30 Χρόνια AmyDV – Πρόσκληση στη FOM24, τη Μεγάλη Γιορτή της Τεχνολογίας!

www.amydv.gr

30 Χρόνια AmyDV – Πρόσκληση στη FOM24, τη Μεγάλη Γιορτή της Τεχνολογίας!

May 20, 2024 Broadcast & Playout Digital Projections, Signage, DOOH, POS Events Medical, Forensic and Research News Press Releases Production, Post Production Services 0

Γιορτάζουμε φέτος τα 30 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας και προσφοράς της στη Βιομηχανία των Μέσων και της Ψυχαγωγίας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης FOM24-FutureOfMedia 2024, θα έχουμε την ευκαιρία να τιμήσουμε αυτό το σημαντικό ορόσημο και να μοιραστούμε με όλους τους συνεργάτες και φίλους μας τις εμπειρίες και τα επιτεύγματα μας.

Γιατί να παρευρεθείτε στη FOM24:

Εκδηλώσεις και Παρουσιάσεις: Συναρπαστικές παρουσιάσεις και συζητήσεις για το μέλλον της Τεχνολογίας των Μέσων και της Ψυχαγωγίας.

Δικτύωση: Ευκαιρίες για να συνδεθείτε με Επαγγελματίες όλων των Κλάδων της Βιομηχανίας μας.

Εκπλήξεις: Αναμνηστικά δώρα και ειδικές εκπλήξεις για τους παρευρισκόμενους.

Ημερομηνία και Τοποθεσία: Τρίτη 18 Ιουνίου 2024, Βριλήσσια, στους χώρους εκδηλώσεων της AmyDV, στο Virtual Production Studio και στον αίθριο χώρο.

Επικοινωνία: Για ερωτήσεις ή δηλώσεις συμμετοχής , παρακαλούμε επισκεφτείτε τον διαδικτυακό τόπο: https://futureevents.gr/fom/#invitation

Εδώ και τρεις δεκαετίες, η AmyDV, πάντα στην κορυφή της τεχνολογίας, παρέχει καινοτόμες λύσεις και αξιόπιστες υπηρεσίες στην αγορά των Επαγγελματικών Προϊόντων Εικόνας και Ήχου. Η Εκδήλωση FOΜ24 αποτελεί μία σημαντική ευκαιρία προκειμένου να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια καθώς και να κοιτάξουμε μαζί προς το μέλλον, με αισιοδοξία και δημιουργικότητα.

Σας προσκαλούμε για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 30 χρόνια της AmyDV και για να ανακαλύψουμε τις νέες τάσεις καθώς και τις τεχνολογικές εξελίξεις στη Βιομηχανία των Μέσων και της Ψυχαγωγίας.

Translate »