NEW OFFER: Matrox Monarch HD- ends April 30th

www.amydv.gr

NEW OFFER: Matrox Monarch HD- ends April 30th

March 29, 2018 Broadcast & Playout News Production, Post Production 0

[:el] 
Η AmyDV μαζί με την Matrox παρέχουν μια μοναδική προσφορά στα πλαίσια προωθητικής ενέργειας για την εξάπλωση της τεχνογνωσίας μετάδοσης στο Internet (Live Streaming). Το Monarch HD εισάγει νέα δεδομένα στις λύσεις του χώρου προσφέροντας μια μικρή αυτόνομη συσκευή έτοιμη να καλύψει το μεγαλύτερο εύρος των αναγκών μιας μετάδοσης και εγγραφής περιεχομένου.
Επωφεληθείτε από την προσφορά της AmyDV για το Matrox Monarch HD στην τιμή των 745 € πλέον ΦΠΑ από 955 € + ΦΠΑ
Η AmyDV διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία σε έργα streaming στην Ελλάδα προσφέροντας επαγγελματικές λύσεις και υπηρεσίες στην αγορά μας από το 1996. Μοιραζόμαστε αυτή την εμπειρία με τους πελάτες μας προσφέροντας ως μέρος της προσφοράς και δωρεάν συμμετοχή στην επόμενη παρουσίαση που θα λάβει μέρος στην αίθουσα σεμιναρίων της εταιρίας τον Μάιο. Επωφεληθείτε της προσφοράς και δηλώστε συμμετοχή καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. (η αγορά της Monarch στην τιμή προσφοράς δεν αποτελεί αυτόματα πρόθεσή σας για συμμετοχή η οποία πρέπει να δηλωθεί στο [email protected])
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ή στο +30 210 6133000 εσ. 0330 (κα Καφτάνη Κατερίνα) ή στείλτε το μήνυμα σας στις εταιρικές μας σελίδες στα Twitter/LinkedIn/Facebook και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.
Η προσφορά ισχύει μέχρι 30/4/2018.
Σχετικά με το Monarch HD
Το Matrox Monarch HD λαμβάνει μία είσοδο HDMI από μία πηγή, όπως μία κάμερα και παράγει ένα κωδικοποιημένο stream που συμμορφώνεται με τα πρωτόκολλα IP (RTSP ή RTMP). Ταυτόχρονα με την κωδικοποίηση του video στην κατάλληλη bitrate για ζωντανό stream μπορεί να γράψει ένα αρχείο υψηλής ποιότητας (MP4 ή MOV) σε μία κάρτα μνήμης SD, σε μία μονάδα USB, ή σε μία μονάδα που είναι συνδεδεμένη σε δίκτυο.
 
 [:en]Take advantage of AmyDV’s offer for Matrox Monarch HD at the price of 745 € plus vat!!
For more information contact wit us by mail @[email protected] or by phone @ +30 210 6133000 int. 0330 (Katerina Kaftani).[:]

 

Translate »