Η Zixi ανακοινώνει την πραγματοποίηση της Εικονικής Έκθεσης “Zixi Innovates” τον Οκτώβριο.

www.amydv.gr

Η Zixi ανακοινώνει την πραγματοποίηση της Εικονικής Έκθεσης “Zixi Innovates” τον Οκτώβριο.

October 5, 2021 Broadcast & Playout Current Events Events News 0

Η Zixi ανακοίνωσε ότι λόγω της ματαίωσης της Έκθεσης NAB θα πραγματοποιηθεί μία εικονική έκθεση διάρκειας δύο εβδομάδων με την ονομασία “Zixi Innovates” (“η Zixi Καινοτομεί”). Αυτή η σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων και εικονικών συναντήσεων θα περιλαμβάνει μελέτες περιπτώσεων πελατών, επιδείξεις εγκαταστάσεων συνεργατών, αλλά και την παρουσίαση-πρεμιέρα των νέων βελτιώσεων στην SDVP, οι οποίες ενισχύουν τη ζωντανή μετάδοση video broadcast ποιότητας μέσω IP. Από τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου και έως την 22α Οκτωβρίου, η εκδήλωση Zixi Innovates έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να εκπαιδεύσει το κοινό

Επίσης οργανώνει ατομικές συνεδρίες με υπάρχοντες και μελλοντικούς πελάτες και συνεργάτες της Zixi. Όσοι επιθυμούν να προβούν στην κράτηση κάποιου χρόνου ενθαρρύνονται να επικοινωνήσουν με τη Zixi ώστε να προγραμματίσουν μία εικονική συνάντηση για να δουν τις νεότερες ενημερώσεις και βελτιώσεις στην Πλατφόρμα Video που Καθορίζεται από το Λογισμικό (Software-Defined Video Platform).

Για την Ελλάδα οι συναντήσεις οργανώνονται από την ΑΜΥ ΑΕ συνεργάτη της Zixi και στην συνάντηση μπορεί να συμμετέχει και μηχανικός πωλήσεων της ΑΜΥ για να εξηγεί αν χρειαστεί οτιδήποτε και στα Ελληνικά.

Εγγραφείτε για τις επερχόμενες εκδηλώσεις μας και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

  • Live SSAI with Ad Insertion Platform and Zixi –  REGISTER HERE – Thursday October 14th: 11am ET 
  • The Zixi Intelligent Data Platform – REGISTER HERE October 19th: 11am – 11:45am ET
  • Streaming Media Webinar: State of Media Industry & Zixi – REGISTER HERE – Thursday October 14th: 11am ET
  • Individual Customer and Partner meetings – REGISTER HERE 

Συμπλήρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας και γράψτε στο θέμα το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει. Συνεργάτης της ΑΜΥ θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.

 

Translate »