The logo for PhotovisionTV was presented

www.amydv.gr

The logo for PhotovisionTV was presented

March 3, 2011 News Press Releases 0

Mία σημαντική καινοτομία της φετινής διοργάνωσης είναι ότι τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της PHOTOVISION θα μπορείτε να έχετε ζωντανή εικόνα από την έκθεση, συνετεύξεις και ενημερωτικές ειδήσεις μέσα από το ιντερνετικό κανάλι photovision.tv, που θα λειτουργήσει ειδικά για την περίσταση.

 Η AmyDV (http://www.amydv.gr/), υλοποιεί εγκαταστάσεις streaming και webTV από το 1996 και διαθέτει πλήρη γκάμα λύσεων για εγκαταστάσεις webTV καθώς και απαράμιλλη εμπειρία από τον χώρο. Στο περίπτερο της AmyDV οι επισκέπτες θα μπορούν να έχουν μια πρώτης τάξεως δυνατότητα να ζήσουν από κοντά τα τεκταινόμενα σε έναν πραγματικό διαδικτυακό σταθμό μετάδοσης εικόνας και ήχου. Σκοπός μας είναι η ενημέρωση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου κοινού για το νέο αυτό μέσο.

Η έκθεση πραγματοποιείται στις 11-14 Μαρτίου 2011 στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΞΙΦΑΣΚΙΑ (Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού).

An important innovasion of this years PhotovisionTV is the live streaming from the show floor, of a full webTV service. Visitors will be able to view and experience first hand the goings on in a webTV station.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »