ΣΤΗΝ FOM23 Η 4K NDI PTZ ΚΑΜΕΡΑ LUMENS VC-A71P-HN.

www.amydv.gr

ΣΤΗΝ FOM23 Η 4K NDI PTZ ΚΑΜΕΡΑ LUMENS VC-A71P-HN.

June 12, 2023 Broadcast & Playout Events News Product news Production, Post Production 0

Τον τρόπο για να απλοποιήσετε τη ζωντανή παραγωγή με τεχνολογία 12G-SDI, Full NDI® και NDI®|HX3 μπορείτε να γνωρίσετε στην εκδήλωση FOM23 (Future Of Media 2023)που θα πραγματοποιηθεί στα Βριλήσσια, την Τρίτη 27 Ιουνίου.

Η Lumens® Digital Optics Inc. ανακοίνωσε προσφάτως την κορυφαία UltraHD PTZ Κάμερα της βιομηχανίας, η οποία μεταδίδει 4K 60fps μέσω SDI και HDMI καθώς και με μία σειρά streaming πρωτοκόλλων όπως SRT, NDI® υψηλού εύρους ζώνης (high bandwidth) και NDI®| HX3 (το NDI® αποτελεί σήμα κατατεθέν του Vizrt Group). Διαθέτοντας genlock, πρωτόκολλο FreeD και υποστήριξη για BT.2020 και Rec.709, πρόκειται για μία πλήρως εξοπλισμένη κάμερα broadcast ποιότητας η οποία έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των παραγωγών τα προσεχή χρόνια.

Ως ένα από τα πρώτα NDI®|HX3 προϊόντα που διατίθενται στην αγορά, η VC-A71P-HN παρέχει video μικρής καθυστέρησης με μειωμένο εύρος ζώνης, διατηρώντας παράλληλα την ποιότητα της 4K εικόνας δίχως απώλειες. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι αυτή η κάμερα μπορεί ταυτόχρονα να αποδίδει με full bandwidth NDI® για master recording και προβολή σε οθόνες εντός κάποιου χώρου (venue).

Οι genlock έξοδοι της κάμερας VC-A71P-HN και οι διπλές SDI έξοδοι (12G και 3G) εξασφαλίζουν ότι αυτή η μονάδα είναι ιδανική για τη ζωντανή παραγωγή με πολλές κάμερες. Επίσης, αυτή η κάμερα υπερέχει στην παραγωγή εικονικής πραγματικότητας πολλών γωνιών, όπου η FreeD έξοδος της κάμερας παρέχει δεδομένα εντοπισμού της θέσης της -σε πραγματικό χρόνο- στα συστήματα VR, MR και AR.

“Αυτό το νέο μοντέλο διαθέτει εξαιρετική απόδοση και έχει σχεδιαστεί για χρήση σε κάθε είδους παραγωγή. Ο μεγάλος αισθητήρας, το zoom 30x και ο μεγάλος αριθμός εξόδων υπογραμμίζουν το γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οτιδήποτε σημαντικό, από τη δημιουργία ταινιών ντοκιμαντέρ και την παραγωγή αθλητικών έως τη λήψη συνεδρίων και τελετών. Η 5ετής εγγύηση παρέχεται ως standard, δίδοντας στους χρήστες την απαιτούμενη σιγουριά για να χρησιμοποιούν την κάμερα σε εργασίες κρίσιμης σημασίας,” παρατηρεί ο Steven Liang, Επικεφαλής Ανάπτυξης Προϊόντων της Lumens.

Ελάτε και εσείς στην εκδήλωση FOM23 (Future Of Media 2023) για να δείτε τα πλεονεκτήματα που προσφέρει καθώς και για να δοκιμάσετε σε πλήρη λειτουργία τη νέα κάμερα VC-A71P-HN της Lumens, η οποία υπόσχεται να απλοποιήσει την υλοποίηση διαφόρων Παραγωγών.

 

Translate »