Lumens @ISE 2023- Stand 5B600

www.amydv.gr

Lumens @ISE 2023- Stand 5B600

January 18, 2023 Events News Production, Post Production 0

Οι αυτοματισμοί AV είναι το κεντρικό θέμα της Lumens στην έκθεση ISE. Θα δείξει σε λειτουργία το CamConnect το οποίο φέρνει επανάσταση στις υβριδικές συναντήσεις. Μαζί με την τεχνολογία voice-tracking στις κάμερες, η ομάδα θα δείξει και το εργαλείο auto-tracking και auto-framing το οποίο χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να χειρίζεται τις κάμερες. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά και το κέρδος σε μείωση κόστους άμεσο και πολύ αληθινό.
 
Ελάτε να συναντήσετε την ομάδα της Lumens στην ISE 2023 περίπτερο #5B600. Μπορείτε να γραφτείτε στη διεύθυνση https://www.iseurope.org χρησιμοποιώντας την πρόσκλησή μας με τον κωδικό CNXQXWEN.

Μια ματιά στα ενδότερα:

  • Οι κάμερες Lumens Auto-Tracking μπορούν να ακολουθούν παρουσιαστή αυτόνομα χωρίς να απαιτείται χειριστής ή καμεραμάν.
  • Δείτε πρώτοι τις νέες κάμερες Dante AV-H PTZ και την σειρά προϊόντων NDI για να έχετε περισσότερες επιλογές από ποτέ άλλοτε.
  • Lumens Media Processors ονομάζουμε τον σταθμό όλα -σε – ένα που μπορεί να παράγει, αποθηκεύει και να μεταδίδει παρουσιάσεις και πολυκάμερες παραγωγές.
  • Οι κάμερες Lumens Box είναι σχεδιασμένες για να συλλαμβάνουν συγκεκριμένες γωνίες ή για ευρυγώνιες λήψεις και είναι από μηχανικής άποψης πολύ πιο απλές και εύκολες στη διαχείριση.

 

Translate »