Η Telemetrics εξαλειφει καλωδια και σαρωνει βραβεια

www.amydv.gr

Η Telemetrics εξαλειφει καλωδια και σαρωνει βραβεια

October 5, 2022 Broadcast & Playout News Production, Post Production 0
Σε μια άλλη πρωτοποριακή πρωτιά, η Telemetrics, καινοτόμοι στον έλεγχο ρομποτικής κάμερας, ανέπτυξε το ασύρματο σύστημα μετάδοσης βίντεο.  Το OmniGlide® Robotic Roving Platform επιτρέπει στους χρήστες να μετακινούν ελεύθερα την στούντιο κάμερα και να αποφεύγουν εμπόδια σχεδόν οπουδήποτε στο στούντιο. χωρίς καλώδια. 

Το πρωτοποριακό ασύρματο σύστημα ονομάστηκε προϊόν «Best Of Show» στην πρόσφατη Έκθεση IBC 2022 στο Άμστερνταμ από τους συντάκτες του περιοδικού TVB Europe.

«Το να μπορείς να μετακινήσεις οπουδήποτε την κάμερα χωρίς να ανησυχείς μήπως πιαστούν τα καλώδια σε ένα στημένο κομμάτι ή εάν έχεις ένα αφοσιωμένο άτομο να διαχειρίζεται φυσικά τα καλώδια, είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός». είπε ο Michael Cuomo, Αντιπρόεδρος Telemetrics. «Ενισχύει περαιτέρω τα χαρακτηριστικά μας AI, όπως ο σχεδιασμός διαδρομής και η αποφυγή σύγκρουσης».Παρά την ασύρματη μετάβαση εξακολουθεί να παρέχει τις ίδιες λειτουργίες που οι πελάτες Telemetrics έχουν συνηθίσει όπως ισχύ και έλεγχο κάμερας, ισχύ και βίντεο teleprompter και πλήρη ρομποτικό έλεγχο. Επίσης, ανά πάσα στιγμή, το σύστημα παρέχει μια πλήρη εφεδρική λύση. Το ασύρματο σύστημα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε τα OmniGlides που βρίσκονται στο πεδίο να μπορούν να αναβαθμιστούν για να υποστηρίζονται ασύρματα.

Η νέα επιλογή OmniGlide αποτελείται από έναν αποδεδειγμένο ασύρματο πομπό και ένα σύστημα μπαταρίας που έχουν διαμορφωθεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του rover, διατηρώντας παράλληλα την αισθητική του rover και τις ακριβείς, προγραμματισμένες ή χειροκίνητες κινήσεις του.

Το σύστημα μπαταρίας ιόντων λιθίου παρέχει ισχύ συνεχούς ρεύματος—η οποία είναι ασφαλέστερη από την τροφοδοσία εναλλασσόμενου ρεύματος, όπως κάνουν τα περισσότερα ρόβερ*—μεγάλο χρόνο λειτουργίας και είναι πλήρως επαναφορτιζόμενη, καθιστώντας το ιδανικό για μεγάλα έργα στούντιο. Τώρα οι χρήστες μπορούν να κάνουν μια παραγωγή όλη μέρα με μπαταρία και στη συνέχεια να τη φορτίσουν όλη τη νύχτα για να είναι έτοιμοι για την επόμενη μέρα. Τα στιβαρά χαρακτηριστικά του ασύρματου πομπού και η χαμηλή καθυστέρηση (καθυστέρηση υποπλαισίου 7 χιλιοστών του δευτερολέπτου) διασφαλίζουν την αξιοπιστία των ακριβών κινήσεων του βάθρου.

* Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ζητήσει σε χώρους όπως τα στούντιο παραγωγής να χρησιμοποιείται ισχύ χαμηλής τάσης (DC) - θέμα υγείας και ασφάλειας.

 

Translate »