κλάδος των Μέσων και της Ψυχαγωγίας”, δήλωσε ο Brick Eksten, Διευθυντής Προϊόντος της Imagine Communications. “Τώρα είναι καιρός να εκμεταλλευτούμε την εκπληκτική δουλειά που γίνεται στην ευρύτερη βιομηχανία των υπολογιστών και να φέρουμε κοντά βέλτιστη εικονικότητα (virtualization) με αποδεδειγμένες τεχνολογίες εκπομπής. Ανοίγουμε το Zenium για να επιτρέψουμε στην κοινότητα των πελατών μας να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες της τεχνολογικής πλατφόρμας του μέλλοντος και για να εισάγουν στις επιχειρήσεις τους την ευκινησία και την ευελιξία που θα τους επιτρέψει να αναπτυχθούν σε ένα ταχέως εξελισσόμενο ανταγωνιστικό περιβάλλον.”

Η υιοθέτηση μιας αρχιτεκτονικής που βασίζεται στις microservices δεν απαιτεί από τις εταιρείες των Μέσων να πραγματοποιούν μεγάλες αλλαγές στα δίκτυά τους. Αντίθετα, η βασιζόμενη σε components, υψηλής σύνθεσης λύση Zenium δίδει τη δυνατότητα στις εταιρείες Μέσων να πραγματοποιήσουν με σταδιακό τρόπο τον μετασχηματισμό από μονολιθικές σε Cloud-Native εφαρμογές. Παρέχοντας τον πηγαίο κώδικα της Zenium στην κοινότητα των τεχνολογικών συνεργατών και πελατών της, η Imagine επιταχύνει τη μετάβαση σε ένα θεμέλιο τεχνολογίας που οικοδομείται έτσι ώστε να αντέχει τους υψηλούς ρυθμούς μεταβολής στον Κλάδο των Μέσων και της Ψυχαγωγίας.

Η Imagine Communications επιδεικνύει τις δυνατότητες της Zenium και παρουσιάζει τα οφέλη της διάθεσης της τεχνολογίας microservices στη βιομηχανία των Μέσων, στην Έκθεση NAB 2017, Περίπτερο SL1516, στο Εκθεσιακό-Συνεδριακό Κέντρο του Λας Βέγκας. Master Class για τη Zenium θα πραγματοποιείται καθημερινά από Δευτέρα έως Τετάρτη, 10:30 π.μ.

Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον σχεδιασμό των microservices, τη σχέση τους με τις Εγγενείς στο Υπολογιστικό Νέφος (Cloud-Native) εφαρμογές και τη σημασία του μέλλοντος του Κλάδου των Μέσων και της Ψυχαγωγίας παρέχονται στο white paper με τίτλο: “The Impact of Microservices on the Future of the Media & Entertainment Industry.”

“Έκτακτοι καιροί απαιτούν έκτακτα μέτρα,” δήλωσε σχετικά ο Κος Χαλκίδης Δαυίδ από την AmyDV, “η Imagine Communications με την κίνηση αυτή δείχνει ότι καταλαβαίνει καλά μια από τις αρχές που βρίσκουμε κατά την ανάλυση κάθε νέου έργου και αυτό είναι ότι κάθε πελάτης κάθε έργο έχει το δικό του μοναδικό συνδυασμό απαιτήσεων. Με το Zenium θα μπορεί η Imagine, εμείς ή ένας τρίτος developer να αναπτύξει λύσεις που να ανταποκρίνονται και να μεταβάλλονται επακριβώς με τις ανάγκες του κάθε έργου.

Την σημαντικότατη αυτή εξέλιξη καθώς και άλλα θέματα θα συζητήσουμε στην ημερίδα που διοργανώνεται με θέμα το Μέλλον της TV (‘Future of TV’) στις 18 Μαΐου στην Αθήνα. ”

Similar Posts: