TV BROADCAST ΣΕ 3 ΒΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ X-PERT ΚΑΙ ΤΗΝ AMYDV

www.amydv.gr

TV BROADCAST ΣΕ 3 ΒΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ X-PERT ΚΑΙ ΤΗΝ AMYDV

February 4, 2022 Broadcast & Playout News Production, Post Production 0

Είτε διαχειρίζεστε μικρό τηλεοπτικό κανάλι ή μεγάλο δημοσιογραφικό οργανισμό χρειάζεστε μια αξιόπιστη και στρωτή διαδικασία μετάδοσης βασισμένη στα τελευταία τεχνολογικά δεδομένα.  Η X-Pert Multimedia Solutions και η AmyDV σας παρουσιάζουν μια προσέγγιση σε τρία βήματα και μια λίστα καινοτόμων προϊόντων που θα σας καλύψουν απόλυτα ότι κι αν θέλετε να μεταδώσετε.

 BHMA 1: BROADCAST DELIVERY (ΜΕΤΑΔΟΣΗ)

Η αξιόπιστη αυτοματοποιημένη μετάδοση είναι το πρώτο βήμα σε κάθε σοβαρό media οργανισμό. Η X-Pert Multimedia Solutions το διασφαλίζει με τα κορυφαία προϊόντα X-Pert Playout, X-Pert Ingest και X-Pert Graphics όπως βέβαια και με την όλα σε ένα λύση X-Pert Channel-in-a-Box η οποία περιλαμβάνει όλα τα προηγούμενα. 

ΒΗΜΑ 2: PROCESS IMPROVEMENT (ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ)

Η βασική μετάδοση μπορεί πάντα να βελτιωθεί για να έχουν οι θεατές την καλύτερη δυνατή εμπειρία.  Αυτό είναι το δεύτερο βήμα της διαδικασίας και βασίζεται στα ακόλουθα προϊόντα: X-Pert Playout Control, X-Pert Content Replicator, X-Pert Compact MAM και X-Pert Quality Check. Αυτά τα τέσσερα προϊόντα προσθέτουν αξία και δυνατότητες στην υπάρχουσα υποδομή σας. 

ΒΗΜΑ 3 : REDUNDANCY (ΕΦΕΔΡΕΙΑ)

Το τρίτο στάδιο της προσέγγισής μας έχει να κάνει με την σιγουριά στο τελικό αποτέλεσμα.  Οι ενσωματομένες ή προαιρετικές επιλογές για τον αυτοματισμό και την εφεδρεία προσδίδουν την αξιοπιστία και την σταθερότητα στο σύστημά σας.  Τα X-Pert Backup Supervisor και X-Pert IP Switch είναι αυτά που πρέπει να πάρουν θέση στη διαδικασία σας αν θέλετε να μην υπάρχει η παραμικρή διακοπή στις μεταδόσεις σας.

 

Η AmyDV είναι επίσημος συνεργάτης της X-Pert Multimedia Solutions για την Ελλάδα και την Κύπρο.  Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 6133000 ή ηλεκτρονικά στο [email protected].

 

Translate »