H RTSOFTWARE (RTSW) ΣΤΗΝ ΗΜΕΡIΔΑ FOM23

www.amydv.gr

H RTSOFTWARE (RTSW) ΣΤΗΝ ΗΜΕΡIΔΑ FOM23

June 7, 2023 Broadcast & Playout Events News Press Releases Product news Production, Post Production 0

Η RT Software βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να αποτελεί μέρος της εκδήλωσης Future of Media (FOM23), η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, την 27η Ιουνίου 2023. Η εκδήλωση διοργανώνεται από την AmyDV προκειμένου να συγκεντρώσει κορυφαίους προμηθευτές από όλη τη βιομηχανία μας προς επίδειξη των νεότερων καινοτομιών τους σε όσους δραστηριοποιούνται στην αγορά των Μέσων και της Ψυχαγωγίας της περιοχής.

Η RT Software, ως ειδικός στα broadcast γραφικά, θα παρουσιάσει το κορυφαίο σύστημα ανάλυσης και telestration αθλητικών αγώνων, το Tactic. Το Tactic μπορεί να αξιοποιηθεί σε οποιοδήποτε άθλημα, αλλά οι απίστευτες βελτιώσεις του που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη χρησιμοποιούνται συχνότερα για την ανάλυση ποδοσφαιρικών αγώνων. Στις προηγμένες δυνατότητες του περιλαμβάνονται η αυτόματη ακολουθία του παίκτη και το αυτοματοποιημένο καλιμπράρισμα του αγωνιστικού χώρου (pitch calibration). Αυτό επιταχύνει τη δημιουργία sequences γραφικών για τους χρήστες, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την ακρίβεια των γραφικών στην οθόνη. Το αποτέλεσμα είναι μία ουσιαστικά βελτιωμένη εμπειρία για τους θεατές στο σπίτι. Οι επισκέπτες που έχουν δει το Tactic εν δράσει αναφέρουν συνεχώς πόσο εντυπωσιασμένοι είναι με ό,τι επιτυχγάνεται σήμερα με το telestration.

Επίσης, η RT Software θα παρουσιάσει το σύστημα editing broadcast γραφικών Swift CG. Το Swift CG μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για τη δημιουργία, όσο και για live render overlay 2D ή 3D γραφικών, όπου απαιτούνται αυτόνομα συστήματα. Αλλά η δύναμη του Swift CG έγκειται στην ανάπτυξή του ως ένα σύστημα μεγάλης κλίμακας, για παράδειγμα με την ενοποίησή του με τα συστήματα NRCS newsroom, ή με την ενοποίησή του με συστήματα ακολουθίας κάμερας (camera tracking) για την παροχή γραφικών επαυξημένης πραγματικότητας/εικονικής πραγματικότητας, ή με την ενοποίησή του με συστήματα αυτοματισμού του playout για την παροχή channel branding γραφικών. Ακόμη, το Swift βρίσκεται και ενσωματωμένο σε κορυφαία ολοκληρωμένα συστήματα playout, καταργώντας την ανάγκη για επιπρόσθετο rendering υλισμικό (hardware) και προσφέροντας μείωση του κόστους στον πελάτη.

Η RT Software πάντοτε εστίαζε στην παροχή οικονομικά προσιτών συστημάτων στους πελάτες της σε όλον τον κόσμο και είναι απολύτως σίγουρη πως οι λύσεις της για ειδήσεις, αθλητικά, ψυχαγωγία και channel branding μπορούν να προσφέρουν ποιότητα παγκόσμιας κλάσης σε προσιτή τιμή.

O Lindsay Hughes, Διευθυντής Πωλήσεων της RT Software, θα βρίσκεται στην εκδήλωση για να ενημερώσει τους επισκέπτες σχετικά με τις δυνατότητες που είναι διαθέσιμες στις σειρές Tactic και Swift και θα χαρεί να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις. Εάν οι επισκέπτες έχουν κάποιες ερωτήσεις για τον Lindsay πριν από την εκδήλωση, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]

Για να γνωρίσετε περισσότερα για την εκδήλωση, μεταβείτε στη διαδικτυακή διεύθυνση: https://amydv.gr/fom/

Σχετικά με την RT Software

Η RT Software αποτελεί πρωτοπόρο παγκοσμίως πάροχο λύσεων γραφικών πραγματικού χρόνου. Η γκάμα προϊόντων της περιλαμβάνει CG, overlays γραφικών που βασίζονται σε πρότυπο (template), γραφικά εκλογών και αιθουσών σύνταξης (newsroom), εξειδικευμένα γραφικά αθλητικών και εικονικά studios. Από το ξεκίνημά της ως συνεργάτης του Τμήματος 3D Γραφικών του BBC το 2004, διαθέτει τώρα εγκαταστάσεις από την Ισλανδία έως τη Νέα Ζηλανδία και η εκτεταμένη πελατειακή βάση της περιλαμβάνει το BBC, το Sky Sports, το Fox Sports, το BT Sport και πολλούς άλλους κορυφαίους broadcasters.

 

Translate »