ΣΤΗ FOM23 Η ΒΡΑΒΕΥΜEΝΗ (SVC ΚΑΙΝΟΤOΜΟ ΠΡΟΪΌΝ) IPMX-READY ΣΕΙΡA ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΩΝ/ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΩΝ CONVERTIP ΤΗΣ MATROX VIDEO.

www.amydv.gr

ΣΤΗ FOM23 Η ΒΡΑΒΕΥΜEΝΗ (SVC ΚΑΙΝΟΤOΜΟ ΠΡΟΪΌΝ) IPMX-READY ΣΕΙΡA ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΩΝ/ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΩΝ CONVERTIP ΤΗΣ MATROX VIDEO.

June 9, 2023 Broadcast & Playout Events News Press Releases Product news Production, Post Production 0

Η σειρά κωδικοποιητών/αποκωδικοποιητών με δυνατότητα IPMX, ConvertIP, της καινοτόμου εταιρείας τεχνολογίας video, Matrox Video, η οποία κέρδισε προσφάτως το Βραβείο υψηλού κύρους Καινοτόμου Προϊόντος του περιοδικού Sound & Video Contractor (SVC) θα βρίσκεται στην εκδήλωση FOM23 (Future Of Media 2023 που θα πραγματοποιηθεί στα Βριλήσσια, την Τρίτη 27 Ιουνίου.

 Αυτό το βραβείο τιμά και γιορτάζει τις καλύτερες ηλεκτρονικές και μηχανικές καινοτομίες της χρονιάς και τους σχεδιαστές καθώς και τους μηχανικούς που βρίσκονται πίσω από αυτές. Είναι σημαντικό να υπογραμμιστεί εδώ πως οι αναγνώστες του SVC επέλεξαν τους νικητές.

“Δημιουργήσαμε τη σειρά ConvertIP γιατί οι εταιρείες που προχωρούν τη μετάβαση τους από τις παραδοσιακές υποδομές σε εκείνες που βασίζονται στο IP χρειάζονται έναν τρόπο να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ των δύο κόσμων καθώς και να αξιοποιήσουν την επένδυσή τους στον παραδοσιακό εξοπλισμό,” δήλωσε ο Alberto Cieri, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων Παγκοσμίως και Marketing της Matrox Video. “Με τη λύση ConvertIP, μπορούν να αξιοποιήσουν ξανά τον υπάρχοντα SDI, HDBaseT™ και HDMI εξοπλισμό για χρήση σε ένα πλήρως IP περιβάλλον ώστε παλιές κα νέες τεχνολογίες να μπορούν να συνεργαστούν. Είμαστε ευγνώμονες που οι αναγνώστες του Sound & Video Contractor συνειδητοποίησαν την αξία της και επέλεξαν να τιμήσουν τη Σειρά ConvertIP με αυτό το βραβείο.”

Οι κωδικοποιητές/αποκωδικοποιητές Matrox ConvertIP αποτελούν αυτόνομες συσκευές δίχως ενσωμάτωση ανεμιστήρα, με δυνατότητα τροφοδοσίας μέσω σύνδεσης Ethernet (Power over Ethernet PoE). Μετατρέπουν σήματα SMPTE ST 2110 σε HDMI, HDBaseT ή SDI.

Παρέχουν ευέλικτες επιλογές αναδιαμόρφωσης εισόδου και εξόδου και προσφέρουν μηδενική καθυστέρηση με εξαιρετική ποιότητα 4K εικόνας σε 1G δίκτυα. Μια θύρα ελέγχου RJ45 καθιστά εφικτό τον έλεγχο των μονάδων ConvertIP μέσω ενός διακριτού δικτύου ελέγχου και υποστηρίζει PoE.

 

Translate »