Η ΑmyDV αναλαμβάνει τη Διάθεση των Αποτελεσματικών Λύσεων των Teradek, SmallHD και Wooden Camera.

www.amydv.gr

Η ΑmyDV αναλαμβάνει τη Διάθεση των Αποτελεσματικών Λύσεων των Teradek, SmallHD και Wooden Camera.

May 22, 2023 Broadcast & Playout News Press Releases Product news Production, Post Production Solutions 0

Η AmyDV βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Creative Solutions. Η συμφωνία περιλαμβάνει τη διάθεση και υποστήριξη των λύσεων των γνωστών εταιρειών Teradek, SmallHD και Wooden Camera στην Ελληνική αγορά από την AmyDV.

Η Teradek σχεδιάζει και κατασκευάζει λύσεις video υψηλής απόδοσης για εφαρμογές broadcast, κινηματογράφου και απεικόνισης. Από ασύρματη παρακολούθηση (wireless monitoring), διόρθωση χρωμάτων και έλεγχο φακού, έως live streaming, λύσεις SaaS και IP διανομή video, η τεχνολογία της Teradek χρησιμοποιείται σε όλον τον κόσμο από επαγγελματίες και ερασιτέχνες για τη λήψη και την κοινόχρηστη αξιοποίηση συναρπαστικού περιεχομένου.

Η SmallHD είναι μία εταιρεία που κατασκευάζει οθόνες πεδίου για HDMI και SDI κάμερες. Τα προϊόντα της  είναι γνωστά για την ταχύτητα, την ακρίβεια και την ανθεκτικότητά τους. Οι οθόνες της SmallHD αποτελούν εξαιρετική επιλογή για κάθε δημιουργικό επαγγελματία του video που απαιτεί καλύτερη ποιότητα εικόνας, βέλτιστη κάμερες απόδοση και εξαιρετική αντοχή.

Η Wooden Camera σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται καινοτόμα παρελκόμενα (accessories) επαγγελματικών καμερών για τους επαγγελματίες δημιουργούς της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και του video. Τα προϊόντα της είναι γνωστά για την υψηλή  ποιότητα, τη μοναδική ανθεκτικότητα και την απεριόριστη φιλικότητα προς τον χρήστη.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους έμπειρους Μηχανικούς Πωλήσεων της AmyDV στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected] ή στο τηλέφωνο: 210-6133000 προκειμένου να πάρετε περισσότερες πληροφορίες αναφορικά στα χαρακτηριστικά των μοναδικών προϊόντων της Teradek καθώς και για την καλύτερη αξιοποίησή τους σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

 

Translate »