Ένας από τους λόγους να έρθετε στην FOM24 -ConvertIP για το επόμενο Live / εγκατάσταση / Studio.

www.amydv.gr

Ένας από τους λόγους να έρθετε στην FOM24 -ConvertIP για το επόμενο Live / εγκατάσταση / Studio.

June 7, 2024 Broadcast & Playout Uncategorized 0

Το νεότερο χαρακτηριστικό της ConvertIP, το Daisy Chain, σας παρέχει αυξημένες δυνατότητες παρακολούθησης της οθόνης ST 2110. Τώρα μπορείτε να στέλνετε πολλαπλές ροές ST 2110 μέσω μιας ενιαίας θύρας πολυμέσων και να επωφεληθείτε από:

✔ Αυξημένες επιλογές απεικόνισης και παρακολούθησης

✔ Εφεδρεία ST 2022-7

✔ Βελτιωμένη αποδοτικότητα δικτύου

✔ Λιγότερος εξοπλισμός και συντήρηση Ένα στούντιο εκπομπής με έγχρωμες μπάρες στην οθόνη

Οι μετατροπείς BroadcastersConvertIP ST 2110/IPMX Broadcasters επιτρέπουν στους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς να ενσωματώνουν χωρίς κόπο βίντεο IP βασισμένο σε πρότυπα με υπάρχοντα εξοπλισμό SDI, HDMI. Με το ConvertIP, μπορείτε να μεταμορφώσετε με σιγουριά το σημερινό περιβάλλον μετάδοσης. Απολαύστε κρυστάλλινη και αξιόπιστη παρακολούθηση SDI και HDMI σε ST 2110. Βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενό σας φτάνει στο κοινό σας με ακρίβεια, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στη δημιουργία εξαιρετικού περιεχομένου. Ένας κάμεραμαν που βιντεοσκοπεί μια ζωντανή εκδήλωσηΖωντανή παραγωγή / Εκδηλώσεις

Οι κωδικοποιητές και αποκωδικοποιητές ST 2110/IPMX τηςConvertIP είναι σχεδιασμένοι για τις απαιτήσεις της ζωντανής παραγωγής, διασφαλίζοντας ότι το περιεχόμενό σας φτάνει στο κοινό σας άψογα και σε πραγματικό χρόνο. Με την ConvertIP, μπορείτε να προβάλλετε το όραμά σας σε μεγαλύτερες οθόνες, να ενεργοποιήσετε την απομακρυσμένη προβολή για την ομάδα ή τους πελάτες σας, να μεταδώσετε το περιεχόμενό σας με ασφάλεια και να μεταδώσετε τις ζωντανές παραγωγές σας σε ένα παγκόσμιο κοινό με ευκολία.

Αυξήστε την ευελιξία και την ασφάλεια της επιχείρησής σας με τους κωδικοποιητές και αποκωδικοποιητές ConvertIP ST 2110/IPMX που προσφέρουν μια ροή εργασίας βασισμένη σε πρότυπα με αυξημένες δυνατότητες – ενώ παράλληλα αξιοποιούν στο έπακρο εξοπλισμό γενικής χρήσης. Απολαύστε κωδικοποίηση AV σε πραγματικό χρόνο, υψηλής ποιότητας, η οποία ενσωματώνεται απρόσκοπτα στην υπάρχουσα υποδομή σας και θέτει τα θεμέλια για μελλοντική κλιμάκωση του δικτύου IP. Με τη σχεδίαση βάσει προτύπων, όχι μόνο απλοποιείτε τις απαιτήσεις του δικτύου σας, αλλά αποκτάτε επίσης απαράμιλλη διαλειτουργικότητα και ευελιξία.

Translate »