SPORTS & LIVE: ΤO ΤΟΛΜΗΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ.

www.amydv.gr

SPORTS & LIVE: ΤO ΤΟΛΜΗΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ.

November 29, 2021 Tech Lib 0

Όλοι έχουμε αναγκαστεί να εγκαταλείψουμε τις ζώνες άνεσής μας τον προηγούμενο χρόνο. Πολλοί άνθρωποι που χειρίζονταν πραγματικές-φυσικές επιφάνειες ελέγχου (control panels) σε ένα control room αποτελούν πλέον masters της οθόνης αφής, παράγοντας ζωντανές εκδηλώσεις από διεπαφές (interfaces), οι οποίες βασίζονται σε κάποιο πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο (browser). Οι γνωστές θέσεις παραμένουν στα μεγάλα shows όπου αξιοποιούνται πολλές κάμερες, δηλαδή ήχος, γραφικά, τεχνικός διευθυντής κ.α. Όμως τώρα λειτουργούν από HTML5 soft panels.

Αυτή η νέα γενιά τεχνολογίας προσδίδει τη δυνατότητα της κάλυψης παραδοσιακών εκδηλώσεων-γεγονότων με νέους τρόπους, με απομακρυσμένη και κοινωνικά αποστασιοποιημένη παραγωγή. Επίσης, αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να καλύψουμε περισσότερες εκδηλώσεις – μικρότερα shows που σπάνια καλύπτονταν στο παρελθόν – μόνον με ένα tablet. Όλα αυτά με την τεχνολογία που έχει αποδειχθεί πως λειτουργεί στην πράξη. Απλώς συνειδητοποιούμε επιτέλους την αξία της.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην ακόλουθη φόρμα για να κατεβάσετε το τεχνικό άρθρο.

Θα σας εμφανιστεί σε αυτή τη σελίδα (κάτω απο το κουμπί send) ο τιτλος του άρθρου με μπλε χαρακτήρες. Μόλις το επιλέξετε θα κατέβει το αρχείο.

Αν επιθυμείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα ή και για άλλες πτυχές του επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106133000 ή στο [email protected].

[email-download download_id=”16062″ contact_form_id=”16061″]

Translate »