ΣΤΗΝ FOM23 Ο ΒΡΑΒΕΥΜEΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜEΝΟΣ VIDEO AD SERVER SUREFIRE™ ΑΠO ΤΗΝ IMAGINE COMMUNICATIONS

www.amydv.gr

ΣΤΗΝ FOM23 Ο ΒΡΑΒΕΥΜEΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜEΝΟΣ VIDEO AD SERVER SUREFIRE™ ΑΠO ΤΗΝ IMAGINE COMMUNICATIONS

June 8, 2023 Broadcast & Playout Events News Product news 0

Αυξήστε τα Έσοδα από Διαφημίσεις σε VOD, OTT και Προσβάσιμες Γραμμικές Υπηρεσίες (παραδοσιακη Τηλεόραση) με τον Video Ad Server SureFire™.

Η προσθήκη του video ad server SureFire™ στη σουίτα λύσεων της Imagine Communications, πρωτοπόρου στον χώρο του broadcast software για τη δημιουργία εσόδων, αντιμετωπίζει κενά δεκαετιών ως προς το κόστος, την απόδοση και την ποιότητα της διαφήμισης στα digital video streams. Μπορείτε να δείτε από κοντά και να μάθετε για το SureFire από την ίδια την Imagine Communications από κοντά, στην ημερίδα FOM23 (Future Of Media 2023) που θα πραγματοποιηθεί στα Βριλήσσια, την Τρίτη 27 Ιουνίου. (FOM23 – Future of Media – 27 June 2023)

Ο γραμμικός έλεγχος προσδίδει τη δυνατότητα στις εταιρείες Μέσων να πωλούν το premium απόθεμά τους απευθείας στους διαφημιζόμενους, βελτιώνοντας το eCPM (effective Cost per thousand impressions-πραγματικό κόστος ανά χίλιες προβολές) και τα ποσοστά κάλυψης των απαιτήσεων των πελατών, διατηρώντας περισσότερα έσοδα από τις διαφημίσεις, αλλά και μειώνοντας το συνολικό κόστος κτήσης.

Το SureFire  παρέχει τον γραμμικό έλεγχο και την απαιτούμενη προστασία του brand για την απευθείας πώληση αποθέματος των OTT πλατφορμών, επιτρέποντας στις εταιρείες Μέσων να πωλούν και να υλοποιούν καμπάνιες για το σύνολο του κοινού τους. Επίσης, επιτρέπει στις εταιρείες Μέσων να μειώσουν το συνολικό κόστος εξαλείφοντας τα silos (απομονωμένους χώρους αποθήκευμενων υλικών), αυξάνοντας τα περιθώρια κέρδους και διατηρώντας περισσότερα έσοδα από τις διαφημίσεις μέσω των άμεσων πωλήσεων και αποκλείοντας τους μεσάζοντες που παίρνουν ένα ποσοστό των εσόδων.

Το αποτέλεσμα είναι περισσότερα έσοδα, υψηλότερες τιμές ως προς το eCPM και βελτιωμένα ποσοστά κάλυψης καθώς και μία εξαιρετική εμπειρία για τους διαφημιζόμενους και του θεατές.

Ενώ η διανομή περιεχομένου σε πολλές πλατφόρμες καθίσταται γρήγορα πανταχού παρούσα, οι γρήγορες ψηφιακές αναπτύξεις οδήγησαν πολλές εταιρείες Μέσων στην ανάπτυξη διακριτών συστημάτων διαχείρισης των διαφημίσεων για OTT και για Παραδοσιακές Γραμμικές Υπηρεσίες, τα οποία είναι ακριβά, αναποτελεσματικά και συχνά έχουν ως αποτέλεσμα την κακή εμπειρία τόσο για τους θεατές, όσο και για τους διαφημιζόμενους. Το SureFire, σε συνδυασμό με την ενιαία λύση δημιουργίας εσόδων της Imagine, ενοποιεί τις ροές εργασίας μεταξύ των πλατφορμών, επιτρέποντας στις εταιρείες Μέσων να αυξήσουν τις ευκαιρίες εσόδων, να μειώσουν το συνολικό κόστος και να προσφέρουν μία συνεπή, ποιοτική εμπειρία για streaming OTT και VOD.

Οι θεατές και οι διαφημιζόμενοι επιθυμούν μία ποιοτική, γραμμική διαφημιστική εμπειρία σε όλες τις video πλατφόρμες και τις συσκευές. Ωστόσο, οι κανόνες για το brand, όπως η συχνότητα ή ο διαχωρισμός από τον ανταγωνισμό, συχνά δεν εφαρμόζονται στις OTT πλατφόρμες. Το SureFire ενεργοποιεί κοινούς κανόνες μετάδοσης της διαφήμισης στις OTT και τις Παραδοσιακές Γραμμικές Υπηρεσίες, παρέχοντας μία ενιαία premium διαφημιστική εμπειρία στους θεατές, όπου κι αν καταναλώνουν περιεχόμενο.

Το SureFire λειτουργεί ως διαχειριζόμενη υπηρεσία στο υπολογιστικό νέφος (managed cloud service), επομένως διαθέτει την ευελιξία και την κλιμάκωση για να καλύψει τις ανάγκες κάθε εταιρείας Μέσων. Η αυτόματη κλιμάκωση (auto-scaling) επιτρέπει στο SureFire να υποστηρίζει εκατομμύρια αιτήματα για διαφημίσεις ανά δευτερόλεπτο, με χρόνους απόκρισης κάτω των 100ms, ακόμη και υπό μεγάλο φόρτο εργασίας. Χρησιμοποιεί τα πρωτόκολλα – πρότυπα της Βιομηχανίας VAST και VMAP για την επικοινωνία οδηγιών δυναμικής εισαγωγής διαφήμισης (dynamic ad insertion) με το AWS Elemental MediaTailor.

Αξιοποιώντας ανοιχτά APIs, το SureFire έχει ενοποιηθεί εκ των προτέρων με την πλατφόρμα διαχείρισης διαφημίσεων Landmark™ Sales, της Imagine, παρέχοντας στις εταιρείες Μέσων ένα ομαλό δρόμο προς την ενιαία δημιουργία εσόδων από OTT και Γραμμική Τηλεόραση. Επίσης, το SureFire είναι απολύτως συμβατό με την προσφάτως ανακοινωθείσα πλατφόρμα δημιουργίας και επίτευξης εσόδων που λειτουργεί εγγενώς στο cloud, Imagine Aviator™ παρέχοντας αποφάσεις περί των διαφημίσεων broadcast ποιότητας για τη δημιουργία εσόδων από OTT και FAST κανάλια που δημιουργήθηκαν από τη λύση Aviator.

 

Translate »