Αναβαθμίστε την παλιά σας άδεια λογισμικού AirBox ή TitleBox με τη νεότερη έκδοση "Channel-in-a-Box" HD που ενισχύεται από την AmyDV και την ATHENSA έως 31 Μαρτίου 2016 για μόλις 800€ + ΦΠΑ.

www.amydv.gr

Αναβαθμίστε την παλιά σας άδεια λογισμικού AirBox ή TitleBox με τη νεότερη έκδοση "Channel-in-a-Box" HD που ενισχύεται από την AmyDV και την ATHENSA έως 31 Μαρτίου 2016 για μόλις 800€ + ΦΠΑ.

March 17, 2016 Broadcast & Playout News Production, Post Production 0

Εάν είστε κάτοχος AIRBOX ή TITLEBOX  η ΑmyDV και η Athensa, σας προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία για να αναβαθμίσετε στην πλήρη σουίτα Channel-in-a-Box της δημιουργού της κατηγορίας, PlayBox, με κόστος μόνο 800 € + ΦΠΑ.
Το “Channel-in-a-Box” HD έχει αξία 4.000 δολάρια Η.Π.Α. και περιλαμβάνει το AirBox, το TitleBox, το CaptureBox Pro και το ListBox. Ως εκ τούτου έχετε την δυνατότητα με αυτήν την αναβάθμιση να λάβετε νέο υψηλής αξίας λογισμικό, μαζί με την επιπλέον ευκαιρία της δωρεάν μετάβασης στην πλατφόρμα “Naked” της ATHENSA μόλις αυτή θα λανσαριστεί εντός της τρέχουσας χρονιάς.
Η πλατφόρμα “Naked” είναι το επόμενο μεγάλο προϊόν που ετοιμάζεται τώρα από το τμήμα Έρευνας και Εξέλιξης (R&D) της ATHENSA. Πρόκειται για τον ολοκαίνουργιο ενιαίο χώρο εργασίας “Naked” που προσφέρει πρόσβαση σε πολλαπλές λειτουργίες (όπως AirBox, TitleBox, CaptureBox). Πολλαπλά κανάλια στο ίδιο GUI, με έναν υψηλής-διαμόρφωσης και εξατομίκευσης-προσαρμοστικότητας χώρο εργασίας. Αναπτύσσεται σε φυσικό και υπολογιστικού νέφους (cloud) περιβάλλον. Θα βελτιστοποιήσει την προσθήκη πολλαπλών επιπλέον λειτουργιών όπως υποτιτλισμός, monitoring κ.α. Όλα τα εργαλεία βρίσκονται σε έναν σύστημα διαχείρισης του χώρου εργασίας. Οι χώροι εργασίας εστιάζουν στην τρέχουσα εργασία δίχως να χάνουν την οπτική πρόσβαση σε άλλα εξελισσόμενα γεγονότα. Η ATHENSA θα προσφέρει μία επισκόπηση-επίδειξη της πλατφόρμας “Naked” στην Έκθεση NAB.
Η προσφορά ισχύει μέχρι τέλους Μαρτίου 2016. Μέχρι την ημερομηνία αυτή πρεπει να επικοινωνήσετε με την AmyDV και να αποσταλούν τα στοιχεία σας στην ATHENSA, διάδοχο εταιρικό σχήμα της PlayBox.
Το σύστημα σας θα περιλαμβάνει και τα 4  λογισμικά της σουίτας στις τελευταίες εκδόσεις του δηλαδή το AirBox, TitleBox, CaptureBox Pro και ListBox, όλα αυτά με υποστήριξη High Definition (HD).
Είναι σημαντικό να υπογραμμιστεί το γεγονός πως για να αξιοποιήσετε όλη αυτήν την λειτουργικότητα του νέου λογισμικού είναι πιθανόν να χρειαστεί η αναβάθμιση του υλισμικού σας (hardware).
Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρία και περισσότερους από 1,000 σταθμούς εργασίας στην Ελληνική αγορά, η AmyDV είναι μοναδικά ικανή να αναβαθμίσει την κεντρική υπολογιστική μονάδα της εγκατάστασης σας με την αποδοτικότερη λύση.
Επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 2106133000 είτε με mail στο [email protected] για να σας καθοδηγήσουμε στην καλύτερη λύση για την δική σας εγκατάσταση.

 

Translate »