Fantastic offers by AmyDV on the Fangtastic new products from Blackmagic Design!

www.amydv.gr

Fantastic offers by AmyDV on the Fangtastic new products from Blackmagic Design!

March 22, 2017 Broadcast & Playout News Production, Post Production 0

[:el]Η AmyDV, πάντα με προτεραιότητα τη διάθεση λειτουργικών λύσεων σε προσιτή τιμή προς όφελος των συνεργατών της, κάνει για μία ακόμη φορά πράξη αυτήν τη φιλοσοφία της.
Με αφετηρία την πρόσφατη ανακοίνωση νέων προϊόντων από την Blackmagic Design και τη διαθεσιμότητα ποιοτικών accessories από άλλους κατασκευαστές, των οποίων τα προϊόντα υποστηρίζει στην ελληνική αγορά, είναι σε θέση να διαθέσει σε τιμή προσφοράς τα εξής πακέτα εξοπλισμού:
#1

  • CAMERA Blackmagic Design URSA MINI PRO 4.6
  • BATTERY FITTING HAWK WOODS FOR URSA 1x Power-con
  • BATTERY HAWK WOODS 14.4v 90Wh V-Lok High Performance Lithium-Io
  • 2Χ COMPACT FLASH CARDS ANGELBIRD  AVpro CF 240 GB

Η πρόσφατη ανακοίνωση της URSA MINI PRO 4.6 από τον Πρόεδρο της Blackmagic, Grant Petty, αιφνιδίασε για μια ακόμη φορά την αγορά του επαγγελματικού video ανοίγοντας τον δρόμο για τη χρήση της και στην αγορά του ENG.
Οι μπαταρίες της εγγλέζικης Hawk Woods αποκτούν φανατικούς οπαδούς στην αγορά. Στο συγκεκριμένο πακέτο προτείνουμε τη σειρά High Performance με εξαιρετικά χαμηλή αντίσταση και δυνατότητα να δώσουν ως και 15A από μία κυψέλη, ενώ οι ταχύτατες CF κάρτες μνήμης της Angelbird συμπληρώνουν ιδανικά τη νέα κάμερα.
Το πακέτο προσφέρεται στην τιμή των € 6,199 αντί για € 6,899 (στην τιμή δεν περιλαμβάνονται οι νόμιμοι φόροι).
#2
Το δεύτερο πακέτο προσφοράς αφορά όλους εκείνους που θα ήθελαν έναν ποιοτικό, αλλά και πολύ εύκολο τρόπο να δημιουργούν εκδηλώσεις live στα κοινωνικά δίκτυα και περιλαμβάνει τα εξής:

  • Blackmagic Design WEB PRESENTER
  • Blackmagic Design TERANEX MINI SMART PANEL

O πιο γρήγορος τρόπος για να αποκτήσετε «κανάλι» στο internet. Με το WEB PRESENTER της Blackmagic οι εφαρμογές σας, όπως Skype, Facebook, Youtube κ.α. βλέπουν οποιαδήποτε ποιοτική SDI / HDMI πηγή σαν μία κοινή webcam. Μαζί με το TERANEX MINI SMART PANEL μπορεί άμεσα να πραγματοποιήσει μία επαγγελματική παραγωγή με δυο πηγές, π.χ. μία SDI camera και ένα H/Y με HDMI έξοδο απ’ όπου προέρχεται η παρουσίαση PowerPoint / Κeynote. Μετά από την εκπαίδευση σας από τους έμπειρους τεχνικούς της AmyDV θα είστε εξοικειωμένοι με τις δυνατότητες του WEB PRESENTER ώστε να υλοποιήσετε άμεσα το δικό σας project.
Το πακέτο προσφέρεται στην εκπληκτική τιμή των 499€ (στην τιμή δεν περιλαμβάνονται οι νόμιμοι φόροι). Όμως, σε αυτήν την τιμή περιλαμβάνεται και το κόστος συμμετοχής σε ένα από τα εκπαιδευτικά εργαστήρια WORKSHOPdv που θα οργανώσει η AmyDV με θέμα το streaming!
Οι προσφορές της AmyDV ισχύουν μέχρι 24/4/2017, ή μέχρι να γίνουν αυξήσεις στον επίσημο τιμοκατάλογο της Blackmagic Design.
Για περισσότερες πληροφορίες ή παραγγελίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων της AmyDV στο 2106133000 εσ.5, ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: [email protected].[:en]AmyDV offers functional solutions at VERY special prices.
Package #1

  • CAMERA Blackmagic Design URSA MINI PRO 4.6
  • BATTERY FITTING HAWK WOODS FOR URSA 1x Power-con
  • BATTERY HAWK WOODS 14.4v 90Wh V-Lok High Performance Lithium-Io
  • 2Χ COMPACT FLASH CARDS ANGELBIRD  AVpro CF 240 GB

The package is offered a price of € 6,199 plus taxes from € 6,899 plus taxes!
Package #2

  • Blackmagic Design WEB PRESENTER
  • Blackmagic Design TERANEX MINI SMART PANEL

The package is offered a price of €499 plus taxes. Price includes the cost of attending one of the periodic WORKSHOPdv on streaming!
Offers apply until 24/4/2017 or until Blackmagic Design changes price list.
For more information or orders call AmyDV at 2106133000 internal 5 or email to [email protected].[:]

 

Translate »